سلام!
میخوام یک لپتاپ دل خریداری کنم ! آیا لپ تاپ های دل مناسب هست اند؟ من نهایت میخوام 850 تومن خرج کنم. لپتاپ های دل کیفیت دارند آیا؟
من زیاد کار سنگین نمیکنم ممکنه هر هفته یک دو سه بار نرم افزار سنگین روش اجرا کنم! دل خوبه؟
سلام!
میخوام یک لپتاپ دل خریداری کنم ! آیا لپ تاپ های دل مناسب هست اند؟ من نهایت میخوام 850 تومن خرج کنم. لپتاپ های دل کیفیت دارند آیا؟
من زیاد کار سنگین نمیکنم ممکنه هر هفته یک دو سه بار نرم افزار سنگین روش اجرا کنم! دل خوبه؟
در مورد برند دل نباید نظر داد...
ولی اگه بخواهیم در رنج 850 یه کانفیگ از سری اینسپایرون را در نظر بگیریم به نظرم ایسر 5741G انتخاب مناسب تری هست...
البته کانفیگ هاشون زیاد تفاوت نداره ولی به لحاظ کیفی متاسفانه کانفیگ های اخیری که دوستانم داشتند(دل) زیاد جالب نبودند
یکی از دوستان یه دل مدل وسترو خرید یه هفته بعد اسپیکرش به فنا رفتجدا از ایرادای دیگش
![]()
من میخواستم دل5010 که قیمتش حدود 950 بخرم بنظرتون این مدل مشکلی نداره یا برند دیگه ای بخرم ؟
منم الان با مدل vostro 1310 بعد 3 ماه امدم تو نت
تو اين 3 ماه خراب بود
اگه سری latitude بود میگفتم تو خریدش شک نکنید اما 850 فک نکنم چیزجالبی از دل گیرت بیاد همون 5741 به گمانم بهتره
با وجد برند acer چرا آدم بره dell بخره.
دل برندی هست که خیلی نا راضی داده و مشکلات زیادی براش بوجود میآذ.
تو این رنج acer بهترینه.
منم با نظر دوستان كاملا موافقم
بنده يك هفته نيست براي يكي از بستگان مدل 5010 رو خريدم كه درايو نوريش سوخت . از همه چي بدتر كيفيت صفحه نمايشش هست كه واقعا نا اميد كننده است
هم ايسر بهتره هم اچ پي
با توجه به صحبت های دوستان
من قرار بود DEll inspiron 5010 بگیرم به نظر شما ASUS K52JC چطوره؟
یا اصلا یه سونی با کانفیگ پایین بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)