تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: Intel corei7 930 یا AMD phenon II x61090T

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض Intel corei7 930 یا AMD phenon II x61090T

سلام به همه دوستان عزیز.
    میخواستم یه مقایسه بکنید از لحاظ کارایی البته و قیمت کاری ندارم.

در کارهای گرافیکی مالتی مدیا و بازی و سرعت پردازش وکلا همه چیز کدوم CPU قویتره؟

راستی تعداد هسته ها واقعی و مجاری هر کدوم رو هم بگین؟

بنچمارک از سایت های معتبر هم بزارید ممنون میشم.

2. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.
    میخواستم یه مقایسه بکنید از لحاظ کارایی البته و قیمت کاری ندارم.

در کارهای گرافیکی مالتی مدیا و بازی و سرعت پردازش وکلا همه چیز کدوم CPU قویتره؟

راستی تعداد هسته ها واقعی و مجاری هر کدوم رو هم بگین؟

بنچمارک از سایت های معتبر هم بزارید ممنون میشم.
    قیمت 1090 الان 315 تومنه و قیمت اون یکی 930 هم الان 340 تومنه. در مورد کارایی تو بازیها فکر کنم اینتل یه مقدار بهتر عمل میکنه.

تعداد هسته های مجازی در اینتل برابر با تعداد هسته های واقعیه. ای ام دی هم نداره. البته نگران نباش این قضیه اون جوری هم که تصور میشه موثر نیست.

در پردازش مشخصه که ای ام دی با 6 هسته ی خودش به راحتی اینتل رو پشت سر میذاره.

تو بازی ممکنه اینتل با اختلاف 2 3 درصد نهایت 5 درصد بهتر باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اونقدر به سی پی یو ربطی نداره که برای خریدن ملاک باشه. با همون 30 تومن تفاوت قیمت میشه گرافیک بهتر ورداشت و اینتل رو کلا ترکوند.

حالا میرسیم به بحث برنامه ها که ای ام دی قدرت نمایی میکنه اون هم جلوی این چهار هسته ایها که نه ... جلوی غول اینتل یعنی 980gx:

تری دی مکسی که چند تردی کار میکنه نمیتونه با استفاده از توربو بوست اینتل به اینتل کمک چندانی بکنه:

بنچ مارک مولتی تردی:

خب اما اگه تک تردی کار کنیم این جوری میشه:

ولی باز هم جای نگرانی نیست چون ای ام دی با قیمت کمتر میتونه از چهار هسته ایهای اینتل جلو بزنه:

تازه ای ام دی برخلاف اینکه همیشه در کم مصرف ساختن سی پی یو کم میاورد حالا اینجوری شده:

خوب دقت کن از چهار هسته ایها هم گاهی کمتر مصرف کرده !!!!

من شدیدا خریدن ای ام دی رو توصیه میکنم. چیپست جدید 890 هم که شنیدی بیشترین پهنای باند پل جنوبی بین تمام چیپ های اینتل و ای ام دی رو داره.

کلا ای ام دی بعد از سه چهار سال مقابله با اینتل برای تصرف کامل بازار سی پی یوهای زیر 150 تومن الان دیگه برنامه ی گرفتن بازار تا قیمت زیر 500 رو داره. سری بولدوزر هم با معماری جالبی که تو سایتا گفته شده احتمالا ....

یه چیز دیگه ... برای اینکه بنچ مارک نرم افزارهای مختلف رو ببینی این جا رو نگاه کن که الان صفحه x264 رو نشون میده یعنی برنامه ای که شدیدا آپتیمایز شده و قدرت نهایی یه پردازنده رو میتونه مشخص کنه.

کد:
    با رفتن برنامه ها به سمت مالتی تردینگ مزیت های این سی پی یوی قدرتمند باز هم بیشتر مشخص میشه.
    Last edited by alireza1411; 29-10-2010 at 04:38.

4. 6 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من هم core i 7 دارم
    واقعا ازش راضیم
    وقتی اما یه چیزی که برام جالبه اینه
    وقتی کلید های crrl + alt + del
    را می زنم تو تنظیماتش برای من 8 تا هسته نشون میده

.

6. 3 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 940 دارم و خیلی هم ازش راضیم... نمیخوام بحث کنم و تاپیک خراب شه و .... اما من خودم 930 رو ترجیح میدم. چون همه که 3d مکس کار نیستن . تو کارای نرمال مثل گیم و کانورت و ... 940 بهتر جواب میده . من 1090 رو با 940 جلو چشم خودم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم و 940 گرفتم. اما 1090 هم وقها پردازنده خوبیه. همیشه گفتم amd هم خوب تونسته پیشرفت کنه . بنچمارک های اکثر سایتا تبلیغاتیه اما من ائون چیزی که دیدم anandtech بنچمارکاش مورد اعتماد تره نسبت به بقیه
    یه ری به اینجا بزن
    کد:
    در اخر هم بگم که اختلاف 940 با 930 خیلی کمه. هم تو قیمت هم تو قدرت
    Last edited by ozarp; 29-10-2010 at 10:15.

8. 3 کاربر از ozarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من AMD بخری بهتره،چون:
    - هسته های بیشتر
    - فرکانس بیشتر
    - قابلیت اورکلاک بالا
    - قیمت مناسب تر

10. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من هم core i 7 دارم
    واقعا ازش راضیم
    وقتی اما یه چیزی که برام جالبه اینه
    وقتی کلید های crrl + alt + del
    را می زنم تو تنظیماتش برای من 8 تا هسته نشون میده

.
    تا جایی که میدونم بیشتر پردازنده های سریcore i x همچین چیزی توشون هست و تنها فکر کنم 750 760 این جوری نیستن. همه ی اینا معماریشون اینجوری که یه ترد پردازشی به صورت حلقه ای برمیگرده تو هسته که مثلا بتونه سرعت کار رو بالا ببره.

من لپ تاپم core i7 720qm داره. 4 هسته ایه و 8 تردی کار میکنه. ای ام دی به تعداد هسته های واقعی ترد داره و اینتل با این کارش یه مقداری رو جنبه های تبلیغاتی حساب باز کرده و البته کاراریی هم بهتر شده اما نه در حد مسائل تبلیغاتی.

من راضی هستم ولی میدونم این هسته مجازی ها تنها 10 15 درصد کار رو سریع میکنن نه 100 یا حتی 50 درصدی که گفته میشه.

این هم در مورد لپ تاپ خودم سرچ کردم:

کد:
    من تست ردم لپ تاپ رو با چهار هسته آوردم بالا و بعد تست کردم با x264 سرعت 10 15 درصد کمتر شده بود. با 7-zip هم تست کردم نتیجه همین جوری بود تقریبا.

12. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من 940 دارم و خیلی هم ازش راضیم... نمیخوام بحث کنم و تاپیک خراب شه و .... اما من خودم 930 رو ترجیح میدم. چون همه که 3d مکس کار نیستن . تو کارای نرمال مثل گیم و کانورت و ... 940 بهتر جواب میده . من 1090 رو با 940 جلو چشم خودم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم و 940 گرفتم. اما 1090 هم وقها پردازنده خوبیه. همیشه گفتم amd هم خوب تونسته پیشرفت کنه . بنچمارک های اکثر سایتا تبلیغاتیه اما من ائون چیزی که دیدم anandtech بنچمارکاش مورد اعتماد تره نسبت به بقیه
    یه ری به اینجا بزن
    کد:
    در اخر هم بگم که اختلاف 940 با 930 خیلی کمه. هم تو قیمت هم تو قدرت
    لینک این سایت رو دادم چون من هم خیلی قبولش دارم. در مورد حرف شما هم آره خب مثلا وقتی داری با اکسل و ورد کار میکنی اینتل بهتر بهینه سازی شده. حتی یه ایرادی که به سری بولدوزر ای ام دی گرفته میشه اینه که هنوز هماهنگی خاصی با کاکرو سافت جهت استفاده از معماری جدید و جالبش نشده در حالی که اینتل با ماکرو سافت هماهنگ کرده بود و دقیقا تو ویندوز سون میشه متوجه شد که ویندوز تفاوت هسته ی مجاری و واقعی رو درک میکنه و کارهای سنگین مثلا دو تردی رو به دو هسته ی واقعی میده نه یه مجازی و یه واقعی.

من سر این مساله کلی تعجب کرده بودم آخه فکر میکردم وقتی دارم با Maple محاسبه میکنم سرعتم نصف یه دستاپ با کلاک 2.8 هست اما دقیقا مساوی بود !!!! اونجا فهمیدم که وقتی مینویسه 12.5 درصد سی پی یو داره استفاده میشه معنیش اینه که یه هسته ی واقعی از بین 8 هسته داره کامل پردازش میکنه.

ولی ای ام دی نقشه ها داره حالا .....

به هر حال برای پردازش و حتی اور کردن زیاد ای ام دی بهتر جواب داده.

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

به نظر من AMD بخری بهتره،چون:
    - هسته های بیشتر
    - فرکانس بیشتر
    - قابلیت اورکلاک بالا
    - قیمت مناسب تر
    اشتباه نشه نمیخوام اینتل رو با این تکنولوژی بسیار پیشرفته بکوبم ولی کاملا با نظر دوستون موافقم. ای ام دی بهتره ولی اینتل بد نیست اون هم در کل خوبه.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

ممنن از همه عزیزان.
    خواهشا با تعصب جواب ندید.

من خودم رو اینتل و اینویدیا تعصب داشتم چون برتر بود اما سری های جدید ای تی ای از انویدیا بهتره و ای ام دی هم خیلی خیلی بهتر شده که نمیشه قاطع گفت اینتل بهترهو

یه توضیح میدیم مدل هایی که گفتم دقیق چند هسته واقعی و مجازی دارن؟

ترید چیه؟هر هسته از 2 ترید تشکیل شده؟ یه توضیح کوچیک هم بدید ممنون میشم.

16. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنن از همه عزیزان.
    خواهشا با تعصب جواب ندید.

من خودم رو اینتل و اینویدیا تعصب داشتم چون برتر بود اما سری های جدید ای تی ای از انویدیا بهتره و ای ام دی هم خیلی خیلی بهتر شده که نمیشه قاطع گفت اینتل بهترهو

یه توضیح میدیم مدل هایی که گفتم دقیق چند هسته واقعی و مجازی دارن؟

ترید چیه؟هر هسته از 2 ترید تشکیل شده؟ یه توضیح کوچیک هم بدید ممنون میشم.
    thread فکر کنم میشه نخ!!!! نخ تو سی پی یو چی کار میکنه ؟ مگه لاحاف دوزیه ؟

خب یه ترد پردازشی یعنی مثلا سررشته ی محاسبه رو میدیم سی پی یو و شروع میکنه به پردازش رو اون ترد.

مثلا 7-zip با 2 ترد کار میکنه. اگه بزاریم از الگوریتم LZMA2 استفاده کنه میشه تا 8 ترد استفاده کرد. البته تا هفته پیش بتای 9.16 داشتم انگار تا 4 ترد داشت الان بیشتر شده انگار. میبینید که برنامه های رایگان دارن شدید به سمت مالتی ترد میرن. آخه نمیشه یه ترد با سرعت بالا پردازش بشه چون الان فرکانس پردازنده ها از نظر ساختار مواد نمیتونه خیلی بالا بره و همین ه تا 4 5 و حتی 7 گیگاهرتز بالا رفتن خودش خیلیه.

ببین بسته به مدل فرق داره. بیشتر پردازنده های سری CORE i به ازای هر هسته واقعی یه مجازی هم دارند. ولی 750 نداره. کلی نمیشه صحبت کرد.

این 930 هم 8 تا مجازی داره و هرکدوم یه ترد رو پردازش میکنن. 4 تا هم واقعی. تردهای قوی میره تو واقعیها و ترد های ضعیف میره تو مجازی ها.

همین الان که دارم میتایپم ویندوزم به علت شدیدا پر بودن 1200 ترد رو داره پردازش میکنه ولی پون ضعیف هستن درصد استفاده از سی پی یو زیر 5 درصده.

درست شد ؟؟؟

آقا راستی من تو بخش سخت افزار هر جا کسی گرافیک برای کارای غیر بازی مثلا رندر کردن میخواد انویدیا رو معرفی میکنم چون در زمینه ی CUDA داره همچنان قدرت نمایی میکنه. من کلا مهم نیست چه کالایی مال کجاست و چی تبلیغ میشه و .... کلا فقط به نتایج تست اهمیت میدم. اینتل و انویدیا واقعا خوب هستند. اگه کسی بگه ای ام دی فقط !!!! اشتباه بزرگی کرده.

18. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

ممنونم از همه و علیرضا ی عزیز که جواب میده.

این نخ تو سی پی یو رو که نفمیدیم اخرم از کجا اومده و چیکار میکنه و لی چندتا سوال دارم هنوز

صرفا و فقط در بازی کدام سی پی یو بهتر عمل میکنه؟

در کارهای گرافیکی و مالتی مدیا صرفا کدام بهتر عمل میکنه؟

در سرعت پردازش که گفتید 1090 amd بهتره درسته؟

در این زمینه ها اگه تستی از بازی ها و مالتی مدیا هم بزارید ممنون میشم
    راستی اخرم نفمیدیم تعداد هسته ها چند تاست؟یکی میگه از اسمش معلومه core i 7 یعنی 7 تا هسته واقعی و فیزیکی داره؟
    باز یکی میگه 6 هسته داره فیزیکی و واقعی و با مجاری ها میشه 8 تا.

1090 که فکنک 6 تا فیزیکی و و اقعی داره؟اره؟مجازیش چند تاست؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •