سلام به همه دوستان عزیز.
میخواستم یه مقایسه بکنید از لحاظ کارایی البته و قیمت کاری ندارم.
در کارهای گرافیکی مالتی مدیا و بازی و سرعت پردازش وکلا همه چیز کدوم CPU قویتره؟
راستی تعداد هسته ها واقعی و مجاری هر کدوم رو هم بگین؟
بنچمارک از سایت های معتبر هم بزارید ممنون میشم.
قیمت 1090 الان 315 تومنه و قیمت اون یکی 930 هم الان 340 تومنه. در مورد کارایی تو بازیها فکر کنم اینتل یه مقدار بهتر عمل میکنه.
تعداد هسته های مجازی در اینتل برابر با تعداد هسته های واقعیه. ای ام دی هم نداره. البته نگران نباش این قضیه اون جوری هم که تصور میشه موثر نیست.
در پردازش مشخصه که ای ام دی با 6 هسته ی خودش به راحتی اینتل رو پشت سر میذاره.
تو بازی ممکنه اینتل با اختلاف 2 3 درصد نهایت 5 درصد بهتر باشه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اونقدر به سی پی یو ربطی نداره که برای خریدن ملاک باشه. با همون 30 تومن تفاوت قیمت میشه گرافیک بهتر ورداشت و اینتل رو کلا ترکوند..gif)
حالا میرسیم به بحث برنامه ها که ای ام دی قدرت نمایی میکنه اون هم جلوی این چهار هسته ایها که نه ... جلوی غول اینتل یعنی 980gx:
تری دی مکسی که چند تردی کار میکنه نمیتونه با استفاده از توربو بوست اینتل به اینتل کمک چندانی بکنه:

بنچ مارک مولتی تردی:

خب اما اگه تک تردی کار کنیم این جوری میشه:

ولی باز هم جای نگرانی نیست چون ای ام دی با قیمت کمتر میتونه از چهار هسته ایهای اینتل جلو بزنه:

تازه ای ام دی برخلاف اینکه همیشه در کم مصرف ساختن سی پی یو کم میاورد حالا اینجوری شده:

خوب دقت کن از چهار هسته ایها هم گاهی کمتر مصرف کرده !!!!
من شدیدا خریدن ای ام دی رو توصیه میکنم. چیپست جدید 890 هم که شنیدی بیشترین پهنای باند پل جنوبی بین تمام چیپ های اینتل و ای ام دی رو داره.
کلا ای ام دی بعد از سه چهار سال مقابله با اینتل برای تصرف کامل بازار سی پی یوهای زیر 150 تومن الان دیگه برنامه ی گرفتن بازار تا قیمت زیر 500 رو داره. سری بولدوزر هم با معماری جالبی که تو سایتا گفته شده احتمالا .... .gif)
یه چیز دیگه ... برای اینکه بنچ مارک نرم افزارهای مختلف رو ببینی این جا رو نگاه کن که الان صفحه x264 رو نشون میده یعنی برنامه ای که شدیدا آپتیمایز شده و قدرت نهایی یه پردازنده رو میتونه مشخص کنه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با رفتن برنامه ها به سمت مالتی تردینگ مزیت های این سی پی یوی قدرتمند باز هم بیشتر مشخص میشه.
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)