تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: پاور Memonex Silent EX Game 600W

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

13 پاور Memonex Silent EX Game 600W

با سلام خدمت دوستان
    من در نظر دارم یک پاور 600 الی 700 وات بخرم پاورهای گرین پاورهای خیلی خوبین ولی صدای فناشون یکم زیاده البته تازگیها سری سایلنتش واقعاً خوبن و اونطور که تو سایتش زده 635 وات از این سری رو به زودی به بازار میده که به نظر جالب می یاد اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی واقعیت من الان نمی تونم صبر کنم چون پاور الانیم کفاف سیستمو نمی ده ، به خاطر پاور کارت گرافیکمو هم فعلاً عوض نکردم
    طی گشتی که برای انتخاب پاور می زدم دیدم که ممونکس پاور جدید خودش رو در سری سایلنت داده بیرون Memonex Silent EX Game 600W از لحاظ مشخصات که بد به نظر نمی یاد active pfc هستش و خروجی 12v هم 490 وات هستش ولی یکجایی موندم سایت انفورماتیک گستر قیمتش رو زده 80 تومن در حالیکه قیمت Memonex MOD EX Game series 600W هستش 92 تومن لازم به ذکر است که پاور Memonex MOD EX Game series 600W دارای خروجی 12 ولت 455 وات هستش و با اینکه همه جا قید می شه که active PFC ,gd ولی اگه به سایت سازنده مراجعه کنید می بینید که که passive PFC هستش
    کد:
    ولی چطور پاوری از یک کارخانه سازنده که مشخصات بالاتری دارد باید ارزانتر به بازار عرضه شود در ای حال لینکی نیز از سایت انفورماتیک گستر مبنی بر آزمایش این پاور دیدم که گفته شده تا 813 وات نیز از پاور فوق خروجی گرفته اند
    کد:
    حالا می خواستم از دوستانی که از پاور فوقاستفاده نموده اند و یا اطلاعی در دست دارند راهنمایی بخواهم با تشکر

2. این کاربر از goodman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

تو همین دورو ورا خوندم که میگن ممونکس زیاد میسوزه.

4. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

تو همین دورو ورا خوندم که میگن ممونکس زیاد میسوزه.

خود پاور نمیسوزه !! فنش بعد از یه مدت از کار میوفته!! البته این مشکل رو تقریبا همه با 540 واتش داشتن و فکر نمیکنم 600 واتش چنین مشکلی داشته باشه!

6. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یعنی پاور ممونکس ارزش خرید نداره ؟
    از دوستان کسی در مورد این پاور اطلاع خاصی نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

در ضمن دوستان اگه پاور دیگه ای 600 الی 700 وات پایین 120 تومن هم پیشنهاد بدن ممنون می شم البته سایلنت بودنش برام مهمه
    سیستمم
    m.b: asus m4a 87 td/usb3
    cpu: amd phenom II x6 1055
    VGA: geforce 460 gtx
    ram: Crosair 2×2 gb buss 1600
    البته به خاطر پاور هنوز کارت گرافیکمو عوض نکردم و فعلاً با گرافیک gigabyte 9500 1gb کار می کنم.

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

در ضمن دوستان اگه پاور دیگه ای 600 الی 700 وات پایین 120 تومن هم پیشنهاد بدن ممنون می شم البته سایلنت بودنش برام مهمه
    سیستمم
    m.b: asus m4a 87 td/usb3
    cpu: amd phenom II x6 1055
    VGA: geforce 460 gtx
    ram: Crosair 2×2 gb buss 1600
    البته به خاطر پاور هنوز کارت گرافیکمو عوض نکردم و فعلاً با گرافیک gigabyte 9500 1gb کار می کنم.

من green 685b رو پیشنهاد میکنم به قیمت 120 !! با اینکه جزو مدلهای سایلنت به حساب نمیاد کاملا کم صدا هستش!!
    خودم این مدل رو دارم و تا حالا کوچکترین صدایی ازش نشنیدم!! ضمن اینکه گارانتی خیلی خوبی داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان بغیر از گرین پیشنهاد دیگه ای ندارن؟
    ترمالتیک سری تاچش خوبه؟
    قیمت دارین؟
    فقط بیشترشون خروجی PCI یکدونه 6 پین و یکدونه 8 پین دارن، من حداقل دو تا 6 پین می خوام.
    اگه از دوستان مدلی از سری تاچ می دونن که اینطوری باشه معرفی کنه ، اگه قیمتشم بدین ممنون میشم.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

فقط بیشترشون خروجی PCI یکدونه 6 پین و یکدونه 8 پین دارن، من حداقل دو تا 6 پین می خوام.
    سلام
    خب 685 گرین دو تا 6+2 پین داره واسه گرافیک..... (یعنی هم میتونی بعنوان 6 پین استفاده کنی هم 8 پین)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کسی از پاور Thermaltake touch 600w serie w0103اطلاعی داره که چطور پاوریه و خروجیهای Pci اش چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی دوستان دیروز پاور Seasonic M12D 750w رو خریداری کردم به قیمت 129 تومن از سایت
    کد:
    سایت فوق قیمتهاش معرکه است اگه قسط خرید قطعه دارین حتماً سری بهش بندازین .
    اونطور که صحبت کردم فردا به دستم میرسه مارک Seasonic که برای دوستان آشناست پاور فوق هم دارای تائیدیه 80+ silver هستش.
    به بنچمارکهاش نگاه کردم در مقایسه پاورهای 700 الی 800 وات در بنچمارک امتیاز طلایی گرفته بود در حالیکه در زمان آزمایش با قیمت 210 دلار از همه پاورها قیمت بالاتری داشته که باعث می شده امتیاز کلیشو پایین بیاره ، اتفاقاً شعبه اصلی و خارجی گرین seventeam 750 یا گرین 785b خودمونم بود.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •