با سلام خدمت دوستان
من در نظر دارم یک پاور 600 الی 700 وات بخرم پاورهای گرین پاورهای خیلی خوبین ولی صدای فناشون یکم زیاده البته تازگیها سری سایلنتش واقعاً خوبن و اونطور که تو سایتش زده 635 وات از این سری رو به زودی به بازار میده که به نظر جالب می یاد اینم لینکش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی واقعیت من الان نمی تونم صبر کنم چون پاور الانیم کفاف سیستمو نمی ده ، به خاطر پاور کارت گرافیکمو هم فعلاً عوض نکردم
طی گشتی که برای انتخاب پاور می زدم دیدم که ممونکس پاور جدید خودش رو در سری سایلنت داده بیرون Memonex Silent EX Game 600W از لحاظ مشخصات که بد به نظر نمی یاد active pfc هستش و خروجی 12v هم 490 وات هستش ولی یکجایی موندم سایت انفورماتیک گستر قیمتش رو زده 80 تومن در حالیکه قیمت Memonex MOD EX Game series 600W هستش 92 تومن لازم به ذکر است که پاور Memonex MOD EX Game series 600W دارای خروجی 12 ولت 455 وات هستش و با اینکه همه جا قید می شه که active PFC ,gd ولی اگه به سایت سازنده مراجعه کنید می بینید که که passive PFC هستش
کد:
ولی چطور پاوری از یک کارخانه سازنده که مشخصات بالاتری دارد باید ارزانتر به بازار عرضه شود در ای حال لینکی نیز از سایت انفورماتیک گستر مبنی بر آزمایش این پاور دیدم که گفته شده تا 813 وات نیز از پاور فوق خروجی گرفته اند
کد:
حالا می خواستم از دوستانی که از پاور فوقاستفاده نموده اند و یا اطلاعی در دست دارند راهنمایی بخواهم با تشکر