تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل با Auto Optimus گرافیک!!!

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل با Auto Optimus گرافیک!!!

بنده یه لپ تاپ asus N52JV دارم که گرافیک Optimus داره البته نه بصورت دستی و بلکه بصورت اتوماتیک گرافیک رو سویچ میکنه.
    مشکل من اینه که وقتی میخوام بازی PES 2011 رو بازی کنم وقتی میخوام توی قسمت ستینگ بازی که خارج از بازی هست تنظیمات گرافیک رو انجام بدم فقط گرافیک پیشفرض رو به حساب میارهو اجازه نمیده گرافیک بازی رو High بذارم همچنین رزلوشن تصویر هم فقط تا همون رزلوشن تصویر گرافیک پیشفرض که Intel هست میاد.
    ولی وقتی میخوام بازی رو بیارم بازی با گرافیک دیگه اجرا میشه که طبیعتا مشکلی نداره ولی خب من عملا دارم روی Low بازی رو اجرا میکنه و امکان این نیست که توی محیط ویندوز و قسمت ستینگ بازی گرافیک رو روی گرافیک اصلی لپ تاپ بذارم.
    من میخواستم بدونم راهی هست که بشه من تنظیمات بازی رو مطابق با گرافیک اصلی لپ تاپ بذارم یعنی گرافیک رو روی high اجرا کنم.
    همچنین وقتی بازی Fifa 11 رو روی گرافیک بالا اجرا میکنم پارازیت هایی روی تصویر میاد.
    لازم به ذکره که لپتاپ N52JV کاملا مثل لپ تاپ N61JV هست که فقط مانیتور 15.6 شده.
    گارانتی دستگاه هم مطعلق به شرکت سازگار است.
    با تشکر

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمولا این گرافیكها روی پلن high performance اتوماتیك میرن روی گرافیك قویتر
    موقع بازی یا به برق شهر وصل شو و یا بذار روی پلن high performance
    كنار ساعت ویندوز گزینه مصرف انرژی هست وانجا برو پروفایل انرژی رو عوض كن

3. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام مشکل شما یه مشکل عمومیه یه نگاه به این جا بنداز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همکاران و مشتریان گرامی شرکت """""""""""""""""، به تازگی روی بعضی از مدل های لپ تاپ از جمله اسوس به علت داشتن 2 کارت گرافیک که برای طول عمر باطری بیشتر طراحی شده اند مشکل تصویری دارد که این مشکل 100% با درایور صحیح حل می شود. مشکل به وجود امده در روی سری لپ تاپ هایی که تکنولوژی Optimus در آن ها طراحی شده وجود دارد از آن جمله. N61j Family, K40 Series, K42 برای حل این مشکل ابتدا می بایست Windows 7 Ultimate که از دست کاری نشدن آن اطمینان دارید را نصب کرده سپس ویندوز را در حالتی که 30 روز آزمایشی است رها کنید و از طریقWindows Updateآنرا به روز نمایید تا تمامی درایور های آن نصب شود. سپس به داخل سایت کد:
    www.intel.com
    رفته Support(Driver and Download)>Graphics>Laptop Graphic Controller >Intel Graphic HD. را انتخاب کرده و سپس ورژن ویندوز خود را انتخاب نموده سپس دانلود و نصب نمایید و سپس restart کنید. سپس به داخل سایت کد:
    www.nvidia.com
    رفته سپپسNorth American را انتخاب نمایید Download Drivers >Download Drivers>Product(GeForce)>GeForce 3XX Series(M) like 325M,310M,..>operation like windows 7 32bit or 64 Bit>English سپس دانلود کنید.

5. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا این ویندوز دستکاری نشده رو از کجا گیر بیاریم؟!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببینید من هم n61 jv با راه حلی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده نمی خواد ویندوز 7 رو دوباره نصب کنی مال من 64 بیته . درایور intel رو دانلود کن 40 مگابایته و وینوزت رو بعد نصب کردن درایور ریستارت کن . انشا الله که کار میکنه مال من کارکرد و در تنظیمات pes 2011 رو high جواب داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •