سلام
آقا به نظرتون بهتیرن و حرفه ای ترین برنامه برای ساخت آهنگ چیه؟(بدون در نظر گرفتن درجه ی سختی!!)![]()
سلام
آقا به نظرتون بهتیرن و حرفه ای ترین برنامه برای ساخت آهنگ چیه؟(بدون در نظر گرفتن درجه ی سختی!!)![]()
سونار و نئوندو و كيوبيس و پروتولز و البته sound forge و wave lab همگی جز حرفه ای ها هستن اينها ملاك نيستن . مهم اينه كه شما با چه برنامه ايي راحتين كار كنيد و باهاش ارتباط برقرار ميكنيد وگرنه ماهيت این نرم افزارها در 90 درصد جاها شبيه به هم هستن.
سلام ؛
Sound Forge 9
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما بهترین نرم افزار میکس و ادیت صدا وحذف صدای خواننده از روی آهنگ چیه؟
برای صدا بهترین برنامه Adobe Audition هست. fl studio هم ای ...![]()
ممنون من از Adobe Audition 3.0 استفاده میکنم ولی صدای خواننده رو خوب حذف نمیکنه![]()
سلام ؛
Adobe Audition
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اساس کار برنامه های مختلف تو این زمینه اینه که صداهایی که با فرکانس صدا انسان هستند رو ضعیف میکنه. برای همینه که خوب جواب نمیده ... یا کلا صدای موزیک هم میره و یا صدای انسان کامل حذف نمیشه. در واقع باید یه جورایی برخورد کرد که نه سیخ بسوزه نه کباب.
تازه بعضی خواننده ها فرکانس صداشون به صدای ساز زمینه نزدیکه و دیگه بد تر !!!!!!
![]()
برای حذف صدا بستگی به آهنگتم داره ... بعضی از آهنگارو با Audition امتحان کردم خوب حذف کرد.
آهنگسازیم FL STUIDO کار کن ...
(امیدوارم پستم بی ربط نباشه ولی)
در همین رابطه یه بازی هم هست به نام Punk O Matic که فلش و کم حجم هم هست که میشه باهاش آهنگ ساخت!
از بین نرم افزار ها هم :
در حال حاضر پروتولز حرفه ای ترین و پیشرفته ترین نرم افزار صدابرداری و اهنگسازی به شمار میره.
البته لازم به ذکر که فقط با سخت افزارهای مخصوص به خودش مورد استفاده قرار میگیره.
نرم افزارش قیمت زیادی نداره, سخت افزارشه که هزینه بالایی میبره...
باید به این هم اشاره کرد که برای استفاده ی اسان از این پکیج به یک قطعه هوش و دانش بالایی هم نیازمنده...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)