این فضا های تاریک بین کهکشان چیه؟ یعنی منظورم اینکه بین این فضا های تاریک چه چیزی وجود داره اصلا ماده تشکیل دهنده ای هم داره و...
این فضا های تاریک بین کهکشان چیه؟ یعنی منظورم اینکه بین این فضا های تاریک چه چیزی وجود داره اصلا ماده تشکیل دهنده ای هم داره و...
من داخل چهار سوی علم شنیدم که این فضا های خالی از ماده ی زمینه ای سیاهی به اسم نمی دونم چی چی پر شده و همون باعث نگه داشتن اجسام واجزاء جهان کنار هم نگه می داره و ...
تایپیک خوبی می شه به شرطی که بالا بمونه
دقیقا هم مشکل همین جاست که کسی نمی دونه این انر÷ی که بیش از 70 درصد کاءنات رو تشکیل داده چیه.واسه همین هم اسمش انر÷ی تاریک هست.چون نامعلومه منشاء و ماهیتش.ماده تاریک هم البته وجود داره و البته من یه جا خوندم سیاهچاله ها هم جزو مواد تاریک محسوب میشن.به هر حال این ماده و انر÷ی هنوز نا معلومن.انر÷ی تاریک تنها چیزیش که معلومه اینه که عامل شتاب دهنده انبساط کاءنات هست.البته فکر نکنید همه جای بین سیارات و ستاره ها انر÷ی تاریکه.خیلیش هم همون فضای خالی و خلا ء هست.فکر می کنم انر÷ی تاریک بیشتر بین کهکشانهاست و ماده و انر÷ی تاریک بخش عمده جرم کاءنات(بیشتر از 70 درصد)رو تشکیل می دن
فضای بین کهکشانی منظورتونه ؟ تا جایی که من میدونم خلا هست. با این توضیح که خلا مطلق تقریبا هیچ جا وجود نداره ( شاید جز در لحظات انفجار های بزرگ) و آنچه که بهش خلا میگیم نسبت بسیار پایین ماده به فضاست. مثلا یک اتم در متر مکعب.
باز هم تا جایی که من میدونم ماده تاریک در هاله کهکشان ها قرار داره.
توضیح شما برای من یکم گنگه! شاید من خیلی متوجه نشدم!!
این فضا های خالی همش { خلا } هستن؟ پس چطوریه که بعضی ها میگن با سیاه چاله ها ارتباط دارن؟ و...
اگه تمام این فضا ها تاریک بین کهکشان ها خلا باشه یعنی نصف بیشتر دنیا خلا هستش؟؟؟؟![]()
بله خب.این هم حرف درستیه و فضای بین کهکشانها خلاء هست و ماده خاصی نیست(به جز توده های گازی که تقریبا زیاد هم هستند دور کهکشانها ولی نسبت به حجمی که توش قرار دارن چیز زیادی محسوب نمی شن)ولی سال 1998 ثابت شد که اینفضاها با انر÷ی تاریک پر شدند که منشاء انبساط کاءنات هستند.اگه انر÷ی رو در یک فضا حساب نکنیم بیشتر فضا خلاء هست.ولی اگه حساب کنیم خب اونوقت مثلا فضای بین سیارات منظومه شمسی هم انر÷ی وجود داره و البته نیروی زیاد گرانش.(هرچند طبق قضیه cph انر÷ی و نیرو هم ارزند.ولی خب هنوز ثابت نشده)انر÷ی تنها رو هم اگه حساب کنیم انر÷ی الکترومغناطیسی خورشید هم می تونه محاسبه بشه.منظور اینکه همه جا بالاخره یه انر÷ی وجود داره.ولی کلا 73 درصد جرم-انر÷ی کل کاءنات رو همین انر÷ی تاریک تشکیل می ده که بیشتر در فضای کهکشانی حضور داره.چون بیشتر فاصله تو کل کاءنات فاصله کهکشانها نسبت به هم هست تا ستاره ها یا سیارات به هم
استی تعاریف خلاء هم متفاوته.فکر کنم کاملترینش اینه که همونطور که بابک عزیز گفت چگالی ماده فوق العاده کم و قابل چشم پوشی باشه و هم کلا هیچ نیرو یی هم تو اون نقطه ی اقسمت از فضا وجود نداشته باشه و تازه بعضی ها می گن باید دمای ون ناحیه هم در صفر مطلق باشه!واسه همینه که معمولا می گن خلاء مطلق وجود نداره.
حالا چرا رنگش سیاهه مثلا سفید نیست ؟!و اینکه آیا فضا انتهائی داره که بشه رنگی رو هم براش گفت ؟!!
دوست عزیز اونجا ماده مرئی وجود نداره که طول موج مرئی نور رو برگردونه. درنتیجه سیاهه(نبود روشنی هم تیرگی است دیگه - تمام رنگهای مرئی از تشعشع نور و برخوردش با مواد بوجود میان(قضیه منشور و6 رنگ مشتق از رنگ سفیدِ نور) )
متوجه منظورتون از انتهای فضا و ربطش به رنگ نشدم...لطفن بیشتر توضیح بدید
خب معلومه چرا سیاهه. چون بالاتر از سیاهی رنگی نیست.
شوخی بود.
دلیل سیاه بودنش اینه که نور نیست تا سفید یا دارای طیف رنگی (نارنجی قرمز صورتی سبز آبی...)باشه.
فضا معلوم نیست انتها داشته باشه یا نه. هنوز چیزی ثابت نشده. یه جورایی انتها دار بی انتهاست. توضیح دادنش یه کم سخته. اینجا بحث شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب منظورم مشخصه ! آیا جهان انتهایی داره ؟! مثلا آخرش دیوار کشیده باشن بری بخوری بهش !!!متوجه منظورتون از انتهای فضا و ربطش به رنگ نشدم...لطفن بیشتر توضیح بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)