تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با دیویدی رایتر+فوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل با دیویدی رایتر+فوری

سلام

این دیویدی رایتر فعلی ما خراب شده و دیویدی رایت نمیکنه درست و حسابی . یعنی رایت میکنه ولی چیزی که رایت کرده رو نمیتونه بخونه و برای خوندن صفحه اول دیسک یک ساعت طول میده.
    منم گفتم این خراب شده و رفتم یه دیویدی رایتر جدید خریدم.
    اما این دیویدی رایتر جدید هم اطلاعات رو نمیخونه و بعد از خواندن دیویدی اول هنگ میکنه و سیستم رو هم به هنگ میکشونه! رایتش درسته چون یکی رایت کردم و با رایتر قبلی تست کردم دیدم به خوبی رایت کرده ولی خواندنش مشکل داره و سیستم هم هنگ میکنه!
    میخواستم بدونم این رایتر رو نمیشه درست کرد؟ باید ببرم برای تعویض؟ ممکنه مشکل از سیستم من باشه؟
    دوستان کسی قبلا با این مشکل بر نخورده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنند!

من هفته پیش رایتر رو بردم تا از فرصت 24 ساعت مهلت تست استفاده کنم و تعویضش کنم ولی فروشنده اش دبه کردو گفت نباید میکردی توی کیس! من هم گفتم شما گفتی که نباید پیچ کنی! گفت نه نباید میکردی توی کیس و خلاصه تعویض نکرد و آدرس گارانتی رو نوشت که ببرم واسه تعویض!
    شانسه مارو میبینید؟ فروشنده ـه خودش مونده بود میگفت این اولین باره این جنس خرابی داشته و شما اولین نفری هستی که این رو واسه تعویض آوردی و ...

من سابقه گارانتی رفتن رو خیلی دارم و تقریبا اکثر شرکتهای گارانتی رفتم!!

الان رایتره این مشکلات رو داره و خواستم قبل از رفتن ببینم که ممکنه رایتره سالم باشه و مشکل از سیستم من باشه؟

رایتره سی دی رایت میکنه ولی توی خوندن سی دی و دیویدی مشکل داره!
    موقعی که دیسکی میگذارم توی دستگاه یا کامپیوتر هنگ میکنه و مجبور میشم از کیس Reset کنم و تا دیسک رو از دستگاه در نیارم ویندوز هم بالا نمیاد!!
    یا اینکه دیسک رو نمیخونه و میزنه که این یه دیسک خالیه!
    یا اینکه مثلا یه دیسک بگذاری و دربیاری و دوباره یه دیسک بگذاری دیسک دومی رو اصلا نمیخونه و آیکون همون دیسک قبلی رو نشون میده و سیستم هنگ میکنه!!

دوستان اگه تجربه ای در مورد خرابی دیویدی رایتر دارن لطف کنن بیان کنن تا قبل از رفتن به گارانتی مطمئن بشم که مشکل از طرف من نیست!

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گارانتی هم بردم و چک کرد و گفت درسته و مشکلی نداره!

الان مشکل من اینه که این دیویدی رایتر از هر 10 تا سی دی یا دیویدی فقط میتونه یکی رو بخونه!! یعنی نه کاملا سالمه نه کاملا خراب!
    حالا من موندم با این دیویدی رایتر چه کار کنم!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •