سلام
من می خواهم ipod classic 160GB بخرم می خواستم بدونم که نسل 7th generation توی بازار هست یا اینکه نسل های پایین تر موجوده؟
با سپاس
سلام
من می خواهم ipod classic 160GB بخرم می خواستم بدونم که نسل 7th generation توی بازار هست یا اینکه نسل های پایین تر موجوده؟
با سپاس
درود/
سلام. موجوده. من خودم تازه خریدم. قیمتش هم 275 تومن
وفت خوش./././././.
نسل های پایین تر که دیگه نمیتونی گیر بیاری همین نسل 2 ( ورژن دوم) 2009 یا همون نسل 7 به قول خیلی ها هم قیمتش تو ایران از 275 تومن تا 325 تومن هست ! همین امروزم جایی میگفت 325 تو مرکز تجاری شهرک غرب روبه روییش میگفت 290 ..
ولی بهترین قیمت همون 27-75 تومن هست ...
ممنون دوستان
من در تهران نیستم و مجبورم اینترنتی خرید کنم و از چند تا سایت که سوال کردم گفتند که نسل ششم رو موجود دارند آیا فرقی داره؟
به نظر شما نسل 6 رو بگیرم؟
این ورژن 6.5 با قبلیاش فرق خاصی کرده؟
به جز اینکه سری جدید محصولات اپل با هدفون 32 اهمی عرضه میشن
این ورژن کلاسیک که شما میگی جدا از ایرفون در اصل نسخه جدید 160 گیگی هست چون 2007 هم 160 گیگی بود که یکسری مشکلات و هنگی براشون پیش میومد و لینکه genius play list و genius mixes هم بهش اضافه شده
نسبت به مدل های 2007...
ولی نسل 6 از 2007 تا الان فرق خاصی نکرده و 2010 هم کلا اپل سری جدیدی معرفی نکرد...
عده ای هم معتقد هستن کار کلاسیک تموم شده و اپل دیگه نمیخواد تولید کنه اینطور بوش میاد!
منم گفتم ''سری جدید محصولات اپل'' (تاچ و نانو ) نه اینکه ''نسل جدید کلاسیک''
اپل دیگه بیش از حد تجاری شده و خودش رو ول کرده
دیگه اون برند حرفه ایی که اولا بود , نیست1 جورایی مثل متالیکا
راستی 1 دفعه پست داده بودی که میخوایی یکی از محصولات کوون رو بخری , خریدی؟
اپل از 2001 به بعد تجاری هست با سیاست های خاصش...
متالیکا حدود 10 سالی شده که تجاری شده و مثل قبل نیست دیگه!
نه نشد نخریدم...
کلاسیک هم من هفته دیگه میگیرم چون واقعا برام کاربرد داره!
در کل چیز خیلی خوبی هست ... 275تومن هم میتونی بخری.
فکر می کنم به اینجا یه نگاهی بندازی بد نباشه:
appleshopping.ir
کلاً در مورد نسل 6 و بقیه برندها توضیحات کاملی داده..
ببین برای اینکه بخوای کلاسیک نسل 6 بگیری نظر خودت مهم هست و نیاز خودت اگه واقعا میبینی به یه چیزی نیاز داری که حافظه ی بالایی داشته باشه کلاسیک برات مناسب هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)