اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشتههاي تحصيلي جديد علاوه بر رشتههاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) و همچنين تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دورههاي روزانه و شبانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي كشور در آزمون سراسري سال 1389
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركتكننده در آزمون سراسري سال 1389 كه با توجه به كارنامه نتيجه مرحله اول، مجاز به انتخاب رشته شدهاند ميرساند كه اطلاعيه اين سازمان در خصوص انتخاب رشتههاي تحصيلي جديد (علاوه بر رشتههاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي) و همچنين تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دورههاي روزانه و شبانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در آزمون سراسري سال 1389 و همچنين شرايط و ضوابط انتخاب رشتههاي تحصيلي ذيربط روز دوشنبه 10/8/1389 بر روي پايگاه اطلاعرساني اين سازمان به نشاني:و همچنين هفتهنامه پيك سنجش مورخ 10/8/89 درج خواهد شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
خواستم این خبر رو بزارم تو تاپیک اخبار مرتبط با کنکور سراسری 89 اما دیدم بسته شده!
از مدیران عذر خواهی میکنم که یه تاپیک جدید باز کردم به هر حال خیلی از دوستان اطلاع نداشتن گفتم بزارم مطلع بشن.
موفق باشید.