تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: بازی دزدان دریایی

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

10 بازی دزدان دریایی

سلام

این بازی رو خودم ساختم تا در دومین مجموعه بازی های مستقل ایرانی قرار بگیره که البته اسمش تو لیسته و تایید هم شده.

خب باید بگم بازی حجمش 316 مگه و یک مرحله داره و در مورد سربازیه که بعد از یک قسمت دورش میره بیرون بگرده ولی با دست زدن به یک سنگ عجیب یهو خودشو تو یه کشتی شیک میبینه که مورد تهاجم دزدان دریایی قرار گرفته ولی از اونجا که شخصیت ما شنا بلد نیست مجبوره که بپره تو کشتی دزدان دریایی و با یه قایق اونور کشتی اونا فرار کنه.

متاسفانه در حال حاضر نمیتونم لینک هاشو بدم بهتون ولی آپلود شدند و در به آقای جهانگیر داده شده.
    ولی شما فقط میتونین منوی اوّلیه بازی رو دانلود کنید که شامل خلاصه داستان/درباره/تصاویر/آموزش کیبورد,موس,کنترلر اکس باکس و خود بازی/و آپشن یا همون Settings بازی هست که کاملاً فارسیه.

در آخر باید بگم که بازی رو با FPSC ساختم امّا توش چیزایی داره که نمونشون رو فقط تو بازی های سطح بالای خارجی دیدین!!!

خیلی نمیخوام از خودم و بازیم تعریف کنم و میدونم یه چند تایی هم ایراد داره ولی به گفته آقای جهانگیر این بازی به عنوان یه بازی مستقل خیلی هم خوبه.

اینم لینک دانلود منوی بازی با حجم 810 کیلو که بعد از اکستراکت میشه 1.67 مگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی آرت بازی هم تو قسمت تصاویر موجوده.

البته هر موقع تونستم یه تریلر و تصاویری رو از بازی میذارم.
    اینم اطلاعات اضافی:
    شخصیت های بازی دزدان دریایی هستند که تو مایه های پوسیده و اسکلت و این حرفا اند و 3 سلاح شمشیر یک تپانچه و یک سلاح بزرگ سر پر توش وجود داره.
    بازی اوّل شخصه ولی تو بازی سرتونو میارین پایین میتونین پاهای خودتونو ببینین.(با تمام انیمیشن ها)
    هوش مصنوعی بازی رو نسبتاً خوب در آوردم و جسدها هم غیب نمیشن.
    هود مخصوص سلامتی و تعداد تیر کاملاً فارسی و جدیده به دزدان دریایی بودن بازی میخوره.
    از اونجا که سرباز هستیم و یه جلیقه هم تو بازی تنمونه تصویر کل آدممون به صورت سفید پایین صفحه هست و جلیقمونم حساب میشه و ممکنه تیر بخوره بهش ولی بعد از چند تا تیر خوردن میره.
    یه قطب نمای متحرک هم داریم که همیشه در حال نمایشه و با چرخیدنتون میچرخه و جهت های جغرافیایی رو نشون میده.
    کشتی مورد حمله سالمه و خیلی شیکه ولی مال دزدای دریایی درب و داغونه و لجن گرفتستو بادبان هاش پاره پاره شدن.
    دیگه چی بگم...

امیدوارم منو رو دانلود کنین و نظراتتون رو ارائه بدین تا تصاویر و تریلر آماده بشن.
    پس منتظر نظراتتون هستم.
    Last edited by Hotsun; 27-10-2010 at 18:42.

2. 9 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون قول یک تریلر و چند تصویر رو داده بودم حتماً تا 2-3 روز آینده میذارم.
    فعلاً این یه تصویر رو داشته باشین(اینو از قبل داشتم و خوب نیستش به هر حال گذاشتمش دیگه و بالا سمت چپ دو تا خط سیاه هست خودم کشیده بودمشون چون تو حالت تستی بود و نوشته شده بود Test-Game زیرشم اسم بازی رو با نامی که سیو کرده بودم):
    کد:

4. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بخشید دوست عزیز این FPSC جدیده؟چون انگار خیلی امکانات جدیدی بهش اضافه شده؟

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خیلی تاریکه چیز زیادی معلوم نیست

7. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی خیلی خوبیه . من توش مشکلی که رو اعصاب باشه ندیدم.
    اول فکر کردم با دارک بیسیک ساخته شده چون همون تریپه .
    فقط کاش یکم طولانی تر بود تا میای بری تو حس بازی تموم می شه .

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

یه چند تا شات جدید بزار ببینیم چجوریه. والله اون عکس هیچیو نشون نداد؟اگه میتونی چندتا شات دیگه بزار ببینیم.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخشید دوست عزیز این FPSC جدیده؟چون انگار خیلی امکانات جدیدی بهش اضافه شده؟
    نه من خودم سورسشو تغییر دادم.در واقع سورس ورژن 1.16 رسمی انجین رو ویرایش کردم و امکاناتی رو بهش اضافه کردم.
    خیلی تاریکه چیز زیادی معلوم نیست
    شما به بزرگی خودتون ببخشید آخه منم بهترین نوری رو که به جو بازی رو انتخاب کردم وگرنه تو محیط تست با این دو >< راحت میشه نور رو تنظیم کرد.
    بازی خیلی خوبیه . من توش مشکلی که رو اعصاب باشه ندیدم.
    اول فکر کردم با دارک بیسیک ساخته شده چون همون تریپه .
    فقط کاش یکم طولانی تر بود تا میای بری تو حس بازی تموم می شه .
    نظر لطفتونه ولی در مورد کوتاهیشم باید بگم چون سایز تکسچر هایی که استفاده کردم بالا بودن و در عین حال تمام صداهای موجود در بازی با کیفیت بالا هستند(مخصوصاً اینکه 3-4 تایی موزیک بلند توش داره)حجم بازی زیاده همینطوریش و اگه میخواستم طولانی ترش کنم چون نمیشه یه جا کم کیفیت باشه یه جا با کیفیت مجبور بودم همونجوری کار رو ادامه بدم و یهو میدیدی 1 DVD شد حجمش
    یه چند تا شات جدید بزار ببینیم چجوریه. والله اون عکس هیچیو نشون نداد؟اگه میتونی چندتا شات دیگه بزار ببینیم.
    حتماً این کار رو میکنم و البته یه تریلر هم میذارم.

فقط یکی دو روز دیگه صبر کنید تعدادی شات جدید میذارم آخه خیلی سرم شلوغه برای همینم ممکنه نگارشم بد باشه آخه تند تند مینویسم به کارام برسم.

11. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

با FPSC چرا ساختی؟ اینجا رو FPSC فحش گذاشتن شوخی کردم. انشاالله بازی بعدی FPSC نباشه.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با FPSC چرا ساختی؟
    چرا نسازم؟؟؟
    انشاالله بازی بعدی FPSC نباشه.
    ای بابا وقتی نمیدونید چه قدرتی داره و چه چیزایی میشه باهاش درست کرد برای چی این حرف ها رو میزنید؟؟؟

وقتی من سورس بازی رو انقدر تغییر دادم که چیز جدیدی در اومده ازش پس چرا حالا ولش کنم؟؟؟

الان یه مدی به نام Project Blue رو دارن با قیمت 28$ تو انجمن اصلیه FPSC میفروشن تازه این کارایی که من کردم هم نمیتونی باهاش انجام بدی,حالا فکر کن 20 نفر بخرنش میشه 600هزار تومن در صورتی که من هنوز با این کاری که کردم رسماً پولی در نیاوردم مگر اینکه مجموعه دوم بازی های مستقل ایرانی عرضه بشه که تازه میشه 500هزار تومن پس یعنی یه 200-300هزار تومنی به وقت خودمو حروم کردم دیگه.
    تازه دارم کار میکنم روی چیزای جدید آخه 1 چهارم برنامه نویسی هایی که کردم هم در این بازی نیست و یه سری چیزا رو بعد از اتمام این بازی درست کردم و این یعنی جا داره یه چند ملیونی باهاش به جیب بزنم
    حالا مسئله پول نیست شما بیا تو تاپیک زیر یه تعداد تصویر از کارای جدیدم با FPSC گذاشتم + یک دموی خفن از کاری که با کوئست هم به زور میشه انجام داد:
    کد:
    پست پنجم رو خوب نگاه کن.

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خوب من میخوام تو این برنامه ( نمیتونم بهش بگم اینجین ) یه صحنه رو مثل آخرین مرحله کال او دی یوتی 6 در بیارم یعنی یه صحنه سینمایی چجوری باید این کار رو بکنم ؟

یا یه انفجار خیلی واقعی ؟
    یا تخریب پذیری دیوار ؟
    یا یا یا ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •