میخوام بدونم اینجا چند تا یونیتی باز داره![]()
یه سری همه با UDK کار میکردن بعد یه سریاشون رفتن دنبال Unity بعد دوباره برگشتن به UDk![]()
الان کسی هست که یونیتی کار کنه ؟!![]()
یونیتی کارا بیاید جمع شیم یه گروهی چیزی بزنیم![]()
میخوام بدونم اینجا چند تا یونیتی باز داره![]()
یه سری همه با UDK کار میکردن بعد یه سریاشون رفتن دنبال Unity بعد دوباره برگشتن به UDk![]()
الان کسی هست که یونیتی کار کنه ؟!![]()
یونیتی کارا بیاید جمع شیم یه گروهی چیزی بزنیم![]()
سلام
من با هر دوشون کار میکنم . ولی نمیتونم تو گروهی که میخوای بزنی باهات باشم چون تو یه گروه دیگه مشغولم و دیگه وقتی نمیمونه برام . ولی فکر کنم یونیتی کار زیاد داشته باشیم .
تو اون گروهی که مشغولی با UDK کار میکنن ؟!سلام
من با هر دوشون کار میکنم . ولی نمیتونم تو گروهی که میخوای بزنی باهات باشم چون تو یه گروه دیگه مشغولم و دیگه وقتی نمیمونه برام . ولی فکر کنم یونیتی کار زیاد داشته باشیم .![]()
خب منم به زودی تو یه گروه دیگه مشغول میشم ... ولی میگم بد نیست یه گروه یونیتی هم بزنیم کار کنیم![]()
نه به احتمال زیاد با یونیتی کار میکنیم .
خب چه گروهیه ؟ اگه گروهتون جدیه و ظرفیت دارید بگید منم بیام تو کارنه به احتمال زیاد با یونیتی کار میکنیم .![]()
سلام
بله گروهمون جدیده و الان هم داریم موتور انتخاب میکنیم که بین یونیتی و انریل یکی رو انتخاب خواهیم کرد . ظرفیت هم داره . اگه بنا شد با یونیتی ساخته بشه خبرت میکنم . تا دو هفته دیگه هر کدوم از بچه ها با این دو موتور کار میکنن و میان میگن با کدوم موافقن بعد دلایلشون رو هم میگن و در آخر یه رای گیری میکنیم تا موتور مشخص بشه .
راستی شما تو چه زمینه ای کار میکنی ؟
دومین راستی !شما تهران زندگی میکنید ؟
سلام عزیز
هر چی یونیتی باز هست تو تاپیکش جمع شده دیگه : )
به تاپیک اصلیش مراجعه کنید
قفلیده شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)