تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: پیکسل سوخته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض پیکسل سوخته!

سلام دوستان. یه تلویزیون lcd 32 سامسونگ مدل c380 خریدم. که بعد از نصب متوجه وجود یه دونه پیکسل سوخته تقریبا کناره های تصویر شدم. موقع خرید از فروشنده پرسیدم اگه پیکسل سوخته داشت گارانتی قبول میکنه؟ گفت حتی اگه یه دونه هم باشه قبول میکنه. حالا میخوام بدونم واقعا به خاطر یه دونه پیکسل سوخته تعویض میکنن یا نه؟ و اینکه اصلا یه پیکسل سوخته توی تصویر اونقد اثر داره که عوضش کنم؟ در ضمن این پیکسل سوخته فقط تو رنگ قرمز مشخص میشه و وقتی صفحه سیاه باشه یه نقطه قرمز هست! من یه مانیتور سامسونگ هم دارم که اونم از اول یه پیکسل سوخته داشت! چرا سامسونگ اینجوریه؟ جان من زود جواب بدید

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

متاسفانه ال سی دی های سامسونگ علرغم کیفیت خوب خرابی بالایی دارند
    بعید میدونم واسه یه پیکسل سوخته شرکت تلویزیون عوض کنه چون اگه اینجوری باشه باید نصف ال سی دی های بازارو مرجوع کنه
    البته اگر زیاد حساس نباشی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حقیقت اینه که زیاد هم تو دید نیست. یعنی اگه از فاصله ی نزدیک دقیق نشی دیده نمیشه! اما به نظرم میرسه توی یک دایره به قطر نیم سانت اطراف اینپیکسل سوخته رنگ پیکسل ها کمی کمتر از بقیه پانل هست. جالب هم اینجاست که امروز به سه تا نمایندگی تو مشهد زنگ زدم. اولی گفت حتی یکی رو هم قبول میکنن. دومی گفت تا 3 تا قبول نمیکنن. سومی هم گفت بیار از نزدیک ببینم! حالا حرف کدومو باور کنم؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

حقیقت اینه که زیاد هم تو دید نیست. یعنی اگه از فاصله ی نزدیک دقیق نشی دیده نمیشه! اما به نظرم میرسه توی یک دایره به قطر نیم سانت اطراف اینپیکسل سوخته رنگ پیکسل ها کمی کمتر از بقیه پانل هست. جالب هم اینجاست که امروز به سه تا نمایندگی تو مشهد زنگ زدم. اولی گفت حتی یکی رو هم قبول میکنن. دومی گفت تا 3 تا قبول نمیکنن. سومی هم گفت بیار از نزدیک ببینم! حالا حرف کدومو باور کنم؟؟؟؟؟
    -حتما ببر وتعويضش كن احتمال داره ضربه خورده باشه پنل وبه مرور زمان بيشتر بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

-حتما ببر وتعويضش كن احتمال داره ضربه خورده باشه پنل وبه مرور زمان بيشتر بشه
    مگه گارانتی پانل ضربه خورده رو قبول میکنه؟ من چطور باید ثابت کنم که ضربه رو من نزدم و از اول اینجوری بوده؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مگه گارانتی پانل ضربه خورده رو قبول میکنه؟ من چطور باید ثابت کنم که ضربه رو من نزدم و از اول اینجوری بوده؟
    -خوب تازه مگه نگرفتن؟
    -زماني كه نصاب اومده براتون نصب كرده چك كردين كه طوريش نبوده ؟يا تازه متوجه شدين ؟
    -به هر صورت شما بگين پنل ايراد داره يا ضربه خورده وتازه متوجه شدين و پي گير باشين

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

به قول دوستمون بگو به شرکت شاید قبول کنن
    اگر مدت زیادی از خرید نگذشته باشه شاید تعویضش کنن
    گرچه من چشمم آّب نمیخوره اونم سام سرویس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •