سلام من دارم با تعداد زياد DVD رايت مي كنم مي خوام ديگه همشون رو تست نكنم كه درست رايت شده
و كار مي كنه ( برنامه ها همشون setup داره ) برنامه خاصي نيست كه اين كا رو انجام بده
ممنون
سلام من دارم با تعداد زياد DVD رايت مي كنم مي خوام ديگه همشون رو تست نكنم كه درست رايت شده
و كار مي كنه ( برنامه ها همشون setup داره ) برنامه خاصي نيست كه اين كا رو انجام بده
ممنون
با سلام
دوست عزیز برنامه ی خاصی یعنی چه طور باشه و چه نیازی رو واستون برآورده کنه
چون شما میگید دیگه نمیخواید تست کنید - پس هر نرم افزاری رو هم واسه تست سالم بودن بخواین نصب کنید باید تک تک بازم دی وی دی ها رو اجرا کنید
موفق باشید.
شما اگه دی وی دی و دی وی دی رایتر خوبی داشته باشید مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد
برنامه های باری تست سالم بودن وجود نداره چون برای تست کامل اون dvd نیازه کل مراحل setup بصورت کامل بره جلو که خیلی وقت گیر میشه
شما اگه speed رو کم تعیین کرده باشی و یا از nero10 استفاده کنی که سرعت رایت رو بصورت اتوماتیک انتخاب میکنه مشکلات به حداقل کاهش پیدا میکنه
مرسي چه طوري ميشه سرعت رايت رو كم كرد؟ و اين كه من شنيده بودم كه ميشه بافر به بافر چك كرد؟
من فقط مي خوام يقين پيدا كنم كه dvd ها درست و به خوبي رايت ميشه..
شما اگه از Nero استفاده کنی راحت این امکان رو دارید که گزینه speed رو روی عدد دلخواه قرار بدی
در ورژن 8 در قسمت آخر که میخوای روی دکمه Burn بزنی از سمت چپ منو کشویی رو باز میکنی و سرعت رو انتخاب میکنی و اگه از ورژن های دیگه استفاده میکنی این قسمت در صفحه اصلی موجوده و در آخرین مرحله قبل از رایت کردن قابل انتخابه
برای cd سرعت پیشنهادی حداکثر 24X
برای DVD سرعت پیشنهادی حداکثر 5X
با این سرعت ها اگه رایت کنید احتمال 99% بدون مشکل خواهند بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)