اتفاقا منم با این جریان فارسی یا عربی خوندن قرآن مشکل داشتم! وقتی عربی قرآن رو میخوندم، وقتی احساس می کردم معنی رو نفهمیدم، حس حماقت بهم دست میداد! میخواستم فارسی هم بخونم، چون ترجمه کلمه به کلمه است، گاهی اوقت در بعضی از آیه ها، خوده معنیش رو هم نمیفهمیدم! حتی از ترجمه گویای قرآن هم استفاده کردم که وقتی بهش گوش میدادم خوابم میگرفت!!
اما تابستون امسال بالاخره تونستم مشکلم رو حل کنم! تو تابستون چون وقتم آزادتر بود تصمیم گرفتم روزی یکی دو ساعت قرآن بخونم! اما این بار یه روش جدید پیاده کردم! دیگه نرفتم سراغ سوره حمد و بعد اون بقره! گفتم رندومی با یه سوره آغاز کنم که سوره انفال رو انتخاب کردم! نحوه خوندنم هم به این صورت بود که زیر لب هر آیه رو عربیش رو میخوندم و بلافاصله بعد از پایان اون آیه ترجمه فارسیش رو هم میخوندم و یه مقایسه ای بین عربی و فارسیش انجام میدادم. بعد از خوندن یک صفحه قرآن (قرآنی که آیه در پایان هر صفحه تموم بشه که فکر کنم بهش میگن عثمان طه) سعی میکردم با صدای بلند و با صوت و خیلی منسجم همون صفحه رو بخونم! این با صوت خوندن واقعا به آدم انرژی میده! اینو جدی میگم!
راستی اگه تلاوت هر سوره رو تو گوشیت بریزی، خیلی میتونه کمک کنه. از آدرس پایین میتونی واسه هر سوره رو دانلود کنی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید پرحرفی کردم..gif)
یاعلی