تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: مطالعه کامل قرآن کریم را به صورت فارسی تمام کردم ولی؟!!!((نظر بدید))

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 مطالعه کامل قرآن کریم را به صورت فارسی تمام کردم ولی؟!!!((نظر بدید))

درود
    خیلی وقت بود خیلی دلم میخواست قران رو به عنوان یه بچه مسلمان واقعی بخونم تا اینکه شروع به خواندن قرآن کردم البته به صورت فارسی با عربی مشکل دارم در کل حالم از عربی بهم میخوره از یک طرف هم خدای بزرگ در قرآن میفرماید ما قرآن رو عربی آفریدیم حالا دو دل موندم این قرآن رو که ترجمه فارسی خوندم و کاملا ودقیق ایا عربی آن هم اجبار هست

2. 6 کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

فكر نكنم عربي خوندش اجباري داشته باشه اما وقتي خود خدا قرآن عربي نازل كرده و نماز خواندن هم بايد عربي باشه بهتر نيست ذهنيتي كه نسبت به زبان عربي داري كنار بذاري ...

4. 14 کاربر از WooKMaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

خدا قبول میکنه، ولی بهتر بود عربی میخوندی...

چون هم سواد داری هم میتونی عربی بخونی

.

6. 9 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

چیزی هست که ما نمیدونیم.

عربی بخون دادا

8. 6 کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه عربي ميخوندي چيزي مي فهميدي؟
    همون بهتر كه فارسيشو خوندي. لااقل مي فهمي چي نوشته

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه عربي ميخوندي چيزي مي فهميدي؟
    همون بهتر كه فارسيشو خوندي. لااقل مي فهمي چي نوشته
    کاملا موافقم خدا می فرمایید قران را فرستادیم تا در ان تدبر کنید.

11. 11 کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آدم چیزی که نمیفهمه رو دلیلی نداره بخونه ، کار بیهوده انجام دادن تو همین قرآن هم نهی شده .
    به زبان خودتون بخونید که حداقل بفهمید چی میگه .

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

بهتره اول عربیش رو بخونی و بعد هم ترجمه فارسیش رو
    خوندن عربیش به این خاطر توصیه میشه چون اولا که زبان عربی قاعده مندترین و کاملترین زبان دنیا بین زبان شناسانه ( دومیش فک کنم زبان آلمانی باشه ) و بسیاری از ابیات قرآن هم وزن و آهنگ خاصی دارن که برای لذت بردنشون باید قرآن رو به عربی خوند و گوش داد که واقعا وختی قرآن رو با باعربی روان و آهنگ دار بخونین آرامش و لذت خاصی داره
    در کنار اینها میتونه باعث آشناییتون با یه زبان دیگه بشه که ممکنه روزی روزگاری به کارتون بیاد
    در ثانی خواهشنا بیاین از این احساسات پوچمون دست برداریم اگه ما با مردم یه کشور یا با یه نژاد مشکل داریم ، به هیچ وجه دلیل موجهی نیست برای محروم کردن خودمون از لذت گوش دادن یا خوندن اشعار یا ابیات یا ... اون زبان

- خوندن فارسیش هم برای درک معانی و ارتباط برقرار کردن با موضوع لازمه، شما هیچ وخت به عربی فکر نمیکنین ، پس برای فهمیدن چیزی که به زبون میاری لازمه با با زبون خودت بخونیش و بهش فکر کنی
    یه دوست اردبیلی داشتیم همیشه قنوت رو به ترکی میگفت ، دلیلش هم این بود که تنها قسمت نمازه که واقعا میدونه چی داره میگه : )
    Last edited by dizgah; 24-10-2010 at 14:27.

14. 13 کاربر از dizgah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

خوندن قرآن به فارسی کار زیبا و پسندیده ایه ، اما برای اینکه حظ واقعی رو از خوندنش ببریم باید عربی بخونیم ، کسی که با قرآن انس داره از عربی خوندن قرآن هم لذت میبره ، این حرف رو اونایی که زیاد قرآن میخونن درک میکنن.
    اینجور افکار پان ایرانیسمی رو باید بندازیم کنار که از فلان زبون بدم میاد و ... ، اگه خدا اینجور صلاح دونسته که قرآن به صورت عربی نازل بشه و خونده بشه بهتره که همونو انجام بدیم.
    اما در عوض شما میتونی به هر زبونی دعا کنی .
    در باره اینکه چرا قرآن به زبون عربی نازل شده دلائل زیادی رو میشه برشمرد اما مهمترین نکته ای که باید بدونیم اینه که بسیاری از کلمات قرآن برگردان فارسی نداره و بهترین و کاملترین معنی ، همون واژه هست.
    مثلا" کلمه رحمن و یا رحیم که در سوره حمد هستن.
    زبان دین عربی هست و به جای اینکه در برابر امر خدا بهانه بیاریم بهتره که کمی این زبان رو یاد بگیریم تا از آثار اعجاز لغوی و معنایی قرآن هم بهره مند بشیم.

16. 8 کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اتفاقا منم با این جریان فارسی یا عربی خوندن قرآن مشکل داشتم! وقتی عربی قرآن رو میخوندم، وقتی احساس می کردم معنی رو نفهمیدم، حس حماقت بهم دست میداد! میخواستم فارسی هم بخونم، چون ترجمه کلمه به کلمه است، گاهی اوقت در بعضی از آیه ها، خوده معنیش رو هم نمیفهمیدم! حتی از ترجمه گویای قرآن هم استفاده کردم که وقتی بهش گوش میدادم خوابم میگرفت!!
    اما تابستون امسال بالاخره تونستم مشکلم رو حل کنم! تو تابستون چون وقتم آزادتر بود تصمیم گرفتم روزی یکی دو ساعت قرآن بخونم! اما این بار یه روش جدید پیاده کردم! دیگه نرفتم سراغ سوره حمد و بعد اون بقره! گفتم رندومی با یه سوره آغاز کنم که سوره انفال رو انتخاب کردم! نحوه خوندنم هم به این صورت بود که زیر لب هر آیه رو عربیش رو میخوندم و بلافاصله بعد از پایان اون آیه ترجمه فارسیش رو هم میخوندم و یه مقایسه ای بین عربی و فارسیش انجام میدادم. بعد از خوندن یک صفحه قرآن (قرآنی که آیه در پایان هر صفحه تموم بشه که فکر کنم بهش میگن عثمان طه) سعی میکردم با صدای بلند و با صوت و خیلی منسجم همون صفحه رو بخونم! این با صوت خوندن واقعا به آدم انرژی میده! اینو جدی میگم!
    راستی اگه تلاوت هر سوره رو تو گوشیت بریزی، خیلی میتونه کمک کنه. از آدرس پایین میتونی واسه هر سوره رو دانلود کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید پرحرفی کردم.
    یاعلی

18. 15 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •