تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: آپدیت کردن 7 لازمه؟

داره خودمونی میشه willhunting's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض آپدیت کردن 7 لازمه؟

سلام به همه
    من چند روز پیش ویندوزمو (Windows 7 Ultimate 32bit) آپدیت کردم (حدود 150 مگ دانلود کرد) هیچ تفاوتی رو تو کارایی متوجه نشدم.
    خواستم بدونم اصلا آپدیت ویندوز تو ایران ضروریه با این ویندوزهای کرک شده؟
    و اینکه با آپدیت چه تغییراتی ایجاد میشه که آدم بفهمه ویندوزش آپدیت شده
    ممنون

2. این کاربر از willhunting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ایرانشهر

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این آپدیت ها باعث میشه کارایی سیستم بالا بره از جمله -- نشدن ،ویروسی نشدن و ده ها کاربرد دیگر

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز ورودتو تبریک میگم
    منم دقیقا مثل شما update کردم ولی تفاوتی مشاهده نشد.
    حالا باید دید نظر بقیه دوستان چیه
    موفق باشی

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . دوستان ببینید با این ویندوز های کرک شده و با این سرعت داخل ایران به نظر من آپدیت کردن لزومی ندارد
    خراب شد فرتی ویندوز میریزیم .

اما من که حدودا 10 ماه است ویندوزم رو عوض نکردم با این که کرک شده است ، اما به نظرم به خاطر این آپدیت هاست چون قبلا که آپدیت نمی کردم چت میزد و .....

حالا نظر من چیست . »»» اگر شما ADSL دارید و کاربا کامپیوتر را زیاد انجام می دهید بهتر است که آپدیت کنید زیرا باعث پایداری سیستم شما می شود .

اگر هم زیاد کار نمی کنید که بی خیال دنیا - خراب شد فرتی و ضرتی عوض می کنیدش .

-----------

دوستان گفتند که آپدیت می کنیم اما متوجه نمی شویم .
    دوستان بیشتر آپدیت ها به صورت امنیتی است و خوب من و شما که استاد مایکروسافت نیستیم که ببینیم کجا تغییر کرده . ها ؟؟
    مثلا شما الان اگر IE خراب شده است بعد از آپدیت به ورژن 9 1000000% درست می شود .
    قبلا یادمه یک آپدیت امنیتی بود که هرچی پسورد به صورت Remember بود رو از بین می برد .

این آپدیت هایست که متوجه می شوید و یک سری هم هست که متوجه نمی شوید .

حالا نظر شخصی ، کار شخصی و ... شما بستگی به خودتان دارد و خود باید وضعیت و جایگاه خود را مشخص کنید .

موفق و پیروز باشید .

6. این کاربر از jamy_khoshtip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این بروز رسانی ها برای این نیست که سرعت سیستم بالاتر بره ................بلکه برای اینه که ایرادات فنی داخل سیستم و همچنین باگ ها و حفره های امنیتی ویندو پوشش داده بشه اینطوری امنیت سیستم از نظر وجود باگ های تایید شده بالاتر میره و آسیب دیدنش کمتر میشه......................فقط مواظب باشید که یه سری از این بسته های بروز رسان برای از کار انداختن کرک منتشر می شن تا کرک ویندوز 7 شما رو بپرونن.................

8. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آپدیت کردن فرقی نداره شما ایرانی باشی یا آمریکایی.
    آپدیتها بسته های امنیتی، تعمیراتی و یا بهبود دهنده و در نهایت افزونه هستند.

بسته های امنیتی یک سری حفره ها و مشکلات ویندوز رو رفع میکنه. طبعا هیچ چیزی مشاهده نمیکنید. مثل آپدیت کردن آنتی ویروسه. یعنی تغییر ظاهری نداره.
    بسته های تعمیراتی هم همینطور هستند. یک سری خطاها و اشتباهات رو رفع میکنند. فقط کسایی که قبلا این اشتباه رو دیدن با نصب این بسته ها متوجه تغییر میشن. مثلا آپدیتی داریم که مشکل Internet Explorer رو در نمایش بعضی سایتها حل میکنه. آپدیتیش هم کم حجمه. خب وقتی مثلا یک نفر میرفته توی سایت Amazoon و مشکلی میدیده و الان دیگه نمیبینه متوجه میشه که به خاطر آپدیته.
    آپدیتهای بهبود دهنده عملکردها رو سریع میکنه. مثل ارتقای استفاده از CPUهای چند هسته ای که به صورت یک آپدیت برای ویندوز XP اومد.
    آپدیت های دیگری هم داریم که چیز اضافه ای نصب میکنند. کاملا قابل مشاهده هستش. مثلا وقتی Microsoft Malicius Software Removal Tool رو به صورت آپدیت دانلود کنید یک ابزار دانلود میشه که در RUN بنویسید MRT قابل دسترسیه.

در کل آپدیت ویندوز ضروریه. حتما آپدیتهایی که خود مایکروسافت Recomended کرده دانلود و نصب کنید.

10. 5 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

مطالبی که ebicross نوشتند تایید میشه
    شما با آپدیت سیستم عامل خودتون جدیدترین بسته های امنیتی و نرم افزاری روی سیستم عاملتون نصب میشه و همچنین عیب های موجود که تا به اون روز شناسایی شده رو میتونه برطرف کنه

12. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه willhunting's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام . دوستان ببینید با این ویندوز های کرک شده و با این سرعت داخل ایران به نظر من آپدیت کردن لزومی ندارد
    خراب شد فرتی ویندوز میریزیم .

اما من که حدودا 10 ماه است ویندوزم رو عوض نکردم با این که کرک شده است ، اما به نظرم به خاطر این آپدیت هاست چون قبلا که آپدیت نمی کردم چت میزد و .....

حالا نظر من چیست . »»» اگر شما ADSL دارید و کاربا کامپیوتر را زیاد انجام می دهید بهتر است که آپدیت کنید زیرا باعث پایداری سیستم شما می شود .
    منم حدود 8 ماه که 7 نصبیدم و هیچ مشکلی هم از لحاظ افت عملکرد فعلا نداشتم(فقط شاید یه کوچولو)
    روزی حدود 10 ساعت روشنه عین چیز دارم ازش کار میکشم با بازیای خفن روز و نرم افزارای سنگین گرافیکی . الانم که یه ماهیه ADSL گرفتم 12،13 ساعت روشنه. ویندوزمم چند روز پیش آپدیتش کردم.(منظور منم بخاطر کرک ویندوزه که آپ لازمه یا نه)

این بروز رسانی ها برای این نیست که سرعت سیستم بالاتر بره فقط مواظب باشید که یه سری از این بسته های بروز رسان برای از کار انداختن کرک منتشر می شن تا کرک ویندوز 7 شما رو بپرونن.................
    هرگز منظورم بالا رفتن سرعت سیستم نبوده بلکه بخاطر کرک ویندوز و احتمال لو رفتم کرک پرسیدم
    آپدیت کردن فرقی نداره شما ایرانی باشی یا آمریکایی.
    آپدیتها بسته های امنیتی، تعمیراتی و یا بهبود دهنده و در نهایت افزونه هستند.

در کل آپدیت ویندوز ضروریه. حتما آپدیتهایی که خود مایکروسافت Recomended کرده دانلود و نصب کنید.
    منظورم از ایران بخاطر لفظ صریح ایران نبوده بلکه ماشالا تو ایران بالای 90% ویندوزها کرکی(کراکی نه کرک شده) هستن میگم که آپ لازمه یا نه؟
    یعنی اینکه ممکنه با آپدیت به جای رفع باگ های امنیتی ویدوز از کار بیفته (بخاطر لو رفتن کرک)

-----------------------------------------------------------------------------

درکل از همه دوستان که جواب دادید ممنون
    تمام حرفای دوستان درسته که از لحاظ امنیتی ضروریه و اگه باگی چیزی تو ویندوز باشه برطرف میشه اما...
    اما ویندوز کرک شده چی؟ اگه لو بره از کار بیفته چی؟

14. این کاربر از willhunting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    حتما اپدیت کن ولی یه فایلی هست هیچ وقت اپدیت نکن
    با اپدیت نکردن ایم فایل کرک بودن ویندوز معلوم نمیشود
    اسم اون فایل KB971033 است

16. 3 کاربر از SANBOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

به نظرم آبدیت نمیخادد

اگه مشکل حفره مفرست یه nod 32 آبدیت بنصب بابای ویروسم نمیتونه بیاد....

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •