من دنبال مسنجر صوتی ای میگردم جز یاهو. چون موقع چت صوتی تو یاهو، به هیچ عنوان به سرور صوتی یاهو وصل نمیشه.
شما چه برنامه ای رو به جای یاهو مسنجر پیشنهاد میکنید؟ در ضمن مشکل سرعت اینترنتم ندارم.
ممنون.
من دنبال مسنجر صوتی ای میگردم جز یاهو. چون موقع چت صوتی تو یاهو، به هیچ عنوان به سرور صوتی یاهو وصل نمیشه.
شما چه برنامه ای رو به جای یاهو مسنجر پیشنهاد میکنید؟ در ضمن مشکل سرعت اینترنتم ندارم.
ممنون.
با سلا م
خوب برای یاهو شما میبایست کنفرانس برید و از اونجا به صورت صوتی تماس رو برقرار کنید
اما اگه از یاهو استفاده نمیخواید کنید اسکایپ هم خوبه
موفق باشید.
بله یاهو رو میدونم که اونطوریه. منتها موقع ارتباط با سرور صوتی، نمیتونه ارتباط برقرار کنه. کلا ایرانسل برداشته هر چی پورت تو دنیا بوده همه رو بسته.
پال تاک مسنجر چی اون خوب نیست؟ آخه شنیدم اسکایپ توی خیلی از آی اس پی ها فیلتره و خودشم ایرانو تحریم کرده.
با سلام
پال تاك هم خوبه
البته فكر ميكنم پولي باشه
با skype موافقم هم کیفیت خوبی داره و هم کار کردن باهاش راحته ولی مدتی هست که اونم سرویس voice در حالت عادی دچار مشکل شده البته تو ایران اینطوره که باید از روش های عبور از سد این مشکلات استفاده کرد
ممنون. منم میخوام مدنظرم اسکایپه. حتی واسه مبایلم دانلودش کردم. با پیسی وصل میشه اما با مبایل هر کاری میکنم توی همون مرحله ی ساین این، گیر میکنه. کسی میدونه مشکل از کجاس؟ ممنون.
با سلام
خوب به دلیلی هست که فیـــلتر هست
از چه اینترنتی استفاده میکنید؟
وایرلس ( adsl ) یا جی پی آر اس گوشی؟
جی پی آر اس ایرانسل
با سلام
پس نمیتونید ازش استفاده کنید بدون رابطی چیزی
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)