تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک برای خرید کارت شبکه ( لن )

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کمک برای خرید کارت شبکه ( لن )

درود
    من میخوام یک کارت شبکه (لن) بخرم که توی ویندوز هفت 64بیتی نصب بشه!! کل بازار رضا و پاساژ ایرانیان و زیر و رو کردم همه گفتند فقط 32 بیتی نصب میشن!! یکیشونم گفت میتونی ببینی کدومش فریمور و درایور جدید 64بیتی براش اومده بخری درایورشو دانلود کنی و نصب کنی!! اما خودشم نمی دونستم چه مدلی هست!!

میخوام ازتون کمک بگیرم و کسانی که اهل فن هستند بگند چه کارت شبکه ای می تونم بخرم که توی ویندوز 64 بیتی هفت نصب بشه و کار کنه!!

ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسختون!! به نتیجه رسیدم خودم!

با اینکه هر مغازه ای رفتم و از هرکسی و فروشنده ای پرسیدم و گفتند هیچ کدوم از 64 بیت پشتیبانی نمی کنند ، تونستم از طریق سایت خود مایکروسافت و لیست قطعات مجاز و قابل نصب و اجرا در ویندوز هفت ( 32 بیتی / 64 بیتی ) یه کارت شبکه سازگار با ویندوز سون 64 بیتی پیدا کنم که دقیقا مدلی هم هست که همه فروشندگان و مغازه دارهای محترم با قاطعیت فرمودند نخیر در ویندوز 64 بیتی نصب و اجرا نمیشه!! مدلی و گیر آوردم که در بازار ایران موجود باشه!!
    یعنی D-Link DFE - 530TX

اینم آدرس سایت تطابق نرم افزار و سخت افزارهای موجود مایکروسافت برای ویندوز هفت ( 32 و 64 بیتی ) واقعا سایت به درد بخور و مفیدیه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا همین رو خریدید یا نه؟
    راضی هستی ازش؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا همین رو خریدید یا نه؟
    راضی هستی ازش؟
    اره صبح ساعت 10 و نیم زنگ زدم لیون کامپیوتر گفتم یه دونه برام بفرست! یه ساعت بعدش فرستاد روی کیس سوارش کردم تا سیستم اومد شناختش بدون هیچ نرم افزاری!!

به لپتاپ هم وصلش کردم دوتا سیستم و شبکه کردم باهاش سرعت عالیه و خوبه!! راضی ام در حد لالیگا!! قیمتش هم من خریدم 8500 تومان!!

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره صبح ساعت 10 و نیم زنگ زدم لیون کامپیوتر گفتم یه دونه برام بفرست! یه ساعت بعدش فرستاد روی کیس سوارش کردم تا سیستم اومد شناختش بدون هیچ نرم افزاری!!

به لپتاپ هم وصلش کردم دوتا سیستم و شبکه کردم باهاش سرعت عالیه و خوبه!! راضی ام در حد لالیگا!! قیمتش هم من خریدم 8500 تومان!!
    متاسفانه 90% فروشنده های بازار فقط و فقط فکر سودی هستن که از فروششون میبرن .از نظر اطلاعات سخت افزاری صفرن
    اکثر کارتهای شبکه روی ویندوز 7 براحتی شناخته میشن و نیازی هم به درایور ندارن

6. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه 90% فروشنده های بازار فقط و فقط فکر سودی هستن که از فروششون میبرن .از نظر اطلاعات سخت افزاری صفرن
    اکثر کارتهای شبکه روی ویندوز 7 براحتی شناخته میشن و نیازی هم به درایور ندارن
    بگو صد در صد !!! من زنگ زده بودم نمایندگی رسمی دیلینک در ایران و شخصا از مسئول فنی و پشتیبانیشون پرسیدم اقا ساپورت میکنه که قاطعانه گفت نه!!! ) حالا کجاست ببینه همون مدل داره مثل اب خوردن و با سرعت بالا کار می کنه!!

8. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roozbeh99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اصلا فکر نکنم بحث 32 یا 64 بیت مطرح باشه. شما یه کارت شبکه بگیر بعد تو ویندوز 32 بیتی درایور 32 بیتی نصب کن و تو ویندوز 64 بیتی درایور 64 بیتی. فقط احتمال داره که درایور موجود نباشه برای اون کارت. وگرنه در نوع کارت فرقی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •