تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: چرا بعد نصب مجدد ویندوز صدا ندارم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض چرا بعد نصب مجدد ویندوز صدا ندارم ؟

سلام
    ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 رو نصب مجدد کردم همه چی درسته اما وقتی پلیر رو باز می کنم صدا ندارم . فیش هدفون رو از تو جک خودش در میارم و وارد جک میکروفن که می کنم صدا دارم ولی به کیفیت وقتی که تو جک خودش هست نیست ضعیفه .
    یکبار دیگه هم که ویندوزم رو برده بودم پیش یک متخصص تا برام نصب مجدد بکنه باز همین مشکل پیش اومد و نمی دونم چه راهی رو رفت که مشکل برطرف شد !
    الان با ویندوزم هیچ مشکلی ندارم الا اینکه صدا ندارم
    تو قسمت بایوس هم نگاه کردم جلوی قسمت مربوط به صدا نوشته : AUTO
    تو قسمت Device Manager هم نگاه کردم درایوها رو چک کردم همه Device ها درست کار می کنند فقط جلوی Ethernet Controller علامت سوال زرد هست و نوشته این درست کار نمی کنه و باید درایوش رو اینستال کنم . آیا نداشتن صدا به خاطر همینه ؟ در ضمن برای اینستال کردن این درایو هم باید سی دی مادربرد رو بگذارم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه madadnoki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز! احتمالا درایور moderboard نصب نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز! احتمالا درایور moderboard نصب نیست
    ممنونم که پاسخ دادی . اگر سی دی مادربرد رو بگذارم خودش اتوماتیک درایو رو نصب می کنه یا اینکه باید راه خاصی رو برم ؟ میشه دقیقا راهنمایی کنید که چه طوری باید درایو رو نصب کنم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنونم که پاسخ دادی . اگر سی دی مادربرد رو بگذارم خودش اتوماتیک درایو رو نصب می کنه یا اینکه باید راه خاصی رو برم ؟ میشه دقیقا راهنمایی کنید که چه طوری باید درایو رو نصب کنم ؟

مادربرد هاي جديد عمومن Auto-installهستند-يك صفحه اتوران باز ميزشه و گزينه اي شبيه به اكسپرس اينستال توش پيدا كن

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سیدی کارت صداتو رو نصب کردی
    ویندوز سون چرا نمیریزی سرویس پک 3 یک سری مشکلات داره ممکنه ماله همین باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

madadnoki ، Arash4484، bushido از توجه شما سپاسگزارم
    در قسمت device manager قسمت صدا نوشته بود این وسیله درست کار می کنه من هم فکر می کردم درایوش نصب شده که اینو نوشته . سی دی مادربرد رو گذاشتم و نصبش کردم و مشکل برطرف شد
    باز هم از توجه و کمک شما ممنون و سپاسگزارم

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

سیدی کارت صداتو رو نصب کردی
    ویندوز سون چرا نمیریزی سرویس پک 3 یک سری مشکلات داره ممکنه ماله همین باشه
    سیستمم پنتیوم 4 و FAT32 هستش آیا اگه ویندوز 7 نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ من شنیدم خیلی ها با ویندوز 7 مشکل دارن !

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سیستمم پنتیوم 4 و FAT32 هستش آیا اگه ویندوز 7 نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ من شنیدم خیلی ها با ویندوز 7 مشکل دارن !
    اگر رمت حداقل یک گیگ هست میتونی بریزی.کارت گرافیکت هم سری 8 nvidia به بالا باشه که بهتر هم هست
    fat 32 باشه.موقع نصب ویندوز به ntfs تغییرش بده.

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

madadnoki ، Arash4484، bushido

سیستمتون یکم پایینه رمتون چنده اگر رم 2 داشته باشی مشکلی پیش نمیاد fat32 هم همینجور که دوستمون گفتن قابل تغییره ویندوز xp هم روی fat که نصب نمیشه!
    مثلا چه مشکلاتی اگر رم 2 داشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد
    اکثرا درایوا برای این ویندوز قابل شناسایی هستن من بعد از نصب این ویندوز نیازی به نصب سیدی های مادربورد کارت صدا گرافیک نداشتم و سرعت بالایی داره مثل ویستا نیست که سرعتش بعد از مدتی پایین بیاد محیط زیبا داره کار باهاش آسون تره قابلیت های زیادی داره
    من و دوستانم کاملا ازین ویندوز راضیم ممکنه مشکلاتی مثل عدم شناسایی مودم و بلوتوث پیش بیاد اونم ماله اینه که مارکشون معتبر نیست و میشه این مشکلاتم بر طرف کرد شما یک بار امتحان کنید ضرر نمیکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 رو نصب مجدد کردم همه چی درسته اما وقتی پلیر رو باز می کنم صدا ندارم . فیش هدفون رو از تو جک خودش در میارم و وارد جک میکروفن که می کنم صدا دارم ولی به کیفیت وقتی که تو جک خودش هست نیست ضعیفه .
    یکبار دیگه هم که ویندوزم رو برده بودم پیش یک متخصص تا برام نصب مجدد بکنه باز همین مشکل پیش اومد و نمی دونم چه راهی رو رفت که مشکل برطرف شد !
    الان با ویندوزم هیچ مشکلی ندارم الا اینکه صدا ندارم
    تو قسمت بایوس هم نگاه کردم جلوی قسمت مربوط به صدا نوشته : AUTO
    تو قسمت Device Manager هم نگاه کردم درایوها رو چک کردم همه Device ها درست کار می کنند فقط جلوی Ethernet Controller علامت سوال زرد هست و نوشته این درست کار نمی کنه و باید درایوش رو اینستال کنم . آیا نداشتن صدا به خاطر همینه ؟ در ضمن برای اینستال کردن این درایو هم باید سی دی مادربرد رو بگذارم ؟
    معذرت مي خوام اين حرف رو مي زنم . ولي شما volume control رو چک کرديد ؟

یا نرم افزار کارت صداتون تو کنترل پنل ... قسمته میکسر های صدا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر رمت حداقل یک گیگ هست میتونی بریزی.کارت گرافیکت هم سری 8 nvidia به بالا باشه که بهتر هم هست
    fat 32 باشه.موقع نصب ویندوز به ntfs تغییرش بده.
    سیستمتون یکم پایینه رمتون چنده اگر رم 2 داشته باشی مشکلی پیش نمیاد fat32 هم همینجور که دوستمون گفتن قابل تغییره ویندوز xp هم روی fat که نصب نمیشه!
    مثلا چه مشکلاتی اگر رم 2 داشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد
    اکثرا درایوا برای این ویندوز قابل شناسایی هستن من بعد از نصب این ویندوز نیازی به نصب سیدی های مادربورد کارت صدا گرافیک نداشتم و سرعت بالایی داره مثل ویستا نیست که سرعتش بعد از مدتی پایین بیاد محیط زیبا داره کار باهاش آسون تره قابلیت های زیادی داره
    من و دوستانم کاملا ازین ویندوز راضیم ممکنه مشکلاتی مثل عدم شناسایی مودم و بلوتوث پیش بیاد اونم ماله اینه که مارکشون معتبر نیست و میشه این مشکلاتم بر طرف کرد شما یک بار امتحان کنید ضرر نمیکنید
    سلام و ممنون از توجه تون
    در حال حاضر رم سیستمم 512 هستش و با توجه به پاسخ شما نمی تونم ویندوز 7 رو نصب کنم
    باید با شرکتی که سیستم رو ازش خریدم تماس بگیرم ببینم میشه رم این سیستمم رو به 2 گیگ ارتقاء داد یا نه . امیدوارم که بشه چون با توجه به صحبت های شما ویندوز 7 خیلی بهتر از اکس پی هستش
    bushido در مورد اینکه گفتین ویندوز xp هم روی fat که نصب نمیشه ، اتفاقا وقتی که داشتم اکس پی رو نصب می کردم فرمت رو fat32 انتخاب کردم و اکس پی بدون هیچ مشکلی نصب شده . وقتی که اطلاعات سیستم رو چک می کنم نوع سیستم رو نوشته fat32

---------- Post added at 07:30 AM ---------- Previous post was at 07:26 AM ----------

معذرت مي خوام اين حرف رو مي زنم . ولي شما volume control رو چک کرديد ؟

یا نرم افزار کارت صداتون تو کنترل پنل ... قسمته میکسر های صدا
    دوست عزیز از توجه شما سپاسگزارم .
    بله ، وقتی با این مشکل مواجه شدم اولین کاری که به ذهنم رسید چک کردن این بخش بود که متوجه شدم ایراد از اینجا برطرف نمیشه .
    باز هم از توجه تون ممنونم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •