تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: سوال در مورد لیزیک

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض سوال در مورد لیزیک

سلام دوستان بالاخره ما هم معافیو داریم میگیریم (هنوز کارت نیومده ولی به زودی میاد ) و میخوام که چشمامو عمل کنم یه سری سوالاتی پیش اومده برام که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند.
    شماره چشم چپ من 6 و راست 5.75 هستش و 0.75 هم آستیگماتیست دارن چه عمل هایی رو باید انجام بدم؟؟؟
    امکان برگشت شماره چشم در اون عمل ها وجود داره؟؟؟ راستی بیمه عمل چشم رو قبول میکنه یا باید به صورت آزاد جراحی کنم؟؟؟ دوره ی نقاهتی چیزی نداره؟؟؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

2. این کاربر از Hessam_7800gtx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مبارکه !تو هم مثل من از اجباری دررفتی! البته من معافی کفالتم
    1-فقط یک عمل-اگر قوز قرنیه داشته باشی نیاز به تهیه چیزی موسوم به کارت هم هست.
    2-دربالای 25 سالگی خیر. امکان باز گشت بهیچ وجه
    3-بیمه؟فکر نکنم. انگار جزء اعمال زیبایی است!
    4از رو تخت که بلند بشی کار تموم وهمه چیز شفاف وعالی!125مگا پیکسل!ال ای دی!-2ساعت بعدش سِرِی و میخابی!بعد با یک سوزش شدید چشم بیدار میشی- کمی تو سرت میزنی .میخابی!
    جدا از شوخی 1 -2 ماه باید دایم عینک دودی مرغوببزنی
    کلیه اطلا عات من از عمل لوزاککه بهتر والبته گرانتر است بود نه لیزیک.

موفق باشی!

4. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مبارکه !تو هم مثل من از اجباری دررفتی! البته من معافی کفالتم
    1-فقط یک عمل-اگر قوز قرنیه داشته باشی نیاز به تهیه چیزی موسوم به کارت هم هست.
    2-دربالای 25 سالگی خیر. امکان باز گشت بهیچ وجه
    3-بیمه؟فکر نکنم. انگار جزء اعمال زیبایی است!
    4از رو تخت که بلند بشی کار تموم وهمه چیز شفاف وعالی!125مگا پیکسل!ال ای دی!-2ساعت بعدش سِرِی و میخابی!بعد با یک سوزش شدید چشم بیدار میشی- کمی تو سرت میزنی .میخابی!
    جدا از شوخی 1 -2 ماه باید دایم عینک دودی مرغوببزنی
    کلیه اطلا عات من از عمل لوزاککه بهتر والبته گرانتر است بود نه لیزیک.

موفق باشی!
    شما این عملو انجام دادی؟///

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

خوب من الان 18 سالم تازه تموم شده به نظر شما صبر کنم یا الان مراجعه کنم؟؟ راستی موقع عمل بیهوش میکنن یا دید داری؟؟ اگه دید داشته باشم که خیلی بده (قیمتش حدود چند در میاد؟؟؟)

داره خودمونی میشه alan wake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    S|H

پيش فرض

درود

خواهر من هم به تازگی عمل لیزیک رو انجام داده,کلآ یک ماه اول چشم به خاطر تغییراتی که روش اعمال شده درد داره و مخصوصآ 3,2 روز اول که از چشم و بینی فرد فقط اب میریزه و فرد نمیتونه چشمش رو زیاد باز بذاره ! (انگار داری مستقیم به نور افتاب نگاه میکنی)

شماره چشمش هم حدود 4.5 بود فکر کنم و استیگمات...

در مورد برگشت نمره ی چشم هم باید بگم که قابل برگشت نیست و این وسط سن فرد هم مهمه.

8. 3 کاربر از alan wake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما این عملو انجام دادی؟///
    بله . نوع لوزاك

خوب من الان 18 سالم تازه تموم شده به نظر شما صبر کنم یا الان مراجعه کنم؟؟ راستی موقع عمل بیهوش میکنن یا دید داری؟؟ اگه دید داشته باشم که خیلی بده (قیمتش حدود چند در میاد؟؟؟)
    ديد داري! اما بهمراه بيحسي موضعي است و اتفاقن خوش ميگذرهمثل فيلم هاي علمي-تخيلي يك حلقه آهني دور چشمت ميندازند تا پلك نزني واز اول تاآخر عمليات ليزريك رو شاهدي!جالبه

حتمن نترس و عمل كن تا از شر عينك راحت شي.اما حتمن تا25 صبر كن/ دكتر غير اين بهت گفت ميخاد بچاپدت 100%!
    Last edited by Arash4484; 22-10-2010 at 10:50.

10. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    S|H

پيش فرض

درود

خواهر من هم به تازگی عمل لیزیک رو انجام داده,کلآ یک ماه اول چشم به خاطر تغییراتی که روش اعمال شده درد داره و مخصوصآ 3,2 روز اول که از چشم و بینی فرد فقط اب میریزه و فرد نمیتونه چشمش رو زیاد باز بذاره ! (انگار داری مستقیم به نور افتاب نگاه میکنی)

شماره چشمش هم حدود 4.5 بود فکر کنم و استیگمات...

در مورد برگشت نمره ی چشم هم باید بگم که قابل برگشت نیست و این وسط سن فرد هم مهمه.

یه مطالب دیگه ای به گفته هام اضافه کنم که دفعه اول گفته بودم اما نمیدونم چرا غیب شدند!!!

=============

درود

خواهر من هم به تازگی عمل لیزیک رو انجام داده,نمره ی چشمش 4.5 و الته استیگمات بود ,کلآ یک ماه اول چشم به خاطر تغییراتی که روش اعمال شده درد داره و مخصوصآ 3,2 روز اول که از چشم و بینی فرد فقط اب میریزه و فرد نمیتونه چشمش رو زیاد باز بذاره ! (انگار داری مستقیم به نور افتاب نگاه میکنی)

تو ورودی اتاق عمل صورت فرد رو کاملآ با بتادین پوشش میدن و بعد عمل لیزیک شروع میشه که حدود 20 تا 25 دقیقه طول میکشه بعد از اتمام عمل بعد از معاینه چشم ها به شما چند عدد قطره و یک عینک افتابی داده میشه که حتمآ باید استفاده بشه ! بعد هم میتونی خودت رو تو اینه و همینطور اطراف خودت رو واضح ببینی و چی از این بهتر؟!

بعد از عمل چشمان شما پانسمان خواهد شد البته نه اونطور که فکر میکنید بلکه توسط دو عدد لنز ! بله این لنز ها حدود 4 یا 5 روز تو چشم فرد به منظور پانسمان قرار میگیره و بعد از اتمام اون دوره فرد با مراجعه به پزشکش از دست لنز ها خلاص میشه.

البته فردای روز عمل هم به پزشک مراجعه خواهد شد.

البته دوره ای هم برای کنترل چشم تنظیم میشه به این صورت که دفعه اول 1 ماه بعد از عمل ,دفعه ی دوم 3 ماه بعد از عمل,دفعه بعد 6 ماه بعد از عمل و نوبت بعدی به 1 سال دیگه کشیده میشه ! (البته دوره های گفته شده بسته به پزشک مورد نظر میتونه تغییر بکنه)

در مورد برگشت نمره ی چشم هم باید بگم که قابل برگشت نیست اما این وسط سن فرد شرط خواهد بود.

البته مدتی باید کاملآ مراقب چشم بود مثلآ خسته نکردن چشم,ضربه ندیدن چشم,دور کردن چشم از گرد و غبار و نور و ...

هزینه ی عمل هم بسته به خصوصی بود یا عمومی بودن مرکز تغییر میکنه به این صورت که هزینه ی عمل در مراکز خصوصی حدود 1200 و در مراکز عمومی حدود 700 هزار تومان در میاد که مراکز خصوصی از بهداشت بهتر برخوردار بود و قابل اطمینان تر هستند.

البته افرادی به علت درد بعد از عمل که بیشتر 2 هفته ی اول گریبان گیر فرد میشه از انجام عمل امتنا میکنن که باید بگم این درد ها به صورت موقت بوده و بعد از سپری شدن دوره ای که پزشک خواهد گفت وضعیت چشم کم کم به حالت نرمال بر میگرده.

کلآ این عمل برای افرادی که میخوان دنیای اطرافشون رو بدون عینک واضح ببینن و یا از عینک متنفرن این عمل بهترین کار هست و مطمئن باشید که پولی رو که بابتش میدید ارزش داره چون از شر چارچوبی به نام عینک خلاص میشید!

موفق باشید...

12. 3 کاربر از alan wake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من نه بعد از عمل - نه قبل آن پانسمان نشدم. دیگر هم تست ندادم(البته دکتر گفت 6 ماه دیگه دلت خاست بیا)-دردی هم بجز روز نخست نداشتم.
    بجز این موارد تمام موضوعاتی که مطرح کردی مانند مورد من بود
    فکر کنم نوع عمل خواهر شما چیز دیگری بجز مال من بوده؟ این عمل انواع مختبفی دارد:لوزاک ولیزیک رو من خبر دارم/بیشتر هم تفاوتشون در کیفیت و وضعیت نقاهت و $ است.

14. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    S|H

پيش فرض

من نه بعد از عمل - نه قبل آن پانسمان نشدم. دیگر هم تست ندادم(البته دکتر گفت 6 ماه دیگه دلت خاست بیا)-دردی هم بجز روز نخست نداشتم.
    بجز این موارد تمام موضوعاتی که مطرح کردی مانند مورد من بود
    فکر کنم نوع عمل خواهر شما چیز دیگری بجز مال من بوده؟ این عمل انواع مختبفی دارد:لوزاک ولیزیک رو من خبر دارم/بیشتر هم تفاوتشون در کیفیت و وضعیت نقاهت و $ است.
    عمل خواهر من از نوع لیزیک بود.

شما در مورد تلفظ لوزاک مطمئنی؟
    Last edited by alan wake; 22-10-2010 at 12:42.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

100%مطمئنم!بابا عملشو داشتم شما میگی مطمئنی؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •