تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: سوال در مورد آهن ربا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض سوال در مورد آهن ربا

با سلام....

ميشه در مورد اينكه چه طور ميشه مقدار نيروي وارده از يك آهن ربا رو بر روي آهن مكعب شكل حساب كرد توضيح بديد؟....خيلي حياتيه.........وسط پروژه يكي از درساي ارشد مكاترونيك گير كردم...اگه اساتيد بگن..كلي دعاگويشان خواهم بود...
    هر چي ساده سازي هم هست ميشه در نظر گرفت..

------------------------------------
    من تو سايت گشتم جايي رو براي سوال پرسيدن پيدا نكردم...اگه اشتباه گشتم...لطفا تصحيح بفرماييد
    Last edited by s_mr66; 22-10-2010 at 00:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بزرگوارن هيچكس هيچ نظري نداره؟..يه كمك كنيد...زياد جاي دوري نميره..

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

با سلام....

ميشه در مورد اينكه چه طور ميشه مقدار نيروي وارده از يك آهن ربا رو بر روي آهن مكعب شكل حساب كرد توضيح بديد؟....خيلي حياتيه.........وسط پروژه يكي از درساي ارشد مكاترونيك گير كردم...اگه اساتيد بگن..كلي دعاگويشان خواهم بود...
    هر چي ساده سازي هم هست ميشه در نظر گرفت..

------------------------------------
    من تو سايت گشتم جايي رو براي سوال پرسيدن پيدا نكردم...اگه اشتباه گشتم...لطفا تصحيح بفرماييد
    به طور نظری بلد نیستم چطور میشه با فرمول محاسبه کرد. ولی با یه آزمایش ساده میتونین خودتون به طور عملی اندازه بگیرین. اینم چند راه آزمایش پیشنهادی از جانب من:

1- میتونین از فنر و یک تکیه گاه برای اندازه گیری استفاده کنین. جرم فنر رو هم در مقایسه با جرم مکعب آهنی تا اونجایی که میشه کوچیک انتخاب کنین که قابل صرف نظر کردن باشه.

2- میتونین از راه اصطکاک و محاسبه ی نیروی لازم برای غلبه بر اصطکاک ایستایی استفاده کنین.

3- میتونین از شتاب گرانش زمین استفاده کنین و آهن ربا رو برای بلند کردن مکعب آهنی از روی زمین مورد استفاده قرار بدین طوری که بین زمین و هوا و بدون اینکه مکعب به آهن ربا چسبیده باشه، در هوا به حالت سکون ایستاده باشه.

4- میتونین مکعب آهنی رو در یک میدان مغناطیسی ثابت به طور افقی قرار بدین و اجازه بدین که در این میدان شتاب بگیره و شما شتاب حرکت مکعب آهنی رو اندازه بگیرین.

موفق باشین.
    89/8/13

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به طور نظری بلد نیستم چطور میشه با فرمول محاسبه کرد. ولی با یه آزمایش ساده میتونین خودتون به طور عملی اندازه بگیرین. اینم چند راه آزمایش پیشنهادی از جانب من:

1- میتونین از فنر و یک تکیه گاه برای اندازه گیری استفاده کنین. جرم فنر رو هم در مقایسه با جرم مکعب آهنی تا اونجایی که میشه کوچیک انتخاب کنین که قابل صرف نظر کردن باشه.

2- میتونین از راه اصطکاک و محاسبه ی نیروی لازم برای غلبه بر اصطکاک ایستایی استفاده کنین.

3- میتونین از شتاب گرانش زمین استفاده کنین و آهن ربا رو برای بلند کردن مکعب آهنی از روی زمین مورد استفاده قرار بدین طوری که بین زمین و هوا و بدون اینکه مکعب به آهن ربا چسبیده باشه، در هوا به حالت سکون ایستاده باشه.

4- میتونین مکعب آهنی رو در یک میدان مغناطیسی ثابت به طور افقی قرار بدین و اجازه بدین که در این میدان شتاب بگیره و شما شتاب حرکت مکعب آهنی رو اندازه بگیرین.

موفق باشین.
    89/8/13
    ممنون از لطفتون..اما من به فرمولش نياز دارم چون بايد ازش لاپلاس بگيرم...تا بتونم كنترلش كنم...
    يه رمول گير اوردم اما زياد مربوط به آهن ربا نميشد..اما به درد بخوره...چون استاده هم مطمئينم خودش نميده...
    فرمولي كه من در آوردن:
    F= 2.(fi^2)/miu*A
    كه A
    همون سطح ممسطحيه كه همديگه رو ميبينن...
    بازم ممنون از لطفتون

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ببخشین منظورتون از fi چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شار ميدان مغناطيسي

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حقیقتش بعید میدونم بتونید یه فرمول پارامتری بدست بیارید، اونم برای مکعب.
    فکر می کنم باید از طریق شبیه سازی نیرو رو برای فواصل مختلف بدست بیارید و حالا یا یه تابع متناسب باهاش پیدا کنید یا بزنید تو کار روشهای عددی برای محاسبه لاپلاس.
    البته من به موضوع مسلط نیستم ولی فکر می کنم مسیر درستش همین باشه.

8. این کاربر از Iron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •