سلام
تفاوت نسخه Enterprise با Ultimate چیه؟
کدومشون بهتره ؟
ممنون
سلام
تفاوت نسخه Enterprise با Ultimate چیه؟
کدومشون بهتره ؟
ممنون
سلام
Enterprise و Ultimate شبیه به هم هستند ولی ultimate بعضی تنظیمات رو داره که Enterprise نداره مثلا Enterprise قسمت بازی نداره و قسمت Game در Enterpriseحذف شده است. نسخه Home Edition هم داریم که بعضی قسمت ها درش حذف شده است و مخصوص کارهای خانگی هست ولی Ultimate نسخه ی کامل هست و هیچ چیزی کم نداره و نسخه های بعدی زیر مجموعه Ultimate هستند اگه شما میخوای نصب کنی Ultimate نصب کن.
از رو این عکس بهتر میتونید متوجه تفاوت نسخه های مختلف ویندوز7 بشید.
البته اینم من اضافه کنم. مد Windows Xp mode رو میشه به صورت جدا روی هر نسخه ای نصب کرد!!
این ویژگی جزو ویژگی های خاص 7 هست که به شخصه کلی ازش استفاده میبرم!!!!![]()
میشه بیشتر توضیح بدی در این مورد ؟
ممنون
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
الان تو این عکسی که دوستمون گذاشته تو این ضمینه هم تفاوتی ندارن !
میتونی به وسیله ی آپدیت آفلاین و نصب یه سری برنامه ی مبدل و خود برنامه ی windows Xp mode این بخش رو هر نسخه ای از ویندوز اضافه کنید. البته به صورت دستی هم میشه تنظیمات رو انجام داد ولی با نصب خود بنرمه به صورت جدا میشه این مد رو روی تمام نسخه ها اضافه کرد ( چون در نسخه ی پروفشنال به بالا فقط این مد رو درون خودشون دارن)
یه پک 500 مگابایتی هست . متاسفانه من نمیتونم آپ کنم ولی اگه امکان دانلودش رو داری میتونی بگردی و از نت پیداش کنی
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
به نظرم شما نسخه ی Home primum رو نصب کن چون چیزهای که تو نسخه های دیگه بهش اضافه میشه زیاد کاربردی نداره.
فقط الکی حجم زیادی از هاردتون رو بخاطر Ultimate بودنش اشغال میکنین
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
به نظرم شما نسخه ی Home primum رو نصب کن چون چیزهای که تو نسخه های دیگه بهش اضافه میشه زیاد کاربردی نداره.
فقط الکی حجم زیادی از هاردتون رو بخاطر Ultimate بودنش اشغال میکنین
ممنون از توضیحاتون من الان از نسخه آلتیمت استفاده میکنم ازشم راضی هستم اما DVD خط برداشته و دیگه نصب نمیشه حالا از کجا میتونم نسخه 64 بیتی رو واسه دانلود پیدا کنم با لینک مستقیم و البته با آبدیت اکتبر
من که گفتم شبیه هم هستند ولی دقیقا که یکی نیستند بعضی اپشن ها ی ریز در Enterprise حذف شده هست در عکس دوستمون کلی مقایسه کرد.
تفاوت Ultimate و Enterprice توی نوع لایسنسشون هست.ولی دقیقا نمیدونم چه نوعی!
بله تفاوت این دو در لایسنس اونها هست.
توضیح از مایکروسافت راجع به تفاوت این دو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)