بادرود
نظر دوستان روی 206sdکارکرده دوگانه سوز چیه خوبه یا ریوی صفر بگیرم
بادرود
نظر دوستان روی 206sdکارکرده دوگانه سوز چیه خوبه یا ریوی صفر بگیرم
با سلام..كار كرده مدلش چيه؟ 206 كجا ....ريوي كجا... 206 بهتره...من خودم اين ماشين را داشتم ولي مدل دو گانه سوز آن مصرف بنزين آن بالاست...فقط تنها عيب آن به نظر من سر پيچها با سرعت خيلي بالا تعادل ندارد...تندرست باشي![]()
شما اول انتظارات خودتون رو بگید تا بتونیم شما رو بهتر راهنمایی کنیم از اینجا میونید کمک بگیرید»:
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید
بادرود
من حدود13میلیون دارم یه ماشین کلا خوب باشه کلاسشم خوب باشه مثلاهمین 206sd
اگر از دوستانم کسی 206sdدوگانه سوز تمیز داره خریدارم
کلا نظر تون راجب 206sdچیه تواین برند قیمت اگرنه چی توصیه می کنید
از نظر کلاس که 206 عالیه اسپورتو قشنگه ولی sd یه جوریه
ال 90 هم خوبه کلاسش به 206 نمیرسه ولی از لحاظای دیگه بهتر از 206 تیپ 2 هست
206 SD که ماشین خیلی خوبیه.بادرود
من حدود13میلیون دارم یه ماشین کلا خوب باشه کلاسشم خوب باشه مثلاهمین 206sd
اگر از دوستانم کسی 206sdدوگانه سوز تمیز داره خریدارم
کلا نظر تون راجب 206sdچیه تواین برند قیمت اگرنه چی توصیه می کنید
دوگانه هم بگیری دست دوم باز خوبه!
بادرود
پس شما 206sdراتایید می کنید
احتمالا موردی در اطرافتون سراغ ندارید که تمیزو قیمت مناسب باشه اگه موردی هست ممنون میشم معرفی کنید.
جز ریو مگه تو این شرایط چیز دیگه ای هم عاقلانه بنظر میرسه!کم مصرف اتاق بزرگ شتاب بالا کیفیت قطعات ارزانتر بودن قیمت کل و قطعات...
یعنی شما می گی ریو ی صفر از 206sdکارکرده بهتره
کی میگه ریو از 206 اس دی کار کرده بهتره شما پژو رو با ... مقایسه میکنید ریو موتور پراید روشه ولی 206 موتور خودش روشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)