تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: دروغی به نام آنفولانزای خوکی

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

13 دروغی به نام آنفولانزای خوکی

چند وقت پیش داشتم یه مجله می خوندم که به این مطلب برخورد کردم. می خواستم نظر شما ها رو هم بدونم....واقعا چند نفر دور بر شما به خاطر این 2 تا بیماری مردند؟ چرا اینقدر تبلیغات جهانی شد برای این دوتا بیماری؟
    به نظر شما دیگه می شه به این چیز ها اعتماد کرد؟

2. این کاربر از Dexter 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. این کاربر از Emotional بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

من خودم گرفتم ولی هنوز زنده ام خداراشکر!!!
    البته باید بگم که ممکن بود اگر زود دکتر عمومیم تشخصی نمیداد ، شاید الان نبودم!!! اما بدون حتمأ یه چیزی بوده که این همه تبلیغ براش کردن!!!!!! من که بدنم سوراخ سوراخ شد از آمپول!!!!!! حالا شما را نمیدونم!!!! اما از نظر من این بیماری واقعأ وجود داشت!! اما قبول دارم که زیاد براش تبلیغ کردن ، اما از اون طرف هم میگم حتمأ نیاز بوده!!!!!!!

6. 2 کاربر از Saha Software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

من خودم گرفتم ولی هنوز زنده ام خداراشکر!!!
    مطمئنی آنفولانزای خوکی بوده؟...چون این آنفولانزا رو فقط می شه از راه های آزمایشگاهی تشخیص داد.

8. این کاربر از Dexter 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوست عزیز من 8 روز تمام در قرنطینه به سر میبردم!!!!!!!! توسط صلیب سرخ!!!
    پس حتمأ یه چیزی بوده که منرا قرینطینه کرده بودن!! ضمنأ من این بیماری را ایران نگرفتم!!!! اما داخل ایران درمان شدم و نجات پیدا کردم!!! البته درمانی که معنا نداره ، باهاش مقابله میکردم!!!

10. 2 کاربر از Saha Software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

به نظر منم اين بيماري وجود داشت اما با تبليغات گسترده زود مهار شد

12. این کاربر از Old_Chater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز آنفلوآنزای خوکی وجود داشت و داره و بیماران فراوانی در همین کشور خودمان وجود داشتند . حتی مورد فوت کرده از این بیماری را خودم شخصا دیدم .
    ولی مساله ای که در مورد این بیماری وجود داره که باعث تبلیغات زیاد و سر و صدای جهانی میشه میزان مرگ و میر آن نیست بلکه مسئله گسترش سریع و ناگهانی آن می باشد (outbreak ) همین مساله باعث میشه که نتوان بیماری را در یک منطقه محدود کرد و در نهایت ایجاد پاندمی ( همه گیری در تمام دنیا ) می کند که این مساله خطر ناک می باشد .
    این نوع آنفلوآنزا از نظر شدت مانند تمام آنفلو آنزاهای فصلی هر ساله می باشد و مرگ و میر آن پایین ( حدود 3% ) می باشد که عمدتا در افراد مسن و افراد دارای بیماری زمینه ای می باشد ( مانند تمام آنفلوآنزاها ) .مسله اینجاست که اگر در مدت زمان کوتاهی تعدا مبتلایان ناگهان بالا رود به همین نسبت تعداد مرگ و میر ( نه درصد آن ) بالا میرود و این مساله است که باعث مشکل می شود و ایجاد ترس می کند .

14. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

دوستان عزیز آنفلوآنزای خوکی وجود داشت و داره و بیماران فراوانی در همین کشور خودمان وجود داشتند . حتی مورد فوت کرده از این بیماری را خودم شخصا دیدم .
    ولی مساله ای که در مورد این بیماری وجود داره که باعث تبلیغات زیاد و سر و صدای جهانی میشه میزان مرگ و میر آن نیست بلکه مسئله گسترش سریع و ناگهانی آن می باشد (outbreak ) همین مساله باعث میشه که نتوان بیماری را در یک منطقه محدود کرد و در نهایت ایجاد پاندمی ( همه گیری در تمام دنیا ) می کند که این مساله خطر ناک می باشد .
    این نوع آنفلوآنزا از نظر شدت مانند تمام آنفلو آنزاهای فصلی هر ساله می باشد و مرگ و میر آن پایین ( حدود 3% ) می باشد که عمدتا در افراد مسن و افراد دارای بیماری زمینه ای می باشد ( مانند تمام آنفلوآنزاها ) .مسله اینجاست که اگر در مدت زمان کوتاهی تعدا مبتلایان ناگهان بالا رود به همین نسبت تعداد مرگ و میر ( نه درصد آن ) بالا میرود و این مساله است که باعث مشکل می شود و ایجاد ترس می کند .
    منم می دونم اینو که فرمودید...ولی می گم اگه قراره برای یه سرماخوردگی که مثل بقیه انواع سرماخوردگی هستش این همه هزینه ی تبلیغات و سر و صدای جهانی به پا بشه مطمئنا یه چیزی پشت پرده هشت...حالا نمی دونم می خوان دارو ها رو بفروشند...ترس جهانی ایجاد کنند یا هر دوتای اینا
    منظورم اینه که دیگه نمی شه هر چیزی رو به راحتی باور کرد

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

منم می دونم اینو که فرمودید...ولی می گم اگه قراره برای یه سرماخوردگی که مثل بقیه انواع سرماخوردگی هستش این همه هزینه ی تبلیغات و سر و صدای جهانی به پا بشه مطمئنا یه چیزی پشت پرده هشت...حالا نمی دونم می خوان دارو ها رو بفروشند...ترس جهانی ایجاد کنند یا هر دوتای اینا
    البته آنفولانزا را باید یک سرماخوردگی شدید که امکان مرگ درش وجود داره تصور کنیم. پس نگرانی وجود داره
    شما خودت هم می دانی که دارو ها شدیدا کم بود و حتی تا مدتی این بیماری دارو نداشت پس چه دارویی را می خواستند بفروشند ؟
    بعضی از چیزها را نباید به سادگی باور کرد ولی باور بعضی مسائل علمی الزامی است.
    در من شما دقیق منظورتون را نمی گید . به نظر شما دلیل این همه تبلیغ چه می تواند باشد ؟

17. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز همانطور که قبلا هم گفتم فرق سرماخوردگی با آنفلوآنزا در اصل اینه که ایمنی برای آنفلوآنزا در سطح جامعه وجود نداره و مشکل اصلی آن هم انتشار سریع و غیر قابل کنترل آن می باشد که به ان جهانی شدن یا پاندمی می گویند . در صورتیکه یک سرماخوردگ منطقه ای می باشد و قابل کنترل .
    البته شدت آنفلوآنزا هم بیشتر از یک سرماخوردگی می باشد و این مطلب هم مهم می باشد .

19. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •