من ويندوز 7رو نصب كردم ولي مودم رو هر كاري ميكنم نميشناسه.مودم من قديميه و سي دي درايورهاشو هم گم كردم.تو ايكس پي اين مشكل رو ندارم و به راحتي مودم رو پيدا ميكنه.ولي توي ويستا و 7اصلا پيداش نميكنه.حالا چي كنم؟مشكل از چيه؟
من ويندوز 7رو نصب كردم ولي مودم رو هر كاري ميكنم نميشناسه.مودم من قديميه و سي دي درايورهاشو هم گم كردم.تو ايكس پي اين مشكل رو ندارم و به راحتي مودم رو پيدا ميكنه.ولي توي ويستا و 7اصلا پيداش نميكنه.حالا چي كنم؟مشكل از چيه؟
یکم سرچ کن تو گوگل درایورشو پیدا میکنی.![]()
سلام
به بخش سخت افزار و قسمت سخت افزار ها مراجعه کن برای درخواست درایور تاپیکی هست یا اینکه 7 رو آپدیت کن ببین مودمت رو شناسایی میکنه یا اینکه به سایت شرکت سازنده مودم مراجعه کن برای دریافت آخرین درایور مخصوص 7
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)