تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: لینوکسی‌ها : ما بیشتر از یک درصدیم !

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض لینوکسی‌ها : ما بیشتر از یک درصدیم !

جدیدا گنو/لینوکسی‌ها یک کمپین طور راه انداخته‌اند تحت عنوان ما بیشتر از یک درصدیم
    اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایده کمپین اینه که همه لینوکسی‌های دسکتاپ برن خودشون رو جایی ثبت کنن تا نشون بدن که اگر همه کامپیوترهای دنیا یک میلیون تا باشه (این عدد از کجا اومده؟!)، لینوکسی حداقل یک درصدش هستن. فعلا عدد ثبت شده، 0.0079720% است. توی ایران هم یکسری از دوستان این رو تبلیغ می کنن
    کار بدی هم نیست. اگر مثبت نباشه، ضرر زیادی هم نداره (حداکثر جمع شدن یک لیست عظیم است از ایمیل لینوکس کارها در یک جا). اما به نظرم کسی که این رو راه انداخته و کسانی که ممکنه بهش امید ببندن، درک درستی از ساز و کارهای جامعه و حتی دنیای لینوکس ندارن. تبلیغش اوکی است اگر خودتون رو ثبت نکردین پیشنهاد می کنم ثبت کنین!(همون ادرس بالایی) ولی گنو/لینوکس‌ کارها مثل افراد یک جامعه گسترده هستن با پیوندهای ضعیف به همدیگه. از چنین جامعه‌ای نمی‌شه انتظار داشت برای یک هدف مبهم، همکاری گسترده بکنه.
    در حرکت‌های جمعی (که حالا ما ایرانی‌ها آگاهی خوبی نسبت بهشون داریم) در صورت نبودن هدف خیلی مشخص و نبودن پیوندهای قوی بین آدم‌ها برای عمل مشترک، تعداد مشارکت کنندگان همیشه خیلی کمتر از تعداد هواداران است و تعداد هواداران هم اگر بیشمار باشد، تعداد قابل دیدن در حرکت با پیوندهای ضعیف، قابل توجه می‌شود (: این حرکت، حرکت جذاب و جالبی است ولی کسی نباید به آن دل ببندد. ما به احتمال زیاد بیشتر از یک درصدیم ولی راه اثبات اینکه زیادیم، شمردن تک تک آدم‌ها از طریق مراجعه حضوری نیست (:
    منبع
    کد:

اگه دوستان به این سایت برن هم بد نیست .تا حالا 0.5 درصد کاربر ها از ایران بودن 942 نفر.من هم به دروغ گفتم لینوکسی هستم
    این جا

کد:
    چند لینوکسی تو فروم داریم؟
    یا به عبارتی چند درصد کاربر ها لینوکسی هستند
    تا حالا به این فکر کردید که چند درصد کابرها لینوکسی هستند؟
    الان تعداد کابر های انلاین تالار لینوکس وویندوز هفت
    رو نگاه کردم:
    ویندوز هفت 13 نفر
    لینوکس 2 نفر یک مهمان یکی هم خودم که لینوکسی نیستم!
    Last edited by pars20; 01-03-2011 at 16:36.

2. 2 کاربر از pars20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

هر چقدر هستند زیاد نیستند!
    چه انتظاری میشه داشت از اینکه بشه کاربران رو تشویق به استفاده از لینوکس کرد! راحتی محصولات یه طرف ...
    پشتیبانی محصولات طرف دیگه....

Last edited by Alyssa; 17-10-2010 at 21:59.

4. این کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:36.

6. 5 کاربر از regularuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لینوکس یه چیزه تفننی نیست.
    من یه مثال میزنم . فرض کنید برید آمریکا یا اروپا . آیا میرید اونجا از خونه یه شخصی که نمی شناسید دزدی کنید با این تصور که آمریکا پول ما را خورده . این یه عمل غیر انسانی هست و هیچ وقت شما به خودتون این اجازه را نمی دید. تمام این نرمافزارهای کرک شده و فیلمها و آهنگهای غیراصل که ما داریم استفاده میکنیم شامل همین قانون هست. یعنی ما داریم حق کسی را که نمی شناسیم می خوریم. حالا ممکنه تو ما هیچ احساس بدی ایجاد نکنه چون برامون عادی شده ولی گردنمون هست. من از وقتی این را فهمیدم تمام هارد یک ترابایتیم را فرمت کردم و لینوکس که رایگان هست نصب کردم . دیگه حقی گردنم نیست . لینوکس یه دنیایی هست . کافیه به اینترنت وصل باشید هر نرم افزاری که خواستید می تونید براش دانلود کنید. اوایل شاید براتون سخت باشه ولی وقتی بهش عادت کردید براتون راحت میشه . بازی هاش با اینکه گرافیکش در حد ویندوز نیست ولی خیلی سرگرم کننده هست. شما اگر آهنگ یا فیلم ایرانی می خواهید میتونید اصلش را از بازار بخرید چون خارجی همش غیر اصل هست . ماها چون بهمون میگن مسلمون به خودمون اجازه میدیم حق هر غیرمسلمونی را پایمال کنیم. تمام برنامه ها و بازی ها و فیلمها و آهنگها نتیجه تلاش یه عده هست که برای استفاده باید خریده شوند.
    من کاملا با شما موافقم دوست عزیز ولی خوب نرم افزار هایی که واقعا نیاز به اونها داریم مثل فتوشاپ رو چیکار کنیم خریدش هم که غیر ممکنه: Adobe Photoshop Extended CS5 Middle Eastern Edition
    $1495.95 بعبارتی یک میلیون و 835 هزار تومان!
    Last edited by M0hsen3D; 18-10-2010 at 21:05.

8. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من کاملا با شما موافقم دوست عزیز ولی خوب نرم افزار هایی که واقعا نیاز به اونها داریم مثل فتوشاپ رو چیکار کنیم خریدش هم که غیر ممکنه: Adobe Photoshop Extended CS5 Middle Eastern Edition
    $1495.95 بعبارتی یک میلیون و 835 هزار تومان!
    گران بودن نرم افزار ها حکمت داره ، اینطوری هرکسی به خودش اجازه کار با این نرم افزار هارو نمیده در نتیجه ارزش کار بقیه پایین نمیاد و کار حرفه ای میشه

10. 4 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

مشکل اصلیش اینجاست که همیشه به دنبال بهترین نرمافزار ها هستیم. نسخه های رایگان هستند و درسته که اون امکانات رو ندارند ولی حداقل ها رو دارند! مثل این میشه که شما یک نرم افزار درست کنی و زحمت بکشی یعدش یکی بیاد اونو رایگان استفاده کنه. اگر این کار در کشور خودمون انجام بشه واقعا نا امید کنندست. نمونه هاش زیاده ....

باید ساختار فکری خودمون رو درست کنیم. که متاسفانه با این وضعیت موجود .....!

نمونه های هستند که حتی حاضر نیستند پولی رو صرف امنیت داده های خودشون بکنند و یا مشتری هاشون! فعلا زمان نیاز داره تا بتونه به جایگاه خودش برسه! و حیف که گاهی اوقات هیچ ارزشی برای این جور کارا قایل نیستند....

12. 3 کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لینوکسی‌ها : ما بیشتر از یک درصدیم !
    شاید تو ایران تعداد کاربرانی که از لینوکس استفاده می کنن... به زور به 1 در صد برسه...!؟! ولی... تو آمریکا و اروپا این طور نیست... اونا اکثراً از لینوکس استفاده می کنن...!؟! دلیلش هم قیمت های نجومی محصولات ماکروسافت ه...!؟!

قیمت پک آفیس... اندازه قیمت یه کامپیوتره...!؟!؟!

خودتون بقیه ش رو حساب کنید دیگه...!؟!

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

این سایت که ایران رو ساپورت نمی کنه تو لیستش نداره این متضاد ازادیه من با اینکه لینوکس استفاده می کنم ولی از اینجا ثبت نام نکردم لینوکس ازادیه این سایت نغضش کرده

15. این کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

داره ایرانو توی لیستش

17. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قیمت پک آفیس... اندازه قیمت یه کامپیوتره...!؟!؟!
    عزیز آفیس لایت 100دلار بیشتر نیست

شاید تو ایران تعداد کاربرانی که از لینوکس استفاده می کنن... به زور به 1 در صد برسه...!؟! ولی... تو آمریکا و اروپا این طور نیست... اونا اکثراً از لینوکس استفاده می کنن...!؟! دلیلش هم قیمت های نجومی محصولات ماکروسافت ه...!؟!
    اصلن اینطور نیست ,متاسفانه آمار اونطرفا هم کمی از ما بهتره

19. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •