تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: آیا راز آب حقیقت داشت؟

داره خودمونی میشه weronika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    my room

پيش فرض آیا راز آب حقیقت داشت؟

همتون حتما درجریان کشف دکتر ایمیتو درمورد تغییر بلورهای آب در مقابل افکار احساسات گفتار ما قرار گرفتید
    و این خبر در کشور ما خیلی فراگیر شد و خیلی ها اینو قبول کردن چون با اعتقادات قبلی ما سازگار بود ولی می خوام بدونم از نظر علمی این قانون ثابت شده یا نه؟

2. 2 کاربر از weronika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

بعضی ها میگن دکتر ایمیتو متقلب بوده و دانشجویان دانشگاه آکسفوردم اینو ردش کردن برنامه کوله پشتی هم کلی دکتر ایرانی رو که این مطلب رو قبول کرده بود برد زیر سوال اینم من ندیدم و شنیدم
    ولی به عقل هم جور درنمیاد یعنی آب میتونه احساس داشته باشه !!!؟؟؟

4. این کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت son of the sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من در مورد راز آب و حقیقت آن نمی توانم اظهار نظر کنم. اما آزمایشی که خودم کردم روی میوه ها بود و خیلی جالب بود. من دو شیشه مربا را که کاملا یکسان بود برداشتم. از یک میوه خیار, یک موز, یک سیب و یک نارنگی مقدارهای مساوی در هر کدام ریختم. میوه ها کاملا سالم و یکسان بودند. درب آنها را بستم و در یک محیط بدون نور داخل کابینت قرار دادم. تنها تفاوت این دو شیشه برچسب کاغذی بود که روی آنها گذاشتم و روی یکی کلمات مثبت مثل خدا, قرآن, عشق, محبت, مادر و ... نوشتم و روی دیگری کلمات منفی مثل شیطان, دزدی, خیانت, غیبت, تهمت و... هر دو شیشه در مدت ده روز که مسافرت بودم در کنار هم و در شرایط کاملا یکسان قرار داشت. بعد از ده روز نتیجه باور نکردنی گرفتم. میوه های درون شیشه اول سفید و طبیعی مانده بودند. هرچند که بوی تازگی نمی دادند. اما میوه های شیشه دوم کاملا کپک زده و سیاه شده بودند. اگه با چشم خودم نمی دیدم و با دست خودم انجام نمی دادم باور نمی کردم. کار ساده ای است امتحان کنید.

6. 13 کاربر از son of the sun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

من در مورد راز آب و حقیقت آن نمی توانم اظهار نظر کنم. اما آزمایشی که خودم کردم روی میوه ها بود و خیلی جالب بود. من دو شیشه مربا را که کاملا یکسان بود برداشتم. از یک میوه خیار, یک موز, یک سیب و یک نارنگی مقدارهای مساوی در هر کدام ریختم. میوه ها کاملا سالم و یکسان بودند. درب آنها را بستم و در یک محیط بدون نور داخل کابینت قرار دادم. تنها تفاوت این دو شیشه برچسب کاغذی بود که روی آنها گذاشتم و روی یکی کلمات مثبت مثل خدا, قرآن, عشق, محبت, مادر و ... نوشتم و روی دیگری کلمات منفی مثل شیطان, دزدی, خیانت, غیبت, تهمت و... هر دو شیشه در مدت ده روز که مسافرت بودم در کنار هم و در شرایط کاملا یکسان قرار داشت. بعد از ده روز نتیجه باور نکردنی گرفتم. میوه های درون شیشه اول سفید و طبیعی مانده بودند. هرچند که بوی تازگی نمی دادند. اما میوه های شیشه دوم کاملا کپک زده و سیاه شده بودند. اگه با چشم خودم نمی دیدم و با دست خودم انجام نمی دادم باور نمی کردم. کار ساده ای است امتحان کنید.
    ازین آزمایش میشه نتیجه گرفت؟
    شاید عوامل دیگه ای در کار بوده از یک آزمایش نمیشه نتیجه گرفت
    منم امتحان میکنم نتیجشو براتون میزارم

8. 2 کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

عزیز یک خانوم ایرانی در جشنواره خوارزمی در ایران این آزمایش رو به صورت زنده انجام داد واون هم نه فقط در مورد آب لکه عناصر دیگه
    بله واقعیت داره!

10. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

عزیز یک خانوم ایرانی در جشنواره خوارزمی در ایران این آزمایش رو به صورت زنده انجام داد واون هم نه فقط در مورد آب لکه عناصر دیگه
    بله واقعیت داره!
    این جور من شنیده بودم کریستالای آب رنگشون عوض میشه
    عناصر دیگه چه جوری؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

عناصر دیگه چه جوری؟
    رنگشون نه
    طرحشون
    بله عناصر دیگه هم تغییر میکنن!

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله واقعیت داره!
    جشنواره خوارزمي مورد تاييد هيچ دانشگاه معتبري در دنيا نيست

اين آزمايش كنترل شده نيست و نميشه ازش نتيجه علمي گرفت . كلمه مثبت و منفي هم وجود نداره
    حالا منم تا آخر همين هفته يه همچين آزمايشي ميكنم !

ازین آزمایش میشه نتیجه گرفت؟
    شاید عوامل دیگه ای در کار بوده از یک آزمایش نمیشه نتیجه گرفت
    منم امتحان میکنم نتیجشو براتون میزارم
    نظر شم درسته و اصولا آزمايشي كه كنترل شده نباشه نميشه ازش نتيجه درست گرفت .

منم حتما امتحان خواهم كرد .

عناصر دیگه چه جوری؟
    عوض شدن رنگ اب بدون تغير در ساختار شيايي اون امكان نداره .

=====

لازمه چندتا نكته رو ذكر كنم . اون دكتر ژاپني كه شهادت آب رو طراحي كرده بود تا حالا هيچ موسسه علمي و دانشگاه معتبري در اروپا و آمريكا و حتي خود همون ژاپن پيدا نشده كه حرفش رو بپزيره .

در ضمن اگر اينطور باشه بايد در نظر داشته باشيم كه مثلا اگر به زبان چيني هم بنويسيم خداوند - محبت - دوستي و .... باز هم رنگ و طرح آب عوض بشه ! همينطور آب بايد زبان هاي كره و ژاپن و فرانسه و انگليسي و همه زبان هاي ديگه رو بلد باشه و يعني شعور ماده از انسان بيشتره و همه زبان ها و ميدونه !

14. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

چه ربطی داشت؟!!!!
    توو این جشنواره این آزمایش زنده انجام شد واگر هم اطلاعات کوچیکی در مورد علم زیست شناسی و فیزیک دارید باید بدونید که طبق جدیدترین یافته ها یک سلول انسانی عملکردش شبیه یک انسان کامله!
    حتی حس داره!
    و...

16. 4 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

اين آزمايش كنترل شده نيست و نميشه ازش نتيجه علمي گرفت . كلمه مثبت و منفي هم وجود نداره
    حالا منم تا آخر همين هفته يه همچين آزمايشي ميكنم !

نظر شم درسته و اصولا آزمايشي كه كنترل شده نباشه نميشه ازش نتيجه درست گرفت .

منم حتما امتحان خواهم كرد .

عوض شدن رنگ اب بدون تغير در ساختار شيايي اون امكان نداره .

=====

لازمه چندتا نكته رو ذكر كنم . اون دكتر ژاپني كه شهادت آب رو طراحي كرده بود تا حالا هيچ موسسه علمي و دانشگاه معتبري در اروپا و آمريكا و حتي خود همون ژاپن پيدا نشده كه حرفش رو بپزيره .

در ضمن اگر اينطور باشه بايد در نظر داشته باشيم كه مثلا اگر به زبان چيني هم بنويسيم خداوند - محبت - دوستي و .... باز هم رنگ و طرح آب عوض بشه ! همينطور آب بايد زبان هاي كره و ژاپن و فرانسه و انگليسي و همه زبان هاي ديگه رو بلد باشه و يعني شعور ماده از انسان بيشتره و همه زبان ها و ميدونه !
    منم با نظر شما موافقم متاسفانه توی کشور ما هرچیز که با عقایدشون جور در بیاد سریع میپذیرن و اصلا کار به حقیقت داشتن اون ندارن
    دوست دارم بدونم واقعا اینقدر اینجا این خبر فراگیر شد جای دیگری از دنیا هم پخش شد؟
    چه طور به خودمون اجازه میدیم این مسائل که اصلا با عقل هم خونی نداره بپذیریم ؟
    آقا برنامه کوله پشتی هم میگن کلی این دکتر ایرانی رو که این مساله رو ثابت میکرد زیر سوال برد کسی اطلاعی داره ؟؟؟

18. 2 کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •