تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سرعت فوق العاده کم اینترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض سرعت فوق العاده کم اینترنت

با سلام به دوستان

مدتیست سرعت اینترنت دایل آپ من خیلی کم شده حتی دو کیلو الانم با بدبختی اومدم تو فروم آیا ویروسی هست که سرعت رو پایین بیاره؟البته من یه بار ویندوزم رو عوضش کردم و مسیرهای ویندوزم بستم ولی نمی دونم فرمتش کردن یا نه .اوضاع اورژانسیه.راستی استاکس نت زده بود به کامپیوترم ولی ناد سی و دو پاکش کرده ربطی داره؟کمکم کنید.من بیسوادم.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام به دوستان

مدتیست سرعت اینترنت دایل آپ من خیلی کم شده حتی دو کیلو الانم با بدبختی اومدم تو فروم آیا ویروسی هست که سرعت رو پایین بیاره؟البته من یه بار ویندوزم رو عوضش کردم و مسیرهای ویندوزم بستم ولی نمی دونم فرمتش کردن یا نه .اوضاع اورژانسیه.راستی استاکس نت زده بود به کامپیوترم ولی ناد سی و دو پاکش کرده ربطی داره؟کمکم کنید.من بیسوادم.
    بله این امکانش هست اما قبل از اون ببنید ویندوز آپدیت روشن هست یا نه . روشن بود خاموش کنید. هر برنامه ای هم شک دارید داره اپدیت میشه خاموش کنید.

بعد ببینید وقتی کانکت هستید سند و ریسیو دارید یا نه. اگه داشتید و همه ی آپدیت های برنامه هاتون خاموش بود احتمالش هست.

شما اگه یه فایروال خوبی داشتید مثل comodo ، outpost . kaspersky یا... به راحتی می تونستید ببینید این سند و ریسیو از چی هست.

اما پیشنهاد میکنم یک بار این برنامه اسکن کنید. دیتابیس خیلی خوبی داره و خیلی کم حجم هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرچی پیدا کرد و توی درایو سی بود + ریجیستری ها رو تیک بزنید و دیلیت کنید. در خواست ریست داد ریست کنید.

اگه مشکل نت هم دارید میتونید از کافی نت Kaspersky Virus Removal Tool از این لینک دانلود کنید توی سیستم اجرا کنید و اسکن بزنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر حل نشد سعی کنید یک فایروال خوب نصب کنید. ( در صورتی که سند و ریسیو دارید و نمیدونید از چی هست )

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی از کمکتون خیلی مفید بودش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •