سلام دوستان
تعداد زیادی کروکی خیابان و کوچه ها راآورده اند که بکشم مانده ام در ورد بکشم یا فتوشاپ یا برنامه دیگری شما چه برنامه ای را پیشنهاد میکنید و نکات کشیدن را بگویید.
سلام دوستان
تعداد زیادی کروکی خیابان و کوچه ها راآورده اند که بکشم مانده ام در ورد بکشم یا فتوشاپ یا برنامه دیگری شما چه برنامه ای را پیشنهاد میکنید و نکات کشیدن را بگویید.
مگه تو پلیسی![]()
بهترین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من از نرم افزار corel استفاده کنید چون براحتی میتونید تغییر سایز بدید و یا جابجا کنید
من پلیس نیستم مشتریم یک پلیسه
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
میخواستم ببینم من مثلاً میخوام یک میدان بکشم که چهار خیابان به آن راه دارد بعد می شه یک دایره کشید و چهار مربع چهار طرف آن گذاشت و اضافه های آن ها را نمی دونم اشتراک و از این جور حرف ها گرفت تا از بین بروند
بهتره با فتوشاپ كار كني راحت تر هستي.
از شيپ هااستفاده كن .وقتي شكل مورد نظرتو انتخاب كردي روي سند كليد چپ موس را بگير و درگ كن بعد باCtrl+t هر جا خواستي ببرو يا بچرخون.
مسر از شكل زير:
![]()
Last edited by ferij; 14-10-2010 at 22:42.
دستت درد نکنه ممنون می شم روش کشیدن شکل زیر را بگویی
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
میدونی مثلاً عکس اول دو مستطیل هستند وسط اگر خدایا چی بهش می گن که خلاف اشتراک است، اگه همون را بگیریماین شکل در می یاد
یا در شکل دوم یک دایره است با چهار مربع اگر همون اسمشو نمیدونم را در فتوشاپ داشته باشیم به راحتی در می آید و دردسرهای ورد را ندارد
به ترتيب شماره كار را انجام بده.
در شماره4: به بعلاوه درگ كن" بكش"
در شماره 5 : راست كليك كن
درشماره Whidth : 7= پهناي خط
بعد اضافيها رو پاك كن
براي مستطيل كوچك همين كارو بكن و باابزارpoligonal lasso علامت ضربدر را بكشو مثل شماره6 و7 strock بده.
نتيجه:
براي ميدان هم مثل بالا يك دايره بكش وstrock بده و ctrl+d را بزن حالا يك مربع روش بكشdelete را بزن تا پاك شود.
نتيجه:
من همينو بلد بودم.
موفق باشي.
همین خیلی هااااا راستی مرسی واقعاً خیلی زحمت کشیدید ممنون دوست عزیز
فقط این شکل آخری خب می خوام ببینم نقاط اشتراک دایره و مستطیل پاک می شود یا نه نتیجه نهایی را نذاشتید
هر چی که توی مربع باشه پاک میشه![]()
دو تا سوال بپرسم
1- چطور یک رنگی را در یک عکس کم کنیم مثلاً سیاه آن را یا قرمز
2- بعضی عکس های صورت است که صورت طرف مثلاً زرد یا قرمز است چطور می شه رنگش را طبیعی کرد و قرمزی صورت یا زردی آن را کم کرد
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
یکی دیگه
آیا امکان crop کردن به صورت بیضی و گرد وجود دارد و بعد چطور دوباره به حالت اولیه برگردانیم
البته اگه بشه میخوام مثل حالت خودش که دستگیره هایش را می گیریم و می کشیم و بزرگ و کوچک می کنیم وقتی کراپ گرد یا بیضی می زنیم بتوانیم دستگیره های آن را بزرگ و کوچک کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)