تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: چند سئوال در مورد تحويل نهايي پروژه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-B-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

14 چند سئوال در مورد تحويل نهايي پروژه

من يك پروژه با c# 2008 و بانك اطلاعاتي sql server 2008 نوشته ام
    اما سئوالاتي كه الان دارم
    1.من از sql2008 استفاده كردم اما از روز اول با مشكلات ان درگير بودم. چطور ان را به 2005 تبديل كنم كه داده هاي موجود در بانك از بين نرود
    2. پيشنهاد شما براي نصب بدون دردسر نرم افزار چيست (نصب SqlServer, .NetFramework, CrystalReport, Windows Installer) ايا الان از patch خاصي استفاده مي كنيد؟ اگر امكان دارد لينك دانلود انها را براي من بفرستيد
    3. براي كد كردن كدها چكار بايد بكنم؟ ايا ميتوان به نرم افزارهايي كه كد هاي برنامه را رمز نگاري مي كنند اعتماد كرد؟ بهترين انها كدام است؟
    4.مي توان كاري كرد كه تنظيمات attach كردن ديتابيس و تعريف ركز براي يوزر sa بطور خودكار انجام شود؟
    5. براي قفل گذاري نرم افزار (منظور يك سري كدها كه براي بار اول اجرا شماره سريال هارد سيستم مورد نظر با يك سري كد Hash شده و كد رمز توليد ميكند، چطور ميتوان چنين كدي توليد كرد، الگوريتمهاي hash قابل اعتماد كه قابل شكست توسط فرد ديگري نباشد ؟ )
    و در اخر هر مطلب آموزشي يا قطعه كد يا لينك دانلود كه راهنماي بنده باشد ارسال فرماييد تشكر مي كنم (حتي خود نرم افزار sql server2005)
    با تشكر فراوان از دوستان

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    1.نه همچین مشکلی من تاحالا ندیدم که اطلاعات رو پاک کنه.بهتره از همون 2008 استفاده کنید.
    2.باید نصب بشن.فکر کنم دات نت و Sql کافی باشه.

جواب بقیه سوالاتونم اینجا + یه جستجوی کوچیک در تالار:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1- اگر میخوای تبدیل کنی. از روش backup-restore کلی دیتابیس استفاده کن. مشکلی پیش نمیاد(به شرطی که از توابع خاص 2008 استفاده نکرده باشی). ولی از همون 2008 استفاده کنی بهتره.

2- برای برنامه ات setup بساز. یا با خود VS یا با Installshield. برنامه هایی که setup میسازن، خودشون Windows INstaller, .Net Framework و Crystalreport رو میتونن به setup اضافه کنن. برای sql اگه میخوای به صورت کلاینت ازش استفاده کنی (سرور جدا نداری) میتونی از نسخه express استفاده کنی. تو installshield این رو هم میشه به setup الحاق کرد.(راجع به sql 2008 مطمئن نیستم)

3- آره. حتما این کارو بکن. smart assemlby خوبه.

4- من معمولا این کارو از تو خود برنامه ام انجام میدم. یعنی تو Splash برنامه تنظیمات دیتا بیس رو چک میکنم. اگه مشکل داشت یه فرم به کاربر میدم که میتونه تنظیمات دیتابیس رو انجام بده یا یه فایل رو attach کنه یا یه دیتابیس جدید درست کنه و از یه فایل backup ساختار و داده ها رو وارد کنه. کار زیاد سختی هم نیست. کافیه یه بار بنویسیش برای همه پروژه هات خیالت راحت میشه.

5- همه قفلهای نرم افزاری شکسته میشن. ولی چند تا مقاله هست که به من خیلی کمک کردن. لینکهاشو میذارم شاید بدردت خورد:

کد:
    موفق باشی.

4. این کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    نرم افزار smartAssembly از .net 4 پشتیبانی نمیکند.
    من اخرین نگارش ان را از سایت دانلود و تست کردم.
    شما چه protector دیگری را پیشنهاد می کنید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Dotfuscator رو امتحان کردی؟ نسخه Community Edition اش با خود VS هست. البته اگه بتونی نسخه professional اش رو پیدا کنی امکانات بیشتری داره.

7. این کاربر از pezhmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

ممنون از پاسخ تمامی دوستان ولی
    1.من از sql2008 استفاده كردم اما از روز اول با مشكلات ان درگير بودم. چطور ان را به 2005 تبديل كنم كه داده هاي موجود در بانك از بين نرود
    دیتابیس 2008 رو چطور تبدیل به 2005 کنم؟

4.مي توان كاري كرد كه تنظيمات attach كردن ديتابيس و تعريف ركز براي يوزر sa بطور خودكار انجام شود؟
    دیتابیس بصورت اتومات attach شده و یا با پنجره کاربری کاملا ساده کاربر بتواند دیتابیس را attach کند

با تشكر فراوان از دوستان

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    این کار رو توصیه نمیکنیم ولی به هر حال میتونید به صورت خیلی استاندارد با خودSQL Server ، اسکریپت بگیرید.فقط باید تعیین کتید تحت چه ورژنی این کار رو انجام بده ، بعد این اسکریپت رو یا با خود SQL Server اجرا کنید یا اون رو با یک برنامه اینستالر مانند اینستال شیلد بدون هیچ زحمتی در سیستم مقصد اجرا کنید.
    تعریف یوز SA رو من امتحان نکردم ولی فکر کنم اون رو هم بشه با اسکریپت گرفتن مشکلش رو حل کرد .

دیتابیس رو هم میتونید با خود اینستال شیلد Attach کنید.
    یا از کامپوننت های مربوط به این کار برای به دست آوردن بسیار آدرس Connection String استفاده کنید و بعد اون رو در یک فایل کانفیگ ذخیره کنید تا کاربر مجبور نباشه در هر بار اجرا اون رو از نو تعیین کنه.
    برای این کار یه نمونه خیلی جالب از استاد -H2- دیدم ولی لینکش یادم نیست.
    یه نمونه هم من در وبلاگ
    کد:
    توضیح دادم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

این کار رو توصیه نمیکنیم ولی به هر حال میتونید به صورت خیلی استاندارد با خودSQL Server ، اسکریپت بگیرید.فقط باید تعیین کتید تحت چه ورژنی این کار رو انجام بده ، بعد این اسکریپت رو یا با خود SQL Server اجرا کنید یا اون رو با یک برنامه اینستالر مانند اینستال شیلد بدون هیچ زحمتی در سیستم مقصد اجرا کنید.
    دیتابیس رو هم میتونید با خود اینستال شیلد Attach کنید.
    اگه لطف کنید طریقه کار رو کامل شرح بدید ممنون میشم
    اگه لطف کنید و لینک دانلود اینستال شیلد رو هم بذارید دوباره ممنون میشم چون هر جا گشتم یا لینک مشکل داشت یا کرک نداشت!!!

درضمن یه راهنما در سایت ماکروسافت برای کانفیگ اتوماتیک sql پیدا کردم اما چون انگلیسی من ضعیف است نتوانستم از ان استفاده کنم اگه دوستان قبلا استفاده کرده اند یا ... بنده را راهنمایی کنند
    کد:
    ممنون
    Last edited by M-B-M; 24-10-2010 at 09:00.

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    اسکریپت که چیز خاصی نداره ، فقط یکی دوباری باید تمرین کنید.مراحل کارش رو هم به صورت خلاصه توضیح دادم.

خیلی وقت پیش دانلود کردم ولی فکر میکنم از این آدرس بود.
    کد:
    لینک شما رو هم یه بررسی مختصر کردم.
    اما من تا حالا از این روش استفاده نکرده ام.

ببنید دو مسئله وجود داره.
    یکی چگونگی نصب SQL Server و دیگری چگونگی اضافه کردن دیتابیس .
    هر دو تای اونها هم با اینستال شیلد به راحتی قابل انجامه.

برای نصب اینستال شیلد باید تیک گزینه مورد نظرت را در اینستال شیلد بزنی. روی این ویندوزم نصب نیست تا دقیق برای شما توضیح بدم ولی اگر پیدا نکردی بگو تا به طور دقیق توضیح بدهم.
    تنها نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که ممکنه اینستال شیلد مثلا فایل اجرایی SQL Server رو پیدا نکنه که روی اون راست کلیک میکنید و در تنظیماتش آدرس فایل ستاپ SQL Server را تعیین میکنید.

تا اینجای کار را پیش برید ، مشکلی نبود ، ادامه رو توضیح میدهم.(باید ویندوزم رو عوض کنم)
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

3تا سئوال
    1. انتخاب كامپوننت هاي نصب همراه برنامه (من موقع درست كردن setup برنامه وقتي مثلا windows installer OR .netframwork OR crystall report OR sqlex رو انتخاب مي كنم كه همراه برنامه نصب بشه موقع تيك زدن هر كدام از گزينه ها خطا ميده و ميگه بايد از اينترنت دانلود بشه، راه حلش چيه آيا واقعا بايد از اينترنت دانلود كنم؟)
    2. با install shield چطور ميشه ديتابيس رو به sql اتچ كرد و به يوزر sa پسورد داد؟
    3. در مورد قفل هايي كه در اولين اجراي برنامه شماره سريال هارد رو برميدارند و با كد ديگري تركيب كرده و شماره جديد بدست مي آورند... چطور ميتوان چنين كدي نوشت؟ اگر دوستان تكه كدي دارند لطفا ارسال بفرمايند؟

ممون از دوستان

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •