زامبی های اول بازی رو برداشتم و ممکنه لینک ها دانلود رو در آینده up to date کنم .
زامبی های اول بازی رو برداشتم و ممکنه لینک ها دانلود رو در آینده up to date کنم .
Last edited by pro 3d game studio; 14-04-2011 at 07:50.
اسم انگلیسیش رو اشتباه نوشتی!شر مرده Evil Live نمیشه.
من دنلود نکردم به علت حجم زیاد ولی ترلیر رو دنلود کردم با چی ساختش دوست عزیز بعید میدونم با گیم استدیو ساخت باشی
سلام
تا جایی که میدونم این بازی به صورت دو و نیم بعدی ساخته شده و از گیم استدیو کمک گرفته شده.....
این بازی تو مجموعه دوم هست.
بازی دو نیم بعدی نیست کاملا سه بعدی هست فقط دوربین از کنار صفحه هست .
بازی با گیم استادیو هست پرویز جان خیالت راحت. شما هنوز برخی قابلیت های گرافیکیش رو نشناختی . مثلا همین نرمال مپ و استفاده از شیدرهای دیگه ای که تو این بازی استفاده شده یا مثلا سیستم پارتیکل افکت اش . و البته به نظر می رسه از lightmap هم استفاده شده. البته کیفیت مدل ها و تکسچرها هم خیلی خوبه که تاثیر مهمی داره.من دنلود نکردم به علت حجم زیاد ولی ترلیر رو دنلود کردم با چی ساختش دوست عزیز بعید میدونم با گیم استدیو ساخت باشی
اسم انگلیسیش رو اشتباه نوشتی!شر مرده Evil Live نمیشه.کجای این دو شبیه به هم است ؟بازی ایرانی Evil Live شّر زنده
واقعا عجب چیزیه این گیم استدیو.ولی حیف من رو تو پادشاه خیابان تا مرزه سکته رسوند
(کرکی دیگه!!!)
انگلیسیش رو میگم.Evil Live ترجمش این میشه آخه؟
![]()
ا
در مورد ترجمه نام بازی :
آقای 70 زیر صفر اگر مشکل بازی ساز های ایرانی همین ترجمه هست، من حاضرم شر زنده رو به زنده شر تغییر نام بدم ولی بازم فرق نمیکنه معنیش.اگر دقت کرده باشید نام این بازی چه از چپ به راست خونده بشه و چه از راست به چپ ، هیچ تفاوتی با هم ندارند پس معنی اون هم تقریبا همین قاعده رو داره .
بازی هم Shooter 3D Platform در ژانر وحشت هست .میشه گفت تو مایه های رزیدنت ایول اما از نوع ایرانی.
Last edited by pro 3d game studio; 14-04-2011 at 07:46.
واقعا باعث افتخاره ...... ........................ داداش اگه توی ساخت بازی مشکل داشتی بگو اسپانسرت بشیم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)