تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: یه مشکل جدی در مورد هارد اکسترنال مکستور پیدا کردم.کمک کنید لطفا

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض یه مشکل جدی در مورد هارد اکسترنال مکستور پیدا کردم.کمک کنید لطفا

سلام دوستان عزیز، خوب هستین؟
    من تقریبا دو سال پیش یه هارد اکسترنال مکستور 500 گیگابایتی خریدم که تا دو سه روزه پیش کاملا خوب کار می کرد. ولی الان هارد بعضی اوقات ناگهانی قطع میشه بعد وصل میشه و صفحه ی اتوران فعال میشه.
    با ویروس کش گشتم کل سیستم و هارد رو ولی چیزی پیدا نکرد. جای اون کابل USB که به کیس وصل میشه رو هم عوض کردم، ولی مشکل حل نشد که نشد. اون کابل USB و آداپتور برق که به هارد وصل بود رو هم در آوردم بعد وصل کردم، ولی مشکل هم چنان به قوت خودش باقی هست.
    این اتاق من اتاق کوچیکیه که تقریبا هواش به غیر از زمستونا بقیه ی ایام سال سرده ، فکر میکنید میتونه باعث و دلیل این مشکل باشه؟ اگه هم باشه چرا سالهای قبل چنین مشکلی نداشتم.
    در ضمن یه آیکونی هم در سمت راست پایین صفحه می یاره که اگه اشتباه نکنم به انگلیسی نوشته یه فایل از تو هارد اکسترنال گمشده. این آیکون زود می یاد و میره . تو اسم فایل علامت $ هم بود.
    میترسم بزنه با این قطع و وصل شدناش هارد رو بسزونه.

دوستان لطفا کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از کمکتون

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، خوب هستین؟
    من تقریبا دو سال پیش یه هارد اکسترنال مکستور 500 گیگابایتی خریدم که تا دو سه روزه پیش کاملا خوب کار می کرد. ولی الان هارد بعضی اوقات ناگهانی قطع میشه بعد وصل میشه و صفحه ی اتوران فعال میشه.
    با ویروس کش گشتم کل سیستم و هارد رو ولی چیزی پیدا نکرد. جای اون کابل USB که به کیس وصل میشه رو هم عوض کردم، ولی مشکل حل نشد که نشد. اون کابل USB و آداپتور برق که به هارد وصل بود رو هم در آوردم بعد وصل کردم، ولی مشکل هم چنان به قوت خودش باقی هست.
    این اتاق من اتاق کوچیکیه که تقریبا هواش به غیر از زمستونا بقیه ی ایام سال سرده ، فکر میکنید میتونه باعث و دلیل این مشکل باشه؟ اگه هم باشه چرا سالهای قبل چنین مشکلی نداشتم.
    در ضمن یه آیکونی هم در سمت راست پایین صفحه می یاره که اگه اشتباه نکنم به انگلیسی نوشته یه فایل از تو هارد اکسترنال گمشده. این آیکون زود می یاد و میره . تو اسم فایل علامت $ هم بود.
    میترسم بزنه با این قطع و وصل شدناش هارد رو بسزونه.

دوستان لطفا کمکم کنید.

فکر کنم پروت یو اس بیش مشکل داشته باشه. البته تو پی سی های دیگه تستش کن معلوم میشه ...

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

برای اینکه ببینی اون اخطار از کجاست می تونی از Event Viewer ویندوز استفاده کنی

توی Run اینو بنویس : Eventvwr

موضوع اون اخطارو اینجا بگو تا بهتر بشه کمک کرد

6. این کاربر از sirchicco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم پروت یو اس بیش مشکل داشته باشه. البته تو پی سی های دیگه تستش کن معلوم میشه ...
    ممنون از کمکتون

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

برای اینکه ببینی اون اخطار از کجاست می تونی از Event Viewer ویندوز استفاده کنی

توی Run اینو بنویس : Eventvwr

موضوع اون اخطارو اینجا بگو تا بهتر بشه کمک کرد
    از شما هم یه دنیا متشکرم

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

سلامی دوباره
    یکی از اخطارها اینه:

یه اخطار دیگه هم مونده که اجازه بدین بیاره، بعد یه عکس بگیرم بفرستم خدمت دوستان.

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

این اخطار می تونه مربوط به کابلتون باشه، با یه کابل دیگه چک کنید

9. این کاربر از sirchicco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

این اخطار می تونه مربوط به کابلتون باشه، با یه کابل دیگه چک کنید
    سلام عزیز
    آره اینجوریه فکر کنم. اون USB که به کیس وصل میشد رو جاشو عوض کردم ولی درست نشد و اون اخطار بالایی رو داد. گفتم شاید جای USB خود کیس خراب شده، فلش مموری 4 گیگ داشتم اونو امتحان کردم زود اونو شناخت و معلوم شد مشکل از USB کیس نیست. اون کابل رو بردم و یکی مثل اون خریدم و اومدم ولی اونم دقیقا این خطارو میده. احتمال میدم اینی که تازه گرفتم هم مثل کابل اولی خرابه. فردا ببرم ببینم میتونم عوضش کنم یا بیرون تستش کنم.
    امیدوارم مشکل از کابل باشه، اگه هارد طوریش بشه من می میرم.
    دعام کنید.
    Last edited by donnie yen; 14-10-2010 at 00:17.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام عزیز
    آره اینجوریه فکر کنم. اون USB که به کیس وصل میشد رو جاشو عوض کردم ولی درست نشد و اون اخطار بالایی رو داد. گفتم شاید جای USB خراب شده، فلش مموری 4 گیگ داشتم اونو امتحان کردم زود اونو شناخت و معلوم شد مشکل از USB کیس نیست. اون کابل رو بردم و یکی مثل اون خریدم و اومدم ولی اونم دقیقا این خطارو میده. احتمال میدم اینی که تازه گرفتم هم مثل کابل اولی خرابه. فردا ببرم ببینم میتونم عوضش کنم یا بیرون تستش کنم.
    امیدوارم مشکل از کابل باشه، اگه هارد طوریش بشه من می میرم.
    دعام کنید.
    من هم سر پرینتر همین مشکلات رو داشتم. رفتم کابل خریدم چند ساعت ور رفتم و مشکل از کابل بود. به فروشنده هم رفتم گفتم از کابل باید باشه ولی گفت نه این یام زرده میاد یعنی پرینتر رو شناخته !!!! عجیبه ها !!! کلی من رو معطل کرد آخرش فهمید هر یام زردی معنیش نصب شدن پرینتر نیست.

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من هم سر پرینتر همین مشکلات رو داشتم. رفتم کابل خریدم چند ساعت ور رفتم و مشکل از کابل بود. به فروشنده هم رفتم گفتم از کابل باید باشه ولی گفت نه این یام زرده میاد یعنی پرینتر رو شناخته !!!! عجیبه ها !!! کلی من رو معطل کرد آخرش فهمید هر یام زردی معنیش نصب شدن پرینتر نیست.
    سلام
    عزیز ای کاش همین طوری باشه که میفرمایین و مشکل از کابل باشه، شما بار دومی که کابل گرفتین ، کابل کارد کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام عزیزان و دوستان گلم، خوب هستین؟
    آقا امروز بردم اون کابل رو و تو پاشازی که گرفته بودم امتحان کردم که در اونها هم کابلی که دیروز خریده بودم بعضی وقتا کار می کرد و بعضی وقتا نه. فهمیدم که که کابلی که جدیدا گرفتم اون هم مشکل داره. به فروشنده گفتم و دستش درد نکنه ایشون هم یه مرد خوش اخلاق بود یکی دیگه بهم داد.
    آوردم خونه و تستش کرم که در جا هارد رو شناخت و صفحه ی اتوران اومد بالا.
    خطر خوشبختانه از بیخ گوشم گذشت.

از شما دو نفر دوستان گلم هم یه دنیا ممنونم که بهم کمک کردین و وقت با ارزشتون رو در اختیارم گذاشتین.

15. 3 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •