نه نه نه اصلاًعمرا شما اگه بدونی این اسپیکر روچند میخرن چند میفروشنا عمراًبخری درضمن صداش اصلاًتعریفی نداره چون ازمحرکه های2اینچی باباس خیلی کم وتوان ناچیزبصورت دوتایی استفاده شده وساب هم درزیردستگاه قرار داده شده وکلاارزش140تومن روبه هیچ عنوان نداره.
ببینیددوتا شرکت این اسپیکر هارو گارانتی کردن:
LADIZ
AVAJANG
خب لادیزوآواژنگ لادیزخوبه من باهاش آشناییت دارم.
ولی آواژنگ خدانکنه یه جنسی گارانتی آواژنگ باشه:دئ
میدونین سیاستشون چطوریه:
ببینید کلی اسپیکر لاجیتک زده درست اینا اومدن ازانواع کوچیک وضعیف لپ تاپی ؟آوردن تا2.1های خوب ومتوسط وقوی خب ولی وقتی میرسی به5.1 دومدل آوردن اول چندین تا بودبعد دیدن جیبشون خالیه اون520هزارتومنیشون فروش نمیره کلاًاین کارو کردن که دوتا5.1آشغال وضعیف دارن ویه5.1غول وبسیارقوی یعنی چیزمتوسط با قدرت متوسط ازسری5.1ندارن که اون غول520تومنیشون فروش بره متوجه شدید؟
ولی مارکEDIFIER که گارانتی ماتریس داره خداپدرمادرهمشونو بیامرزه هم قیمتشون خوبه هم رفتارشون بامشتری هم سیاسی فکر نمیکنن وقفط وفقط به تنوع کالا شون فکر میکنن ازلپ تاپ تا گرافیک تااسپیکر کلاًکارشون درسته همه نوع اسپیکر که شرکت گارنتی شده زده روآوردن که دست مشتری برای خرید بازباشه.
ونمایشگای مرکزی هم دارن هم توبازاررضا هم تو بازارکامپیوترایران خیالتون راحت منم مدل:EDIFIER-C6دارم غولیه تو5.1بازار قدرت خوب ومتوسط قیمت هم خوب ومتوسط.
تمیدوارم سرتونو دردنیاورده باشم این مارک آمریکایی هست وبهترین انتخابه.
علی.