تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: اسپیکر 5.1

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض اسپیکر 5.1

سلام دوستان من میخوام یک اسپیکر بخرم که حتما 5.1 باشه هم واسه فیلمهای اچ دی میخوام هم واسه موزیک
    راستش خودم ار لوجیتک X540 و از کریتیو T6200 مد نظرم هست بودجه هم تا 130000 میخوام خرج کنم
    والله خودم بین این دو موندم اینکه کیفیت کریتیو بهتره یا لوجیتک ؟

البته اگر دوستان پیشنهاد دیگه ای داشته باشن ممنون میشم مثلا از ادیفیر آیا 5.1 در حدود 130 هست یا نه ؟ و اینکه آیا نسبت به این مدلهای بالا بهترن یا نه ؟

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز من دیروز ادیفایر m3700 رو با کلی چونه 98 خریدم و تا الان خیلی خوشم اومده ازش همون چیزیه که می خواستم(کیفیت خیلی خوبی داره و بیس فوق العاده نرم).

البته لوجیتکه کیفیتش شنیدم خوبه ولی خودم از نزدیک نشنیدم.
    Last edited by H.Operator; 11-10-2010 at 17:19.

3. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنونم منتظرم دوستان دیگه هم نظرشونو بگن
    از تو دوست خوبم هم ممنونم انشالله که مبارکت باشه

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مدل 100%ردمیشه.
    مفت باقیمت بالا.
    تا130تومن:
    SP=EDIFIER-M3700=100

صداش رو من شنیدم فوق العادس خیلی عالیه خودم هم مدلC6رودارم که حرف نداره.
    همین که دوستمون گفتن حرف نداره درضمن به هیچ عنوان سراغ مارک میکرولب نرین.
    البته اگه دوست دارین اسپیکرتون بیشتر ازیک هفته کارکنه:دئ

6. 3 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

البته من هیچ وقت نگفتم میکرو لب میخرم من کریتیو گفتم از شما هم ممنونم که نظر دادید ولی نمیدونم چرا همه از x540 تعریف میکنند ولی شما نه ؟ علت خاصی داره ؟ من که از لوجیتک خیلی تعریف شنیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته من هیچ وقت نگفتم میکرو لب میخرم من کریتیو گفتم از شما هم ممنونم که نظر دادید ولی نمیدونم چرا همه از x540 تعریف میکنند ولی شما نه ؟ علت خاصی داره ؟ من که از لوجیتک خیلی تعریف شنیدم
    منم تعجب کردم که دوستمون از این اسپیکر بد گفتن !!!!
    من خودم هم دنبال اسپیکر هستم.تو همین رنج قیمتی که شما گفتی...تا حالا هم زمین رفتم و آسمون رفتم ، همه بهم گفتن x-540 بگیر...!!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

منم تعجب کردم که دوستمون از این اسپیکر بد گفتن !!!!
    من خودم هم دنبال اسپیکر هستم.تو همین رنج قیمتی که شما گفتی...تا حالا هم زمین رفتم و آسمون رفتم ، همه بهم گفتن x-540 بگیر...!!
    من logitek x530 دارم. تقریبا به جز کنترل ش همه چیش عین x540 هستش.

ببینید من تقریبا مطمئن هستم که هیچ بندری حتی کریتیو هم نمیتونه صدایی به شفافی لاجیتک داشته باشه !!! بیس بسیار صاف و در عین حال صداهای ریز خیلی دقیق از اسپیکر بیرون میاد. در حالی که معمولا شما اگه تست کنی و آهنگ با بیس بالا و صدای ریز بزاری قاتی میشه.

اما اینکه 130 هست نامردیه. من دو سال پیش خریدم 85 و الان 120 تومن شده !!!! به خاطر کیفیت بالاش معروف شده و این طوری قیمت رو دادن بالا . من هم موافقم که نخریدش چون دیگه این قیمت باشه نمی صرفه.

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی نمیدونم چرا همه از x540 تعریف میکنند ولی شما نه ؟ علت خاصی داره ؟ من که از لوجیتک خیلی تعریف شنیدم
    نه نه نه اصلاًعمرا شما اگه بدونی این اسپیکر روچند میخرن چند میفروشنا عمراًبخری درضمن صداش اصلاًتعریفی نداره چون ازمحرکه های2اینچی باباس خیلی کم وتوان ناچیزبصورت دوتایی استفاده شده وساب هم درزیردستگاه قرار داده شده وکلاارزش140تومن روبه هیچ عنوان نداره.
    ببینیددوتا شرکت این اسپیکر هارو گارانتی کردن:
    LADIZ
    AVAJANG
    خب لادیزوآواژنگ لادیزخوبه من باهاش آشناییت دارم.
    ولی آواژنگ خدانکنه یه جنسی گارانتی آواژنگ باشه:دئ
    میدونین سیاستشون چطوریه:
    ببینید کلی اسپیکر لاجیتک زده درست اینا اومدن ازانواع کوچیک وضعیف لپ تاپی ؟آوردن تا2.1های خوب ومتوسط وقوی خب ولی وقتی میرسی به5.1 دومدل آوردن اول چندین تا بودبعد دیدن جیبشون خالیه اون520هزارتومنیشون فروش نمیره کلاًاین کارو کردن که دوتا5.1آشغال وضعیف دارن ویه5.1غول وبسیارقوی یعنی چیزمتوسط با قدرت متوسط ازسری5.1ندارن که اون غول520تومنیشون فروش بره متوجه شدید؟
    ولی مارکEDIFIER که گارانتی ماتریس داره خداپدرمادرهمشونو بیامرزه هم قیمتشون خوبه هم رفتارشون بامشتری هم سیاسی فکر نمیکنن وقفط وفقط به تنوع کالا شون فکر میکنن ازلپ تاپ تا گرافیک تااسپیکر کلاًکارشون درسته همه نوع اسپیکر که شرکت گارنتی شده زده روآوردن که دست مشتری برای خرید بازباشه.
    ونمایشگای مرکزی هم دارن هم توبازاررضا هم تو بازارکامپیوترایران خیالتون راحت منم مدل:EDIFIER-C6دارم غولیه تو5.1بازار قدرت خوب ومتوسط قیمت هم خوب ومتوسط.
    تمیدوارم سرتونو دردنیاورده باشم این مارک آمریکایی هست وبهترین انتخابه.
    علی.

12. 3 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نه نه نه اصلاًعمرا شما اگه بدونی این اسپیکر روچند میخرن چند میفروشنا عمراًبخری درضمن صداش اصلاًتعریفی نداره چون ازمحرکه های2اینچی باباس خیلی کم وتوان ناچیزبصورت دوتایی استفاده شده وساب هم درزیردستگاه قرار داده شده وکلاارزش140تومن روبه هیچ عنوان نداره.
    ببینیددوتا شرکت این اسپیکر هارو گارانتی کردن:
    LADIZ
    AVAJANG
    خب لادیزوآواژنگ لادیزخوبه من باهاش آشناییت دارم.
    ولی آواژنگ خدانکنه یه جنسی گارانتی آواژنگ باشه:دئ
    میدونین سیاستشون چطوریه:
    ببینید کلی اسپیکر لاجیتک زده درست اینا اومدن ازانواع کوچیک وضعیف لپ تاپی ؟آوردن تا2.1های خوب ومتوسط وقوی خب ولی وقتی میرسی به5.1 دومدل آوردن اول چندین تا بودبعد دیدن جیبشون خالیه اون520هزارتومنیشون فروش نمیره کلاًاین کارو کردن که دوتا5.1آشغال وضعیف دارن ویه5.1غول وبسیارقوی یعنی چیزمتوسط با قدرت متوسط ازسری5.1ندارن که اون غول520تومنیشون فروش بره متوجه شدید؟
    ولی مارکEDIFIER که گارانتی ماتریس داره خداپدرمادرهمشونو بیامرزه هم قیمتشون خوبه هم رفتارشون بامشتری هم سیاسی فکر نمیکنن وقفط وفقط به تنوع کالا شون فکر میکنن ازلپ تاپ تا گرافیک تااسپیکر کلاًکارشون درسته همه نوع اسپیکر که شرکت گارنتی شده زده روآوردن که دست مشتری برای خرید بازباشه.
    ونمایشگای مرکزی هم دارن هم توبازاررضا هم تو بازارکامپیوترایران خیالتون راحت منم مدل:EDIFIER-C6دارم غولیه تو5.1بازار قدرت خوب ومتوسط قیمت هم خوب ومتوسط.
    تمیدوارم سرتونو دردنیاورده باشم این مارک آمریکایی هست وبهترین انتخابه.
    علی.
    در مورد Logitech تا حدودی باهاتون موافقم ... یه کاری کردن سودشون بیشتر بشه ...

در مورد Edifier هم کاملا موافقم ... ارزون ترین اسپیکراش که حدود 40 تومن باشن تا 2.1 های فوق قوی مانند C2 و C3 و 5.1 های عالی C6 و M3700 و ... بسیار عالی هستند ... نکته ی دیگه قیمتشون هست که تقریبا همه رنج قیمتی اسپیکر داره ...

راستی به نظرتون Creative چه طوره ؟ یکی از دوستام T6060 داره معمولیه ...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی به نظرتون Creative چه طوره ؟ یکی از دوستام T6060 داره معمولیه ...
    کریتیومارک قدیمی وبسیارعالی هست برای کسانیکه میخوان کیفیت سیتم های2.1وکارتصداهای غول روتجربه کنن هدفونهاش هم کاملاًمیتونن برتر ازبرندهای دیگه باشن ولی من شخصاًعلاقه ای به سری5.1هایی که ازاین برند به ایران اومده ندارم ونخواهم داشت.
    خداپدرمادرشرکت شاب روبیامرزه دستشون دردنکنه.
    ولی قضیه 5.1هاش یه خورده شبیه لاجیتک هست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •