تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: بهترین بیمه بدنه اتوموبیل چیه؟

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض بهترین بیمه بدنه اتوموبیل چیه؟

سلام
    بهترین بیمه بدنه برای ماشین چیه؟
    ماشین من 206 جدید هست (14940000 تومن) بیمه بدنش چقدر میشه؟ ( ماشین 0 هست )
    شنیدم یکی از بیمه ها هست که به جای اینکه این همه دوندگی و... داشته باشیم وقتی تصادف میشه مامور بیمه میاد همونجا نقدا خسارت رو پرداخت میکنه میره!!! این کدوم بیمه هست؟
    هنوز ماشین رو تحویل نگرفتم ( حدوده 10 روز دیگه تحویل میگیرم ) آیا ایران خودرو خوش هم بیمه بدنه میکنه؟ اگر جواب بله هست هزینه اش چقدره؟ آیا نسبت به بیمه های دیگه مزیتی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من که همچین چیزی نشنیدم تا اونجا که من می دونم وقتی تصادف کنی اگه خسارت جانی نباشه فقط مالی باشه یعنی مشکل 2-3 سال دادگاه رفتن رو نداشته باشی برای گرفتن خسارت مالی وقتی بت خسارت رو بیمه می ده که تغریبا اشکت در اومده باشه یعنی باید به این مرحله برسی..برای همین خیلی ها بیمه نمی کنن چون به این راحتی که شما می گید پولو نمی دن می دونی چقدر مکافاته اول 2-3 ساعت الاف می شی چندتا افسر بیان ببین بعد اگه حل نشد باید صبر کنی واسه کروکی کشیدن کلا از ما گفتن با احتیاط برو بیمه نکن ..در ضمن دقیق نمی دونم چقدر می شه ولی فکر کنم بدنه با شخص ثالت حدود 500 بشه شخص ثالت که 230 تومنه.

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام دوستان : من از ایران خودرو کارت طلائی گرفته بودم ولی رفتم ابطال کردم به این دلیل که میگفتن خدمات و سرویس دهی خوبی نداره......!
    حالا برای بیمه بدنه ماشین کدوم بیمه رو پیشنهاد میکنید؟که هم خدماتش خوب باشه هم بالا ترین خسارت رو پرداخت کنه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

من تعریف بیمه توسعه رو خیــلی شنیدم.

یکی از دوستام هم نمایندگیش رو داره. میگفت یک سری پیک موتوری استخدام کردیم .... میان تو محل تصادف مبلغ خسارت رو تقدیم میکنن.

5. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اونی که شما میگین بیمه دی هست.ولی کلاه بردار تر از این بیمه نداریم.یه ماشین بهم زده بود که بیمش دی بود (شخص ثالث) خلاصه رفتیم اینقدر مسخره بازی در آوردن تا طرف پشیمون شد از جیب خسارت منو داد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    بهترین بیمه بدنه برای ماشین چیه؟
    ماشین من 206 جدید هست (14940000 تومن) بیمه بدنش چقدر میشه؟ ( ماشین 0 هست )
    شنیدم یکی از بیمه ها هست که به جای اینکه این همه دوندگی و... داشته باشیم وقتی تصادف میشه مامور بیمه میاد همونجا نقدا خسارت رو پرداخت میکنه میره!!! این کدوم بیمه هست؟
    هنوز ماشین رو تحویل نگرفتم ( حدوده 10 روز دیگه تحویل میگیرم ) آیا ایران خودرو خوش هم بیمه بدنه میکنه؟ اگر جواب بله هست هزینه اش چقدره؟ آیا نسبت به بیمه های دیگه مزیتی داره؟

بیمه ایران بهترین بیمه بدنه است و خسارت در محل داره و ضمنا پشتوانه خوبی هم داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظر شما در مورد بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث، بیمه پاسارگاد بهتره یا پارسیان؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ماشینم بیمه نوین داره و تا چند روزه دیگه تموم میشه حالا موندم امسال کجا بیمه کنم دوستان کسی میتونه راهنمای کنه.به نظرتون همین بیمه نوین خوبه یا برم جای دیگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •