سلام به دوستان
سيستم عاملم 7 هست و براي دو روز نياز به xp دارم. نميخوام منوي بوت دوگانه بسازم. سخته. ميتونم بعد از نصب xp دو روز ازش استفاده كنم و بعد xp رو پاك كنم و به ويندوز 7 خودم برگردم.
توصيحات: مبتدي هستم.
سلام به دوستان
سيستم عاملم 7 هست و براي دو روز نياز به xp دارم. نميخوام منوي بوت دوگانه بسازم. سخته. ميتونم بعد از نصب xp دو روز ازش استفاده كنم و بعد xp رو پاك كنم و به ويندوز 7 خودم برگردم.
توصيحات: مبتدي هستم.
سلام
اینجا را بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي، ولي مشكل من اينه كه dial up دارم و نميتونم 31MB فايل دانلود كنم. منظورم دقيقا اينه كه XP روز يه درايو ديگه بريزم و بعد از دو روز اونو پاك كنم و به windows اصلي برگردم.
مرسي، ولي من dial up دارم و نميتونم 31MB برنامه دانلود كنم. دقيقا منظورم اينه كه XP رو بريزم رو يه درايو مثل D چند روز باهاش كار كنم و بعد اونو پاك كنم و بعد از ريست كامپيوتر دوباره 7 خودم بالا بياد.
مشکلی نداره xp را نصب کنید توی یه درایو دیگه مثلا d بعد از استفاده dvd سونا بزارید ریپیر کنید خودش دوباره بوتا براتون میسازه بعدم درایوی که xp داشتین فرمت کنید
نمي دونستم دكمه تشكر كجاست براي همين تاپيك گذاشتم. خيلي ممنون.
من رو درایو c ویندوز xp دارم و روی درایو d ویندور 7
اگر من بخوام ویندوز xp رو عوض کنم . دیگه نمیتونم وارد ویندوز 7 بشم
من این رو چند بار تست کردم .
یه نرم افزار معرفی کردن تو یه فروم دیگه ولی کار نمیکرد میشه کمک کنید . چون هنوز ویندوز xp رو عوض نکردم
این نرم افزارها مشکلتون رو حل میکنند ولی گاهاً جواب نمیدن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بعد از نصب xp در كنار ويندوز 7 با استفاده از نرمافزار Vista boot pro ويندوز 7 دوباره بالا اومد ولي در منوي boot manager تنها دو گزينه windows 7 و windows Recovery invironment هست و گزينه ويندوز xp نداره. ميدونين مشكل چيه؟ چطور ميتونم ويندوز xp رو دوباره بالا بيارم.
سلام شما این نرم افزار رو دانلود کن که دوستمون گذاشت میتونید باهاش XP رو بیارید به بوت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)