تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک برای راه اندازی یک شبکه در ویندوز 7

داره خودمونی میشه مهرداد3296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض کمک برای راه اندازی یک شبکه در ویندوز 7

سلام
    من می خوام یک شبکه بین لپ تاپم و کامپیوتر محل کارم ( با یک شرایط خاصی !) راه بیاندازم ممنون می شم تو تنضیمات شبکه راهنماییم کنیید
    اجازه بدبد اول یک سری توضیحات راجب سیستمام بدم
    لپ تاپم روش ویندوز 7 نصبه و فقط خودم ازش استفاده میکنم و پسورد داره
    کامپیوتر محل کارمم ویندوز 7 روش نصبه و رو این ویندوز 3 تا یوزر admin هستش که یکی از اینها برای منه و باقی آنها برای اشخاص دیگری هستش
    اینترنت اینجا هم adsl هستش و این دو تا سیستم از طریق یک سویچر از اینترنت استفاده میکنند البته ممکنه اشخاص دیگری هم با لپ تاپشون به این سوییچر وصل شن و از اینترنت استفاده کنند

من میخواستم یک شبکه بین این دو تا کامپیوتر راه بندازم بطوریکه اطلاعات داخل لپ تاپم فقط برای یوزری که برای خودم بر روی کامپیوتر محل کارم هستش قابل دسترس باشه و بقیه یوزر ها و حتی کامپیوتر های دیگری که به این شبکه وصل میشن غیر قابل دسترس باشه و همچنین اطلاعات یوزرخودم بر روی کامپیوتر محل کارم فقط برای یوزر لپ تاپم قابل دسترس باشه (منظور از اطلاعات کلیه فایلهای موجود در پوشه user هستش )

میشه بگید تنظیمات شبکه رو چجوری باید درست کنم ؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مودم ADSL چطوری قرار گرفته؟ یعنی به یک هاب وصله؟
    بعد سیستمهای توی شبکه IP دارند یا بوسیله ی DHCP هرکدوم Clientهای مودم هستند؟
    یعنی الان سیستم رو مستقیم وصل میکنید به شبکه و IP نمیدین؟
    اگر اینطوره براحتی میتونید از یکی از ویژگیهای عالی ویندوز 7 استفاده کنید.
    در تنظیمات شبکه؛ یعنی کلیک روی آیکون مانیتور کنار ساعت و زدن گزینه ی Open network and sharing center.
    وارد قسمت Homegroup بشین و یک Home group ایجاد کنید. یک کد عبور هم به شما داده میشه که یادداشت کنید. بعد با سیستم دوم در این Homegroup وارد بشین.
    بعدش هر فایلی که بخواین Share کنید کافیه روش راست کلیک کنید و Share>HomeGroup رو بزنید.

راستش چون سیستم من توی شبکه نیست جزئیات بیشتر نتونستم بدم. اگر متوجه نشدید بگین تا بیشتر راهنمایی کنم. ولی کلیات کار خیلی ساده هستش.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهرداد3296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فکر نکنم ip داشته باشند چون همه مستقیم وصل میشن به یه هاب که به مودم وصله
    راستش من از homegroup استفاده کردم
    مشکل من اینه که وقتی بین دو یا چند تاکامپیوتر یک home group ایجاد میکنی تمام یوزر های اون سیستم ها میتونن از اطلاعات share شده استفاده کنن . در صورتیکه من میخوام فقط یوزر های خاصی با هم تبادل اطلاعات کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •