تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: كرك يا سريال براي WinAntiSpyware 2006 v3.1.91.0

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

9 كرك يا سريال براي WinAntiSpyware 2006 v3.1.91.0

سلام به همه . از كسي كه مياد كمك ميكنه همين اول تشكر ميكنم بايد بگم كه اين نرو افزار رو WinAntiSpyware 2006 v3.1.91.0
    رو من از همين جا كه توي بخش معرفي نرم افزار بود دانلود كردم اونجا هم براش نه كركي گذاشته شد بود نه سريالي . حالا وقتي كه نصب ميكنمش براي اجرا شدن سريال نامبر ازم ميخواد من توي نت هم خودم سرچ كردم اما واقعيتش اينه كه پيدا نكردم حالا درخواست دادم اگه كسي كمكم كنه ممنونش ميشم .
    امين .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ماني جان من دانلود كردم فقط سريال ميخوام . يعني باز اينارو دوباره دانلود كنم ؟

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزيز من سريالي ازش پيدا نكردم وگرنه گزاشته بودم.ورژنش جديدتر از مال شماست فكر ميكنم براي 5 مگابايت ارزش داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ماني جان سلام من اينم دانلود كردم اما اينم موقع اجرا شدن از من كد فعال سازي ميخواد كه من اين كد رو توي اين چيزي كه دادي اصلا پيدا نميكنم . نميدونم شايدم من بلد نيستم اگه ميشه يك كمكي بكن.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزيز من از لينك اول دانلود كردم.و داخلش دو بخش بود بصورت رار.بطور پيوستشون كردم و تبديل شد به فايل ستاپ.پس از نصب اكتيويشن اومد كه از من اسم و ايميل خواست و يك چيزي چرت و پرت نوشتم.البته ايميلي كه نوشتم واقعا وجود داره.يكي از آيديهاي قديميم و بعد از وصل شدن به سرورش يك كدي بهم داد و گفت نگهش دار و بعد برنامه اجرا شد و الان داره بدون هيچ محدوديتي كار ميكنه .

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Piishii جان Win AntiSpyware و Win AntiVirus Pro هر دوشون در لیست سیاه اسپای ور ها قرار دارند. یعنی اینکه
    این دو برنامه خودشون سپای ور هستند. این برنامه حتی برای آپدیت شدن نیز به سایتهای سپای ور وصل میشه
    و اطلاعات سیستم شما رو برای این سایتها میفرسته.

برای اطلاعات بیشتر به این سایت ها میتونی مراجعه کنی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

كركي جان مرسي از اين خبرت.من اينو نديده بودم ولي خدائيش وقتي نصب كردم كه جوابشو به دوستمون بدم.اصلا يكجورائي برنامه برام مشكوك ميزد.چون من خيلي آنتي اسپايوار استفاده كردم ولي هيچ وقت به اندازه اين (ماني فاير وال) اخطار نميداد.
    و سريع عمقي پاكش كردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوستان خيلي خيلي ممنونم يعني اينكه منم اينو اكتيو نكنم و با توجه به گفته ي كركي جان پاكش كنم ؟
    اگه اينطوريه كركي جان يا آنتي اسپاي كه خودت واقعا قبولش داري معرفي كن بهم چون من حرف تو رو سند قبول دارم از ماني جان هم بابت زحماتش ممنونم

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Mani جان خواهش میکنم. کاری نکردم . اتفاقا خودم هم وقتی این مطلب رو دیدم تعجب کردم.

Pishi جان قبل از هر چیزی بگم که اگر به پست قبلی من که در بالا وجود داره دقت کنید متوجه میشید که که این حرف من نیست
    بلکه حرف اشخاصی هست که خودشون متخصص در رشته های کامپیوتری هستند. حالا به خوب و بد بودنشون کاری ندارم اما
    بهر حال شرکت هایی مانند نورتون یا بقیه که در بالا مشاهده میکنید فکر نکنم الکی چیزی رو در سایت و یا دیتابیسشون قرار بدند.

اما اینکه من چه پیشنهادی میکنم ...

کلا برنامه های WinAntivirus و WinAntiSpyware از انجین بیت دفندر استفاده میکنند و تنها تفاوتی که با بیت دفندر داره اینه که
    شکل ظاهریشون فرق میکنه اما در باطن هر دو یکین. اگر واقعا تمایل به استفاده کردن از این برنامه رو دارید بهتره که از
    BitDefender Anti Spyware استفاده کنید.

من خودم به هیچ یک از برنامه های آنتی سپای ور اطمینان ندارم و به همین دلیل تقریبا از Top 10 اونا یعنی چند تا از بهترین ها
    استفاده میکنم. در کل من برنامه های زیر رو پیشنهاد میکنم.

Pest Patrol
    Spyware Doctor
    Spy Sweeper
    Ad Aware
    Spy Emergency
    Spybot
    Spy Catcher

خودم از همه این برنامه ها دارم استفاده میکنم . البته فقط از Real Protection یکیشون استفاده میکنم و اونم Pest Patrol هست
    هر چند که Spy Catcher هم در بین اینا بی نظیره اما متاسفانه روی سیستم من بخوبی جواب نمیده و با بقیه نرم افزار های
    امنیتی مشکل پیدا میکنه.

موفق باشید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •