ممنون جناب اولترا-بلک از اینکه جواب دادین و پیشنهاد خوبتون!
خواهش می کنم
لطف میکنین به چندتا سوالم هم جواب بدین؟!
حتما
1- من تقریبا قانع شده بودم که بهتره َAMD شش هسته ای بگیرم به چند دلیل که توی پست های بچه ها خوندم، مثلا خیلی نوشته بودن که قابلیت ارتقاء سیستم بر پایه ی AMD بیشتره...و اینکه شش هسته ای ها توی رندر بهتر عمل میکنن و... نظر شما این نیست؟ بنظرتون corei7 860 مناسبتراز َAMD های شش هسته ای مثل 1090T هستن؟
فعلا تو رندرینگ Core i7 860 در حد Core i7 930 عمل میکنه و هر دو کمی سریعتر از 1090T عمل می کنند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تستهای مربوط به 3D Max رو مشاهده بفرمایید(دقت کنید بعضی تستها Lower Is Better هست)
از لحاظ ارتقا در آینده هم تفاوت چندانی با هم ندارند و اگر زمانی سوکت LGA1156 منقرض بشه مطمئن باشید AM3 هم وضعیت مشابهی خوهد داشت
2-همینطور راجع به کارت گرافیک، اگه اون قضیه تبدیل کردن منتفی بشه، شنیدم اگه کارت گرافیک از اون سری گرونقیمت کوادرو و... نباشه دیگه مهم نیست خیلی که چی باشه تا جایی که مثلا کارت 45 تومنی پیشنهاد داده بودن اگه درست یادم باشه ZOTAC 8600GT گمونم...آیا شما موافقین؟ یعنی دلیل پیشنهاد کارن کارتی که گفتین اینه که شاید بشه تبدیلش کرد یا بنظرتون لازمه ؟
بله همینطوره
اگه قابلیت تبدیلش باشه که کارت گرافیک قویتر مسلما تبدیل به Quadro FX قویتر و در نتیجه پرفمنس بالاتری خواهد شد
فقط حتما سعی کنید که کارت گرافیک انتخابیتون حتما از Nvidia باشه چون PhysX و Cuda تو 3D Max تاثیر خیلی مثبتی دارند
اینم از لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه دوست داشته باشین می تونم بر اساس AMD 1090T هم پیشنهاد بدم که اون هم کارایی خیلی خوبی خواهد داشت