تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 56

نام تاپيک: خرید سیستم برای رندر و...

داره خودمونی میشه naeeme mab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض خرید سیستم برای رندر و...

به یه سیستم برای کار با نرم افزارهای رشته ی معماری مثل تری دی مکس ،اتوکد ،اسکچ آپ، فوتوشاپ و از این دست احتیاج دارم ...کار رندرینگ و استفاده ی عمومی،اهل بازی نیستم ...

تاکید میکنم قصد فیل هوا کردن با سیستم رو ندارم فقط کارایی مطلوب در استفاده های روتین از نرم افزارایی که گفتم، قیمت هم برام مهمه، راستش نمیدونم کف قیمت برای کیس با این کارایی چنده...اگه لطف کنین راهنمایی کنین کف قابل قبول حدود چنده، جمع و جور میکنم سقف بودجه م رو تعیین میکنم!

پیشاپیش ممنون بابت اینکه وقت میذارین

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

به یه سیستم برای کار با نرم افزارهای رشته ی معماری مثل تری دی مکس ،اتوکد ،اسکچ آپ، فوتوشاپ و از این دست احتیاج دارم ...کار رندرینگ و استفاده ی عمومی،اهل بازی نیستم ...

تاکید میکنم قصد فیل هوا کردن با سیستم رو ندارم فقط کارایی مطلوب در استفاده های روتین از نرم افزارایی که گفتم، قیمت هم برام مهمه، راستش نمیدونم کف قیمت برای کیس با این کارایی چنده...اگه لطف کنین راهنمایی کنین کف قابل قبول حدود چنده، جمع و جور میکنم سقف بودجه م رو تعیین میکنم!

پیشاپیش ممنون بابت اینکه وقت میذارین
    با سلام
    کار رندرینگ هم کم از فیل هوا کردن نیست . فکر می کنم برای این کار شما باید سراغ core i7 از اینتل برید که پردازنده های گران قیمتی هم هستند و کارایی خوبی هم دارن . در مورد کارت گرافیک هم سری های کواردو برای کارهای صنعتی و تخصصی هستند و نه بازی که در این زمینه ها کارایی خیلی بالایی دارن و البته با قیمت نجومی
    حالا فکر کنم اول شما بودجه خودتون رو مشخص کنید اساتید این انجمن بهتر می تونن راهنماییتون کنن

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    کار رندرینگ هم کم از فیل هوا کردن نیست . فکر می کنم برای این کار شما باید سراغ core i7 از اینتل برید که پردازنده های گران قیمتی هم هستند و کارایی خوبی هم دارن . در مورد کارت گرافیک هم سری های کواردو برای کارهای صنعتی و تخصصی هستند و نه بازی که در این زمینه ها کارایی خیلی بالایی دارن و البته با قیمت نجومی
    حالا فکر کنم اول شما بودجه خودتون رو مشخص کنید اساتید این انجمن بهتر می تونن راهنماییتون کنن
    سلام
    ممنون از توجهتون
    ببینین من از یه دوست تری دی کاری که کارش رندره قبلا شنیدم که مثلا با 500 تومن میشه کیسی بست که کارایی مطلوبی داشته باشه! حالا توی انجمن ها میگردم میبینم همه تا میگن تری دی core i7 پیشنهاد میدن که فقط خود پردازنده 300-350 درمیاد! انقد این صفحه ها رو بالا پایین کردم دیگه دارم کور میشم...یعنی واقعا پردازنده های ضعیف ترو ارزون تر از عهده ی این کار بر نمیان؟ اگه اینجوره خوب منم مجبورم به این در و اون در بزنم تا بودجه م به core i7 و کارت گرافیک کوادرو برسه، اینه که خواهش کردم دوستان "کف" سیستم مطلوب رو مثال بزنن تا من بودجه م رو بر اون اساس تنظیم کنم!

حالا پس من عدد میدم شاید کسی راهنماییم کرد
    با 700 تا 800 تومن چیزی میشه جمع کرد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

cpu : AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz
    main : GIGABYTE - 770T- USB3
    ram: A-DATA - Dual Channel 4GB - 1600 -(2x2GB)
    power :GREEN - GP480
    hard disk :Seagate - SATA 2 - 500 GB +
    vga?
    case?

بنظرتون کارایی این کیس چطوره؟ همین حدود 800 درمیاد درسته؟ بدرد کار من میخوره؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    متاسفانه رندرنیگ به پردازنده قوی و رم بالا و کارت گرافیک مخصوص نیاز داره
    البته میشه با بودجه های پایین هم سیستم مخصوص رندرینگ بست که مسلما خیلی حرفه ای نخواهند بود
    پیشنهاد من:
    CPU:Intel Core i7 860=300
    M.B:Asus P7H55=130
    RAM:Kingmax 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb)=130
    VGA:Gainward 9800GT 1Gb=110
    HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
    Power:Green GP535A=56
    Case:Green Magnum2=40
    All:811

این تاپیک رو هم مطالعه کنید شاید بتونید کارت گرافیک رو به سری Quadr FX تبدیل کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

6. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون جناب اولترا-بلک از اینکه جواب دادین و پیشنهاد خوبتون!

لطف میکنین به چندتا سوالم هم جواب بدین؟!

1- من تقریبا قانع شده بودم که بهتره َAMD شش هسته ای بگیرم به چند دلیل که توی پست های بچه ها خوندم، مثلا خیلی نوشته بودن که قابلیت ارتقاء سیستم بر پایه ی AMD بیشتره...و اینکه شش هسته ای ها توی رندر بهتر عمل میکنن و... نظر شما این نیست؟ بنظرتون corei7 860 مناسبتراز َAMD های شش هسته ای مثل 1090T هستن؟

2-همینطور راجع به کارت گرافیک، اگه اون قضیه تبدیل کردن منتفی بشه، شنیدم اگه کارت گرافیک از اون سری گرونقیمت کوادرو و... نباشه دیگه مهم نیست خیلی که چی باشه تا جایی که مثلا کارت 45 تومنی پیشنهاد داده بودن اگه درست یادم باشه ZOTAC 8600GT گمونم...آیا شما موافقین؟ یعنی دلیل پیشنهاد کارن کارتی که گفتین اینه که شاید بشه تبدیلش کرد یا بنظرتون لازمه ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ممنون جناب اولترا-بلک از اینکه جواب دادین و پیشنهاد خوبتون!
    خواهش می کنم
    لطف میکنین به چندتا سوالم هم جواب بدین؟!
    حتما
    1- من تقریبا قانع شده بودم که بهتره َAMD شش هسته ای بگیرم به چند دلیل که توی پست های بچه ها خوندم، مثلا خیلی نوشته بودن که قابلیت ارتقاء سیستم بر پایه ی AMD بیشتره...و اینکه شش هسته ای ها توی رندر بهتر عمل میکنن و... نظر شما این نیست؟ بنظرتون corei7 860 مناسبتراز َAMD های شش هسته ای مثل 1090T هستن؟
    فعلا تو رندرینگ Core i7 860 در حد Core i7 930 عمل میکنه و هر دو کمی سریعتر از 1090T عمل می کنند
    کد:
    تستهای مربوط به 3D Max رو مشاهده بفرمایید(دقت کنید بعضی تستها Lower Is Better هست)
    از لحاظ ارتقا در آینده هم تفاوت چندانی با هم ندارند و اگر زمانی سوکت LGA1156 منقرض بشه مطمئن باشید AM3 هم وضعیت مشابهی خوهد داشت
    2-همینطور راجع به کارت گرافیک، اگه اون قضیه تبدیل کردن منتفی بشه، شنیدم اگه کارت گرافیک از اون سری گرونقیمت کوادرو و... نباشه دیگه مهم نیست خیلی که چی باشه تا جایی که مثلا کارت 45 تومنی پیشنهاد داده بودن اگه درست یادم باشه ZOTAC 8600GT گمونم...آیا شما موافقین؟ یعنی دلیل پیشنهاد کارن کارتی که گفتین اینه که شاید بشه تبدیلش کرد یا بنظرتون لازمه ؟
    بله همینطوره
    اگه قابلیت تبدیلش باشه که کارت گرافیک قویتر مسلما تبدیل به Quadro FX قویتر و در نتیجه پرفمنس بالاتری خواهد شد
    فقط حتما سعی کنید که کارت گرافیک انتخابیتون حتما از Nvidia باشه چون PhysX و Cuda تو 3D Max تاثیر خیلی مثبتی دارند
    اینم از لینکش:
    کد:
    ولی اگه دوست داشته باشین می تونم بر اساس AMD 1090T هم پیشنهاد بدم که اون هم کارایی خیلی خوبی خواهد داشت

9. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه من میفهمیدم چطوری میشه اینجوری تیکه تیکه نقل قول کرد، خیلی خوب میشد

بنچمارکی که ارائه کردین خیلی جالب و تا حدود زیادی قانع کننده بود...ممنونم ازتون!

راجع به :
    "اگه قابلیت تبدیلش باشه که کارت گرافیک قویتر مسلما تبدیل به Quadro FX قویتر و در نتیجه پرفمنس بالاتری خواهد شد
    فقط حتما سعی کنید که کارت گرافیک انتخابیتون حتما از Nvidia باشه چون PhysX و Cuda تو 3D Max تاثیر خیلی مثبتی دارند"

باید کمی روش تمرکز کنم ببینم خودم از عهده ی تبدیل برمیام یا نه، چون کسی رو نمیشناسم اینکار رو برام انجام بده...در صورتی که تبدیل رو منتفی فرض کنیم میشه لطفا یه کارت Nvidia ی ارزونتر که کار رو راه بندازه بهم پیشنهاد بدین که الکی هزینه نکنم بابتش و بعدا در اولین فرصت یه کارت حرفه ای خوب بگیرم؟

بعدشم اینکه الان قیمت آنلاین یه سایت که مال 15 هم مهر بود میدیدم،قیمت هاش برای مادربرد و پردازنده ی پیشنهادی شما هر کدوم 30 و 25 تومن،برای پاور 14 تومن و همینطور الی آخر گرون تر بود (البته معمولا سایت ها قیمت هاشون گرونتره گویا) اما اگه واقعا این حدود باشه گمونم سر جمع 900 تومن کمتر نشه
    یخورده فعلا از کارت بزنیم ببینیم چی میشه

لطفا یه مدل مونیتور خوب هم پیشنهاد بدین! شاید تهیه کردم...از اینکه انقد حوصله به خرج میدین ممنون!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اگه من میفهمیدم چطوری میشه اینجوری تیکه تیکه نقل قول کرد، خیلی خوب میشد
    متن رو کپی و بعدش کل متن رو هایلات و سپس QUOTE رو از قسمت نوار ابرار انتخاب کنید
    باید کمی روش تمرکز کنم ببینم خودم از عهده ی تبدیل برمیام یا نه، چون کسی رو نمیشناسم اینکار رو برام انجام بده...
    کار خیلی سختی نیست
    از آقا احسان (صاحب تاپیک) بپرسید حتما کمکتون می کنند
    در صورتی که تبدیل رو منتفی فرض کنیم میشه لطفا یه کارت Nvidia ی ارزونتر که کار رو راه بندازه بهم پیشنهاد بدین که الکی هزینه نکنم بابتش و بعدا در اولین فرصت یه کارت حرفه ای خوب بگیرم؟
    همون Zotac 8600GT 256Mb DDR3 حدود 45 تومن
    بعدشم اینکه الان قیمت آنلاین یه سایت که مال 15 هم مهر بود میدیدم،قیمت هاش برای مادربرد و پردازنده ی پیشنهادی شما هر کدوم 30 و 25 تومن،برای پاور 14 تومن و همینطور الی آخر گرون تر بود (البته معمولا سایت ها قیمت هاشون گرونتره گویا) اما اگه واقعا این حدود باشه گمونم سر جمع 900 تومن کمتر نشه
    قیمتهای سایتهای فروش آنلاین همیشه 10-15% بالاتر از بازار هست و اونا رو مبنا قرار ندید
    هر قطعه ای هم بیش از اندازه گرونتر از قیمتهای من بود،اینجا مطرح کنید تا قطعه دیگه ای رو جایگزین کنیم
    لطفا یه مدل مونیتور خوب هم پیشنهاد بدین! شاید تهیه کردم...از اینکه انقد حوصله به خرج میدین ممنون!
    بودجه برای مانیتور چقدر هست؟
    چند اینچ میخوایین؟

12. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[QUOTE]
    متن رو کپی و بعدش کل متن رو هایلات و سپس QUOTE رو از قسمت نوار ابرار انتخاب کنید
    مرسیییییی
    کار خیلی سختی نیست
    از آقا احسان (صاحب تاپیک) بپرسید حتما کمکتون می کنند
    حتما ازشون کمک میخوام، اگه بتونم این کار رو بکنم حتما کارت پیشنهادی شما رو میگیرم
    همون Zotac 8600GT 256Mb DDR3 حدود 45 تومن
    ببخشید 256 کم نیست؟ الان روی سیستم قدیمی من یه کارت Geforce 7200GS PCI-E 256Mb هست!
    قیمتهای سایتهای فروش آنلاین همیشه 10-15% بالاتر از بازار هست و اونا رو مبنا قرار ندید
    هر قطعه ای هم بیش از اندازه گرونتر از قیمتهای من بود،اینجا مطرح کنید تا قطعه دیگه ای رو جایگزین کنیم
    بسیار خوب، ممنون!
    بودجه برای مانیتور چقدر هست؟
    چند اینچ میخوایین؟
    زیر 200 باشه یعنی کل کیس و مونیتور بیشتر از 1تومن در نیاد دیگه...19 یا حتی 17 اینچ!

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •