با سلام
اين سيستم در مغازه اسمبل كردن و به ما دادن براي استفاده در اداره . حالا اسم يوزر به صورت فارسي است كه مشكل رو در شبكه و شناسايي اين سيستم بوجود آورده . هر كاري مي كنم كه اسم رو تغيير بدم يا يوزر رو پا ك كنم نميشه
يوزر يا كامپيوتر البرز
![]()
با سلام
اين سيستم در مغازه اسمبل كردن و به ما دادن براي استفاده در اداره . حالا اسم يوزر به صورت فارسي است كه مشكل رو در شبكه و شناسايي اين سيستم بوجود آورده . هر كاري مي كنم كه اسم رو تغيير بدم يا يوزر رو پا ك كنم نميشه
يوزر يا كامپيوتر البرز
![]()
شما یه یوزر جدید بساز و با اون یوزر لوگین کن.
بعدش از اونجا این رو حذف کن.
با سلام
دوست من نمی شه . هر کاری می کنم .
چطور می تونم یک لینک به شما بدم که قبلا اونجا بحث کردم تا ببینید
عکس رو که نتونستم بزارم .
توی این انجمن زیاد نبودم
شما باید این مسیر رو بری.................البته امید وارم که ویندوز به صورت Ultimate باشه چون نسخه های home این ویژگی رو ندارند...............از مسیر زیر برو.......
control panel.....administrative tools .........computer management ..........
از سمت چپ گزینه local user and group ..........رو انتخاب کن برو به قسمت user........نام کاربری که می خوای حذف کنی رو از سمت راست انتخاب کن و delete کن....................یادت باشه اون نام های کاربری که روشون یه عکس فلش کوچیک دارند disable هستند برای enable کردنشون روشون کلیک راست کن ودر properties روی تب general تیک های مربوطه رو برداری....................
موفق باشید
با سلام و تشکر
من یک یوزر دیگه به اسم خودم ساختم . از زمانی که براش پسورد گذاشتم دیگه
اصلا اون یوزر در قسمت user account نیست . اما وقتی می خوام وارد ویندوز بشم دو تا انتخاب دارم یکی public user و دیگری other user که من با قسمت other user با رمز و پسورد خودم وارد می شم
اما وقتی مثلا می خوام برنامه ای رو اجرا کنم و مثلا cpuz روی دسکتاپ بود اجرا که می گردم در حال اجرا جون از روی دسکتاپ اجرا میشد مسیر این یوزر یعنی ( کامپیوتر البرز ) توی اجرا قرار می گرفت و برنامه کارکردش بهم می خورد و مثلا باس رو نشن نمی داد . ولی وقتی از برنامه cpu z رو از داخل یکی از درایوها اجرا می کردم این مشکل نبود
اصلا این یوزر public چیه که اول ویندوز هست ؟
الان در داخل یوزر خودم هست در درایو c قسمت یوزرها رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
دوست عزیز یه یوزر در سطح مدیریتی admin بساز بعد با این یوزر جدید بیا بالا و یوزر قبلی رو پاک کن واسه پاک کردن هم میتونی از computer manager ویندوز استفاده کنی (روی my compueter راست کلیک و manage) طبق شکل زیر
![]()
با سلام
خوب اون یوزر توی این قسمت که شما مشخص کردین نیست اما توی قسمتهای user در ودرایو C ویندوز هست و نمیشه از اونجا پاکش کرددوست عزیز یه یوزر در سطح مدیریتی admin بساز بعد با این یوزر جدید بیا بالا و یوزر قبلی رو پاک کن واسه پاک کردن هم میتونی از computer manager ویندوز استفاده کنی
نمی دونم شاید یه جوری اسمش رو عوض کردم که توی قسمتی که شما مشخص کردین نیست
![]()
Last edited by K1lou; 08-10-2010 at 12:24.
ببینید این کامپیوتر البرز Display Name این یوزر هست و اسم اصلیش نیست.
یعنی اینطوری نمایش داده میشه.
شما همونجایی که Administrator رو نشون داده توی Computer managment برو روی Administrator و در Properties گزینه ی Account is disabled رو بردار.
Logoff کن و با Administrator وارد شو.
بعدش دوباره ی توی همین Computer Managment یوزر K1lou رو حذف کن.
بعدش هرچی خواستی بساز.
بعدش هم با یوزر جدید لوگین کن و ادمین رو Disable کن.
با سلام
خوب من خودم از این یوزر k1lou استفاده می کنم پس نمی تونم پاکش کنم . تمام برنامه هام روی این یوزر است این عکس قسمت user account است
پس در واقع اسم این یوزر عوض شده ؟
حالا چطور می تونم اون اسم رو به انگلیسی تغییر بدم ؟
تمام مشکلات از اینکه این اسم فارسیه و انگلیسی نمیشه ؟
اون یوزرهای public و keyvan پس چی هستن ؟
با تشکر از شما دوست عزیز
ببینید هر یوزری که الان توی Computer Managment هست وجود داره و بقیه اصلا وجود خارجی ندارن. شاید قبلا ساخته بودین و حذف کردین. یا هر چیز دیگه.
توی همون عکس بالا Change acount name برای تغییر اسم نمایش یک یوزر هستش.
پابلیک یوزر نیست. بیشتر برای ارتباط بین Homegroupها هستش.
کیوان هم که هست ممکنه اون هم Display Name باشه و یوزر اصلی یک اسم دیگه داشته باشه.
به هر حال این یوزر شما یعنی K1lou یک اسم داره که یا کیوان هست و یا کامپیوتر البرز و دوتاش مربوط به این نیست. اون فایلش هم که باقی مونده مهم نیست.
برای شبکه هم یوزر مهم نیست. از IP استفاده کنید برای فراخوانی سیستمها.
کلا اسم به شبکه کاری نداره. حتی فارسی هم میشه استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)