ببين عزيز دلم، حرف زدن با جنس مخالف ميتونه خيلي اعتماد به نفست رو بالا ببره ...
ببين، اين قانون طبيعته كه جديدا هم بسياري از اساتيد اين رو ثابت كردند : از چيزي بترسي و همش بهش فكر كني و حساس بشي، دقيقا همون به سراغت مياد. به اين ميگن قانون جاذبه ...
يه روز استادمون يك مثال در اين رابطه زد كه خيلي جالب بود و گفتم اينجا هم بزنم بد نيست ... ميگفت اون موقع كه ما ميرفتيم جبهه، يه بنده خدايي بود كه هميشه ميترسيد وقتي توي مستراح هست موشك بخوره بهش و بميره ! و هميشه هم هي ميگفت خدا نكنه من توي مستراح هستم موشك بخوره بهم و بميرم ! و كلا خيلي حساس شده بود روي اين موضوع ... بعد از يه مدت كه خدمتشون تموم شده بود و داشتن برميگشتن، اين طرف وسط راه دست شوييش ميگيره و ميره دست شويي و همون لحظه يه موشك ميخوره به دست شويي و طرف ميميره ! ممكنه الان يك لبخند با خوندن اين بر روي لبت بشينه، ولي قانون جاذبه رو ببين چقدر قويه ... پيشنهاد ميكنم مستند 2 قسمتي The Secret كه توش بزرگترين فيلسوف ها و دانشمندان صحبت ميكنند رو حتما ببيني ...
يادمه دبيرستان كه بوديم ... اول دبيرستان ... يه معلم پروشي داشتيم كه به ما به زور ميگفت هر هفته يكيتون بايد بياد جلو و در مورد مسائل روز صحبت كنه تا ترسش بريزه، چون توي دانشگاه بايد همش كنفرانس بدين و اگه ترستون نريزه اونجا همش بهتون ميخندن ... واقعا خدا خيرش بده اين دبيره رو !
اكثرا وقتي ميخواستن كنفراس بدن رنگشون ميپريد و همش سوتي ميدادن و زبونشون گير ميكرد اما فكر كنم من جزو معدود افرادي بودم كه كنفرانسم فوق العاده بود و كل بچه ها بلند شدند و دست زدند ... چرا ؟ چون جلوي استرس و هول شدنم رو گرفتم ...
هر موقع تپش قلبت رفت بالا، آروم با هر نفس عميق از 1 تا 5 بشمر ... خوب ميشي ...
اميدوارم مشكلت برطرف بشه ...