تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: (پرسش) استایل بلور ویندوز 7

داره خودمونی میشه بهزادlinux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض (پرسش) استایل بلور ویندوز 7

سلام
    من دارم سعی میکنم عکسی درست کنم که وقتی روی عکس دیگه یی قرار میگیره عکس زیری رو بصورت مات نشون بده شبیه عکس زیر
    هر فیلتری روی عکس میذارم و کمرنگش میکنم عکس زیری رو مات نمیکنه و اونو معمولی نشون میده

ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

شما ناحیه رو انتخاب کن و از منوی fil-ter و بخش Blur گزینه‌ی Gasoline Blur‌رو با یه مقدار کم انتخاب و اعمال کن

3. این کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این کارو که میکنم فقط اطراف عکس بلوری میشه و زیرش پیدا نیست کمرنگش هم که میکنم نتیجه این میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این کارو که میکنم فقط اطراف عکس بلوری میشه و زیرش پیدا نیست کمرنگش هم که میکنم نتیجه این میشه
    سلام.
    خوب شما دارین Gaussian Blur رو روی لایه ای اعمال میکنید که ربطی به لایه ی زیری نداره.
    شما بعد از نوشتن متن Behzad با یکی از ابزار های گروه Selection ناحیه ای رو که میخواید Blur کنید اتنخاب کنید. سپس به Filter > Blur > Gaussian Blur بروید. کادری با عنوان Rastersize کردن لایه متن نمایان میشود. روی Ok کلیک کنید. حالا لایه دوم را اعمال کنید.
    اینم از تصویر کاری که شما میخواهید:
    در ضمن Blur به معنی مه آلود کردن و ایجاد تیرگی و محوشدگی میباشد نه به معنی بلوری کردن.

6. این کاربر از Ps_ Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون ولی من به لایه زیری احتیاجی ندارم ! یعنی میخوام لایه زیری هرچی هست وقتی لایه بالایی میاد روش بلوری نشون بده!
    مثلا طوری بشه که رنگ ابی یک لایه باشه و وقتی جابجاش میکنید و روی هر حرفی میبرید اونو مه الود نشون بده !
    چنین چیزی ممکنه؟

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون ولی من به لایه زیری احتیاجی ندارم ! یعنی میخوام لایه زیری هرچی هست وقتی لایه بالایی میاد روش بلوری نشون بده!
    مثلا طوری بشه که رنگ ابی یک لایه باشه و وقتی جابجاش میکنید و روی هر حرفی میبرید اونو مه الود نشون بده !
    چنین چیزی ممکنه؟
    عزیز من فوتو شاپ یه نرم افزاریه که تصاویر بدون تحرک رو باهاش درست میکنن(image) . این چیزی که شما میگی رو میشه تو فلش درست کرد .
    تنها راهش همونه که لایه شیشهای رو بلور کنی و قسمتی رو که زیر این لایه هست رو هم انتخاب کنیو اونو بلور کنی .
    البته من با ورژنای جدید فوتوشاپ و امکانات جدیدشون آشنا نیستم . ولی قبلنا تنها راش همین بود .

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من نمیخوام تصویر متحرک درست کنم / عکسی دارم درست میکنم که یه بخشی از یک نرم افزار میشه / به همین دلیل قابلیت حرکت کردن داره!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

خب من خود پنجره رو تونستم یه جورایی ایجاد کنم ولی افکت زیرش بعید می‌دونم بشه، فکر می‌کنم خود طراحای ویندوز هم با یه کد نویسی جداگونه تصویر زیر پنجره رو محو می‌کنن ( تو چند جا جسته و گریخته خوندم )

حالا اگه دوست دارید این مقاله رو که تو بخش تمرینات آموزشی نوشتم رو مطالعه بفرمایید، شاید به دردتون خورد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا بهزاد اگه سوالی داری بهتره تو این تاپیک بپرسی نه تو تاپیک آموزش.
    شما کجا از Gradient استفاده کردی؟ مگه تو پستت نگفتی که Background ام خوب در نمیاد؟ ها؟ خوب منم تو جوابت گفتم از Gradient استفاده کن. شما Background ات یا یه دست سیاهه یا سفیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •