من تنظیمات برنامه آووت لوک اکسپرس یا هر برنامه ای که شما صلاح می دونید رو می خوام واسه ایمیل یاهو و گوگول که وقتی ایمیلی میاد مثل پست چی ایرانسل خبر بده!
من تنظیمات برنامه آووت لوک اکسپرس یا هر برنامه ای که شما صلاح می دونید رو می خوام واسه ایمیل یاهو و گوگول که وقتی ایمیلی میاد مثل پست چی ایرانسل خبر بده!
با سلام
به اين تاپيك مراجعه كنيد
تنضیمات outlook express
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته توجه داشته باشید که سرویس Yahoo بخش POP3 برای جک کردن ایمیلها از طریق نرمافزارهای جانبی رو برای عموم کاربرها به صورت رایگان فعال نکرده و برای استفاده از این سرویس باید هزینه پرداخت کنید.
ولی برای Yahoo نرمافزارهای دیگهای هست که ست میشن با اینباکس و میتونید ایمیلهای خودتون رو توش ببینید و بخونید
نکته : کاربران جیمیل، هاتمیل و AOL میتونن بدون پرداخت هیچ هزینهای از سیستم POP3 به رایگان استفاده کنن
سلام
البته این قضیه ی هزینه برای POP3 در اکانت های YaHoo Asis مطرح نیست و به رایگان در اختیار کاربران هست!
برای اطلاع بیشتر در مورد استفاده از سرویس رایگان POP3 یاهو و تنظیمات میل کلاینت به لینک آموزشی در امضاءم مراجعه کنید:
ارسال و دریافت ایمیل با حساب [Free] کاربری !Yahoo از طریق Mail clients (بدون نرم افزار جانبی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب واسه خودم سوال پیش اومد
از مباحث اینترنت و اینا مدت هاست به دورم، یعنی POP3 برای یاهو دیگه مجانی شده ؟![]()
با سلام
مثلا شما اگه توی Yahoo! Canada ایمیل بسازید واستون pop3 رایگان هست
موفق باشید.
آها پس تو لوکال سایتهای یاهو سرویسهای بیشتری میدن
ممنون
سلام
البته در مورد کانادا این مطلب رو شنیدم ولی نمی دونم درسته یا نه!
اما اگر همون اکانتی که دارید (فرقی نمی کنه از کجا باشه) رو اصلاح کنید و به اکانت YaHoo Asis تبدیل کنید می تونید از سرویس رایگان pop3 یاهو استفاده کنید.
با سلام
نه درسته دوست من - خودم انجام دادم و رایگان بوده که میگم![]()
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)