مشکل قطعه کد زیر چی هست![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل قطعه کد زیر چی هست![]()
سلام.
Filter باید قبل از فراخوانی ShowDialog مقداردهی بشه.
ShowDialog تابعه، باید () انتهاش باشه.
در ضمن بعد از فراخوانی ShowDialog درست تره که DialogResult رو چک کنید.
خط آخر ظاهرا اشکال نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب زمانی که کاربر فایلی رو انتخاب نمیکنه و cancel میزنه ارور میده برنامه برای رفع این ارور باید از کد
استفاده کرد یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه کدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب کدی که تو پست قبلی هست جوابگوئه. به این شکل بهتره؛
کدی رو که بعد از باز شدن فایل باید اجرا بشه، تو بخش اصلی if قرار بدید. اینطوری ارور پیش نمیاد. بخش else هم مربوط به وقتی هست که دکمه ی cancel تو دیالوگ باکس فشرده میشه و معمولا کدی تو این قسمت قرار نمیگیره. استفاده از خاصیت FileName برای بررسی فشرده شدن دکمه ی Cancel مناسب نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز متوجه نشدم![]()
خوب این برای باز شدن هست و خوب میشه یک بیشتر توضیح بدید درباره کدتون ؟ یا کدی ساده تر برای cancelکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
>> من تازه دارم c# یاد میگیرم<<
اعصابم رو خورد کرده شما بی زحمت یه برنامه بنویس که یه فایل تکست رو باز کنه و اگر cansel زد ارور نده
![]()
ساده تر از این نمیشه. شما یه کنترل OpenFileDialog با نام dlgOpen تو فرم داشته باش، و یک دکمه. کد زیر رو تو رویداد کلیک دکمه وارد کن. در انتها هم متن خونده شده از فایل تکست تو strContent ذخیره میشه. اگه کاربر دکمه ی Cancel رو بزنه، هیچ اتفاقی نمی افته، خطایی هم رخ نمیده. تنها خطای ممکن تو کد زیر، یکی از خطاهای متد ReadAllText هست که شما فعلا ازش صرف نظر کن...
از کد قبلی تون استفاده کردم منتها فایل رو لود نمی کرد از این کدم خواستم استفاده کنم که مشکل لود شدن فایل تکست در ریچ تکست داره![]()
منظورتون رو متوجه نمیشم. پست 7# محتویات فایل تکست رو درون strContent قرار میده. و شما می تونید این محتوای strContent رو به هر چیزی منتسب کنید. مثلا متن Rich Textbox و یا هر چیز دیگه... مشکل دقیقا کجاست؟
خوب این انتساب رو چطوریدادا من مثل شما حرفه ای نیستم تازه دارم یاد میگیرم
![]()
مشکل اینجاست که یه فایل متنی رو باز کنه تو ریچ تکستهمین + مشکلاتی که حل شد ( شما گفتید )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)