تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: آیا حالا زمان مناسبی برای خرید سیستم هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض آیا حالا زمان مناسبی برای خرید سیستم هست؟

سلام
    با توجه به گرونی طلا و ارز در این روزها، قیمت قطعات کامپیوتر چه تغییری کرده؟ آیا خرید الان منطقی هست یا اینکه به انتظار بهتر شدن اوضاع بمونیم؟

2. این کاربر از Ce-masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

الان قیمت ها حدود10درصد بالا رفته االبته اونایی که تازه خریدن وگرنه افرادی که در انبار دارند باقیمت ارزونتری می فروشند

4. 2 کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من 4 تا سیستم می خوام بگیرم البته باید بلند شم بیام تهران

قیمتایی که دوستان تو این فروم می نویسن واقعاً همین قیمت ها رو می شه گیر آورد یا نه بازار شدیداً تزلزل داره؟
    مثلاً cpu amd 635 رو همون 105 تومن هست؟

6. این کاربر از mahdikeshavarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

قیمتایی که دوستان تو این فروم می نویسن واقعاً همین قیمت ها رو می شه گیر آورد یا نه بازار شدیداً تزلزل داره؟
    مثلاً cpu amd 635 رو همون 105 تومن هست؟
    خیر فعلآ قیمت قطعات بالا رفته
    باید صبر کرد تا قیمتا بیاد پایین تا با همین قیمت ها پیدا کنید!

8. 3 کاربر از H.A.M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

TA DEY MAH SABR KON

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه فکر نکنم به نظرم تقریبااوایل خرداد ماه بهتر باشه.
    چونPCI EXPREES3هم میاد وکلاًسری3روشن تروپررنگ ترمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من يه سيستم مي خوام بخرم البته خودم شهرستان هستم و قيمتها با با چيزي كه دوستان توي اين سايت مي گن فرق مي كنه و بالاتره مثلا يه amd435 رو اينجا دارن مي دن 105 تومن كه به نظرم خيلي بالا مي گن
    حالا 3تا سوال
    1) به نظرتون چند وقت بايد صبر كنم كه قيمتا كمتر بشه و مثل سابق بشه؟؟؟ (البته من تغريبا عجله دارم)
    2) باتوجه به اينكه به تهران نزديكم بهتر نيست از تهران قطعات رو بخرم؟؟؟ واگه اين كارو بكنم به نظرتون مثلا چقدر مي تونم قطعات رو ارزونتر گير بيارم يعني مثلا من كه مي خوام يه سيستم 600 تومني كامل توي شهرمون (قم) بخرم اگه همون قطعات رو از تهران بخرم چقدر تفاوت قيمت هست؟؟؟ يعني ارزش خريد از تهران رو داره؟؟؟؟ (خيلي مهم)
    3) بهترين مكان تهران براي خريد تمام قطعات سيستم كجا هست و كدوم پاساژ

لطفا افرادي كه اطلاعات دارن راهنمايي كنن چون خيلي برام مهمه....... ممنون ميشم دوستان
    Last edited by daneshjooyan; 12-10-2010 at 13:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

آقا لطفا يكي سوال بالارو جواب بده خيلي برام مهمه ... باتشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

من يه سيستم مي خوام بخرم البته خودم شهرستان هستم و قيمتها با با چيزي كه دوستان توي اين سايت مي گن فرق مي كنه و بالاتره مثلا يه amd435 رو اينجا دارن مي دن 105 تومن كه به نظرم خيلي بالا مي گن
    حالا 3تا سوال
    1) به نظرتون چند وقت بايد صبر كنم كه قيمتا كمتر بشه و مثل سابق بشه؟؟؟ (البته من تغريبا عجله دارم)
    2) باتوجه به اينكه به تهران نزديكم بهتر نيست از تهران قطعات رو بخرم؟؟؟ واگه اين كارو بكنم به نظرتون مثلا چقدر مي تونم قطعات رو ارزونتر گير بيارم يعني مثلا من كه مي خوام يه سيستم 600 تومني كامل توي شهرمون (قم) بخرم اگه همون قطعات رو از تهران بخرم چقدر تفاوت قيمت هست؟؟؟ يعني ارزش خريد از تهران رو داره؟؟؟؟ (خيلي مهم)
    3) بهترين مكان تهران براي خريد تمام قطعات سيستم كجا هست و كدوم پاساژ

لطفا افرادي كه اطلاعات دارن راهنمايي كنن چون خيلي برام مهمه....... ممنون ميشم دوستان
    راجب قیمت اظهار نظر کردن فعلا جایز نیست . اما اگر لازم دارید امروز و فردا شاید برای شما متفاوت باشه . اگر نه کلا صبر کردن در زمینه خرید قطعات کامپیوتر جایز هست . چون به هر حال یک سری قطعات جدید همیشه معرفی میشند و یک سری قطعات از دور خارج میشند.
    تو وضعیت فعلی پیش بینی اینکه هفته دیگه قیمتها 5% گرونتره یا ارزونتر تقریبا ممکن نیست .
    اما راجب خرید قطعات از شهرستانی غیر از تهران . کلا 2 مساله در خرید از شهرستان وجود داره که در تهران وجود نداره
    1-قطعات کمتر معروف (در کل!)! مثل برندهایی مثل Asrock / Biostar / ECS در شهرستان واقعا مشکل گیر میان و همین با خیلی از پیشنهادهای خرید سیستم دوستان در تضاده.
    2-قیمتها به طور طبیعی ! به واسطه نبودن شهرستان ها در رقابت شدید با بازار تهران کلا بالاتر هست . حالا ممکنه این قیمت از 1000 تومن در قطعات زیر 50 تومن باشه تا اختلاف 5 تا 20 درصدی در قطعات اصلیتر .
    روی هم رفته با توجه دو مساله بالا . باید شما حساب کنید !
    1-آیا هزینه وقت و رفت و آمد شما از هزینه سیستم کمتر میشود یا خیر!
    2-آیا دردسر خرید یک کیس و حمل اون تا شهرستان مورد نظر ارزش این صرفه جویی را دارد یا خیر!
    (به طور تقریبا تئوری و بدون هیچ سندی عرض میکنم! تقریبا در خرید 1 میلیونی کیس حدود 60 تا 100 هزار تومن تفاوت قیمت پیش میاد . که البته من معیارم مقایسه قیمت مشهد و تهران بود . طبیعتا در شهرستان های کوچکتر اختلاف بالاتر هم میره)
    3-تقریبا 90% قطعات اصلی کیس رو اگر قطعات خیلی خاص و یونیک نخواین بخرید از بازار کامپیوتر ایران میتونید تهیه کنید . در بعضی موارد خرید از پاساژ رضا و پاساژ ولیعصر که تقریبا کمتر از 1 کیلومتر این 3 پاساژ باهم فاصله دارند نیازهای شما رو پاسخگو هستند.
    مگر در موارد خیلی خاص که پاساژ پایتخت یا علائدین باید برید که اونم خیلی خیلی کم پیش میاد.

14. این کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

هر کسی میخواد گرافیک خوب یا سیستم خوب بندازه تا حداقل تا 19 اکتبر صبر کنه یعنی تا یک هفته دیگه که سری گرافیک های 6000amd معرفی میشوند و حداکثر 1 ماه دیگه تو ایران است در ضمن قیمت ها شاید پایین نیاد!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •