این ارور از چی میتونه باشه؟پدر منو درآورده وقتی که این ارور ظاهر میشه کارت گرافیک با پایینترین توان کار میکنه و مجبور میشم سیستمو رستارت کنم تا به حالت اولیه برگرده .خود من فکر میکنم این ارور از درایور کارت گرافیک هست
این ارور از چی میتونه باشه؟پدر منو درآورده وقتی که این ارور ظاهر میشه کارت گرافیک با پایینترین توان کار میکنه و مجبور میشم سیستمو رستارت کنم تا به حالت اولیه برگرده .خود من فکر میکنم این ارور از درایور کارت گرافیک هست
سلام. عضویتتون رو تبریک میگم.
بله این خطا از درایور کارت گرافیک هست. شما باید ورژن آخر درایور رو نصب و استفاده کنید.
مدل کارت گرافیکتون رو بگین تا دوستان درایورشو بدن.
ممنون از لطفتون
کارت گرافیکم 285 gtx هست اما الان چند تا درایور نصب کردم باز هم این ارور میده اکثرا موقعی که اورکلاک میکنم و گاها توی ویندوز خود به خود ظاهر میشه توی بازیهای سنگین مثل مافیا هم یه لحظه بازی استپ میشه و صفحه سیاه میشه و این ارور میده .
من هم همین مشکل رو با 8400gs داشتم
اول درایر جدید را دان کردم بعد درایور قدیمی رو پاک و سپس نصبش کردم و درست شد
Version: 258.96 WHQL
Release Date: 2010.07.19
Operating System: Windows 7, Windows Vista
Language: English U.S
File Size: 94.3 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه لینک دانلود نشه. میتونید از تغییر دهنده های IP مثل پـروکـسی ها برای دانلود استفاده کنید.
لینک کمکی از Softpedia:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل بیشتر خودش روی توی نرم افزارهای media player و km player نشون میده که احتبیاج به ویدیو رندرینگ هست.
که البته با یک تغییر توی km player میشه رفعش کرد و کیفیت تصویرش هم میره بالاتر:
برای من بیشتر در بازیها نشون میده البته وقتی اورکلاک میکنم میخام بدونم درایور کارت گرافیکو میخام دستکاری کنم و همانطوری که حسین گفت شاید از رندر کردن درایور باشه
سلام من هم این مشکل را دارم با Intel graphics media accelerator driverلطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)