سلام ،دوستان تو این حالت بریدج مود میشه همزمان 2 کامپیوتر از خط استقاده کنند؟؟
ممنون
سلام ،دوستان تو این حالت بریدج مود میشه همزمان 2 کامپیوتر از خط استقاده کنند؟؟
ممنون
سلام
نه دوست عزيز، نميشه - چون بايد هر كامپيوتري يه كانكشن رو اجرا كنه تا بتونه از اينترنت استفاده كنه
مگه اينكه اينترنت رو روي يه كامپيوتر راه بندازيد و اينترنت رو واسه يكي ديگه share كنيد
اما اينطوري كه بخوايد از طريق كابل يو اس بي و لن دوتايي رو بهم وصل كنيد نميشه
موفق باشيد.
پس مودم هایی که 4 تا پورت لن دارن به چه کاری میان!
منم سوال دوستمون تو پست بالا رو دارم ... مودم من linksys 120n هست که 4 تا پورت شبکه داره !!!
اگر کانکشنتون در حالت pppoe باشه میتونید بطور همزمان استفاده کنید...مودم من هم 4 پورت داره و همزمان 2 یا 3 سیستم و وسیله ازش خط میگیرن...سوال دوستمون در مورد حالت Bridge بود.
با سلام
بله کاملا دوستمون cross_road صحیح فرمودن
---
شما که میخواید از 4 تا پورتش استفاده کنید بهترین راه واستون استفاده از کانکشن مود pppoe هست
وگرنه نمیتونید در حالت bridge ازشون استفاده کنید
موفق باشید.
ممنون ولی من مشکلی لابنحل برام پیش اومدهو اون اینکه درحالت کانکشن مود pppoe هیچ سایتی بغیر از گوگل و چند سایت که هاستشون تو ایرانه رو نمیتونم باز کنم و الانم که خدمت شما اینجا هستم با چیز شکن اومدم یعنی یا با این روش الان سایت ها باز میشه یا با حالت bridg mode
واقعا نمی دونم دیگه چیکار کنم بعضی دوستان تو سایت پرشین نت وورک گفتند که سرویس دهنده عدد MTU رو تغییر داده با اونا هم تماس گرفتم و به نتیجه نرسیدم خلاصه سرتونو درد نیارم گفتم با این بریدج مود کارمونو راه بندازیم که شما فرمودید نمیشه و آب پاکی ریختید
![]()
با سلام
خوب اگه اينطور باشه سايت رو نتونيد باز كنيد كه مشكل چيزي ديگه هست
-----
به هر حال - شما ميتونيد pppoe تنظيم كنيد و كانكشن وي پـــي ان تون رو هم جدا بسازيد و بعد توي ويندوز اون رو ران كنيد
اين كه ميشه
موفق باشيد.
open commands 1.
نکته : commands in Windows Vista,7و8 run [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عارت زیر و تایپ کنید سپس اینتر بزنید netsh interface ipv4 set subinterface "Ethernet" mtu=1480 store=persistent
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)