سلام دوستان برنامه نویس
خسته نباشید من دانشجویی رشته نرم افزار هستم که C رو پاس کرده ام و الان درس مباحث ویژه دلفی رو دارند بهمون ارائه می کنند می خواستم ازتون کمک بگیرم و تا اونجایی که می شه کار با دلفی رو بهم یاد بدهید.
سلام دوستان برنامه نویس
خسته نباشید من دانشجویی رشته نرم افزار هستم که C رو پاس کرده ام و الان درس مباحث ویژه دلفی رو دارند بهمون ارائه می کنند می خواستم ازتون کمک بگیرم و تا اونجایی که می شه کار با دلفی رو بهم یاد بدهید.
با سلام
شما شروع به یادگیری کنید در صورتی که با مشکل مواجه شدید بگید تا دوستان کمکتون کنند.
برای شروع کتاب دلفی اقای جعفر نژاد قمی را به شما پیشنهاد میکنم.
با تشکر
در تکمیل سخنان دوستمون عرض کنم که بعد از یادگیری اولیه فرامین بهترین راه یادگیری اجرا هست.
برای مثال سعی کن یک برنامه ماشین حساب بسازی.
در این بین خیلی چیزا برخورد میکنی که میتونی مطرح کنی.
ولی لطفلا یک تاپیک خاص ایجاد کنید و تمام سوالات رو اونجا بپرسین.
ماشین حساب رو موافقم. به شاگردام بعد از یه روز مقدمه چینی و ... اولین برنامه ای که می گم بنویسن همین ماشین حسابه... اولش شونه خالی می کنند، ولی وقتی با هزار زحمت تموم میشه واقعا چیز یاد می کیرند
خب اتفاقاً استاد ماهم یه چیزی توی همین حدود یاد داد ببینید جمع ساده رو بلدم که سه تا کادر بسازی و جمع کنی و اگه قرار باشه 4 کلید رادیویی کنارهم بزارم و هرکدام کارهای جمع و تفریق و تقسیم و ضرب رو انجام دهند دستوراتشو گیر کردم چه جوری باید بنویسم ممنون میشم از کمکتون (اخه این استاد ما سریع درس میده)
با سلام
یک source براتون گذاشتم (با دلفی 2010 نوشتم).
امیدوارم به کارتون بیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
بچه ها کسی هست که بدونه چه دستوری باید استفاده کنیم تا ممیز ماشین حساب بیشتر ازیکی نزاره یعنی وقتی عدد نزدی نباید ممیز کار بکنه یا اینکی بیش از یکی نباید بزاره و یکی دیگه که توی edt1 باید فقط عدد تایپ بشه ولی حروف هم تایپ میشه
مر30
من مثل اين دوست خوبمون دانشجوي نرم افزار هستم و اين ترم مي خواهم برنامه نويسي با دلفي رو آموزشبدهند ميشه منو كمك كنيد
بچه ها من اینو تا فردا می خواهم یکی راهنمایی بکنه مر30
با سلام
برای این که ممیز یک بار بیشتر تایپ نشه باید یک متغییر boolean تعریف کنید و تا زمانی که ممیز وارد نشده مقدار ان false و بعد از وارد شدن ممیز مقدار ان true شود و هنگامی که کاربر می خواهد ممیز را تایپ کند این متغییر چک شود.
برای این که کاربر نتواند حروف را تایپ کند 2 راه حل وجود دارد :
1- یک گزینه به نام NumberOnly وجودادر که باید مقدار ان را True انتخاب کنید(در دلفی 2010 وجود دارد اما دلفی 7 را نمیدونم).
2- باید کدی مانند کد زیر در events به نام OnKeyPress مربوط به TEdit بنویسید :
البته این دستور فقط از تایپ عدد 1 جلوگیری می کند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه ها و الگوریتم های بهتری هم وجود دارد. اما تنها همین ها به ذهنم رسید.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)