سلام
میخواستم بدونم نرم افزاری که شرکت های فروش بازی بازی هارو باهاش به 2 یا چند dvd تقسیم میکنند چیه اگر کسی میدون اون رو برای دانلود قرار بده
ممنون
سلام
میخواستم بدونم نرم افزاری که شرکت های فروش بازی بازی هارو باهاش به 2 یا چند dvd تقسیم میکنند چیه اگر کسی میدون اون رو برای دانلود قرار بده
ممنون
Last edited by baloteli; 02-10-2010 at 00:38.
منم یه مدت دنبال یه همچین برنامه ای بودم که آخر رسیدم به این Winrar خودمون !
یک سری تاپیک مفید در این مورد :
دو تكه كردن فايل iso
[/B] فايل ISO با حجم 5.4GB رو چه جوري رايت كنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راحت تر بگم چطوری میشه یک بازی مثلا 6 گیگی رو روی 2 dvd ریخت به طوری که بعد از نصب اولی دومی رو درخواست کند
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
برای نصب میخوام بعد اولی دومی رو درخواست کنهمنم یه مدت دنبال یه همچین برنامه ای بودم که آخر رسیدم به این Winrar خودمون !
خسته نباشی با Winrar که تبدیل به 2تا فایل رر میشه و دوباره باید بازش کردمنم یه مدت دنبال یه همچین برنامه ای بودم که آخر رسیدم به این Winrar خودمون !
یعنی هیچکس نمیدون چطوری باید اینکار رو انجام داد
'كسي نبود حركت كرديما
شما میتونی با winrar 7-zip freearc peazip w-arc و .... آرشیو ایجاد کنی و میشه فایلها رو تو چند تا فیل پشت سر هم آرشیو کرد.
این که کاری نداره خب.
واسه نصب باید بگی فایل اجرایی علاوه بر باز کردن این چند تا تیکه چه تغییراتی تو رجیستری ویندوز بده.که من این مورد برام سواله.
دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟
اومدی سوال منو جواب بدی خودتم سوال ایجاد کردیشما میتونی با winrar 7-zip freearc peazip w-arc و .... آرشیو ایجاد کنی و میشه فایلها رو تو چند تا فیل پشت سر هم آرشیو کرد.
این که کاری نداره خب.
واسه نصب باید بگی فایل اجرایی علاوه بر باز کردن این چند تا تیکه چه تغییراتی تو رجیستری ویندوز بده. که من این مورد برام سواله.
دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟![]()
خب آره دیگه.
حالا کسی نیست کم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من طي تحقيقاتي كه كردم متوجه شدم با نرم افزار Installshield اين كار انجام ميشه اما نميدونم چطوري اگر كسي از دوستان بلده راهنمايي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)