تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: درخواست نرم افزار برای ساخت نرم افزار چند رسانه ای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض درخواست نرم افزار برای ساخت نرم افزار چند رسانه ای

سلام دوستان
    میشه یه نرم افزار قدرتمند برای ساخت نرم افزار چند رسانه ای به من معرفی کنید؟
    میخوام محصولی که میسازمو ثبت کنم و پروانه انتشار بگیرم براش،اگه میشه یه نرم افزار قدرتمند و کاربردی که مخصوص این کاره معرفی کنید.
    راستی به نظرتون الان ساخت نرم افزار چند رسانه ای به صورت محاوره ای بهتره یا همینطوری ساده از صفحه فیلم گرفته شه؟(کدوم کاربر پسند تره،به نظر خودم دومی)
    من قبلا فیلمامو با Adobe Captivate میگرفتم که خیلی امکانات داشت ولی یه مشکلی که داشت این بود وقتی فیلمی که با اون گرفته بودمو اجرا میکردم اولش با لوگو خود Adobe Captivate میومد بالا و ضایع بود اما چون قصد کار تجاری نداشتم به چشم نمیومد.حالا یه نرم افزاری میخوام که ازین مشکلاتم نداشته باشه.
    ممنون

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه یه نرم افزار قدرتمند برای ساخت نرم افزار چند رسانه ای به من معرفی کنید؟
    میخوام محصولی که میسازمو ثبت کنم و پروانه انتشار بگیرم براش،اگه میشه یه نرم افزار قدرتمند و کاربردی که مخصوص این کاره معرفی کنید.
    راستی به نظرتون الان ساخت نرم افزار چند رسانه ای به صورت محاوره ای بهتره یا همینطوری ساده از صفحه فیلم گرفته شه؟(کدوم کاربر پسند تره،به نظر خودم دومی)
    من قبلا فیلمامو با Adobe Captivate میگرفتم که خیلی امکانات داشت ولی یه مشکلی که داشت این بود وقتی فیلمی که با اون گرفته بودمو اجرا میکردم اولش با لوگو خود Adobe Captivate میومد بالا و ضایع بود اما چون قصد کار تجاری نداشتم به چشم نمیومد.حالا یه نرم افزاری میخوام که ازین مشکلاتم نداشته باشه.
    ممنون
    این چه طوره ؟ به صورت فلش با امکانات جالب فیلم میگیره.

BB FlashBack Pro 2.7.4.1551

3. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چه طوره ؟ به صورت فلش با امکانات جالب فیلم میگیره.

BB FlashBack Pro 2.7.4.1551
    ممنون
    دانلودش کردم،کیفیت فیلمایی که میگیره خیلی پایینه.
    و یه جورایی تاره.نرم افزار بهتری سراغ ندارید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

احتمالا کدک اینترنال خودش رو استفاده میکنه که به درد نمیخوره.

این به نظرت چه طوره ؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کن اگه کیفیتش با این حجم راضیت میکنه از نرم افزارهایی مثل camtasia و snagit میتونی واسه فیلم گرفتن از دستاپ استفاده کنی و بعد با ulead video studio روش نوشته و صدا و .... بزاری. آخرش هم فایل رو به فرمت mpeg2 با رزولوشن اچ دی در بیاری.

آخر کار این فایل حجیم رو با staxrip تبدیل کن به این جوری که من در آوردم و حجمش رو شدیدا کاهش بده.

واسه اینکه هرجا خواستن باز کنن بتونن و نیاز به نصب کدک نباشه از برنامه ی MakeInstantPlayer استفاده کن که فایل ویدئو رو به صورت exe در بیاره.

آقا شرمنده ... طولانی شد ولی این روش میشه تخصصی و حرفه ای دیگه.

من گفتم واسه اینکه راحت باشی اون برنامه رو استفاده کنی.

حالا باز ببین تو تنظیمات فیلم برداری چیا داره ... شاید بیت ریت ویدئو یا کیفیتش رو داشته باشه که همون کارت رو راه بندازه.

6. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این به نظرت چه طوره ؟؟؟

[code]http://www.mediafire.com/?5otxjrky4lxur9p[/code
    ]دانلود کن اگه کیفیتش با این حجم راضیت میکنه
    این خیلی کیفیتش خوب بود ولی متنارو بازم با کیفیت بالا نشون نمیداد درسته؟
    همون جوری که تو ویندوز داریم میبینیم با همون کیفیت نیست،یه خورده تاره،شما هم تاری رو احساس میکنید یا من چشام تاره!

از نرم افزارهایی مثل camtasia و snagit میتونی واسه فیلم گرفتن از دستاپ استفاده کنی و بعد با ulead video studio روش نوشته و صدا و .... بزاری. آخرش هم فایل رو به فرمت mpeg2 با رزولوشن اچ دی در بیاری.

آخر کار این فایل حجیم رو با staxrip تبدیل کن به این جوری که من در آوردم و حجمش رو شدیدا کاهش بده.

واسه اینکه هرجا خواستن باز کنن بتونن و نیاز به نصب کدک نباشه از برنامه ی MakeInstantPlayer استفاده کن که فایل ویدئو رو به صورت exe در بیاره.
    پس من الان باید نرم افزارای MakeInstantPlayer,staxrip,ulead video studio رو دانلود کنم و با Snagit هم فیلمامو بگیرم دیگه و طبق همون روشی که گفتی عمل کنم،اکی؟
    آقا شرمنده ... طولانی شد ولی این روش میشه تخصصی و حرفه ای دیگه.
    من گفتم واسه اینکه راحت باشی اون برنامه رو استفاده کنی.
    ای بابا شرمندمون نکن دیگه،واقعا ممنون از اینکه جواب میدی،منم دنبال روش حرفه ای این کار هستم چون همون طور که گفتم قصد دارم یه مجموعه آموزشی بسازم و وارد بازار کنم،به خاطر همین انقد حساسم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این به نظرت چه طوره ؟؟؟
    شما این فیلمو با چی گرفته بودی؟(snagit یا camtasia)

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

این خیلی کیفیتش خوب بود ولی متنارو بازم با کیفیت بالا نشون نمیداد درسته؟
    همون جوری که تو ویندوز داریم میبینیم با همون کیفیت نیست،یه خورده تاره،شما هم تاری رو احساس میکنید یا من چشام تاره!

پس من الان باید نرم افزارای MakeInstantPlayer,staxrip,ulead video studio رو دانلود کنم و با Snagit هم فیلمامو بگیرم دیگه و طبق همون روشی که گفتی عمل کنم،اکی؟

ای بابا شرمندمون نکن دیگه،واقعا ممنون از اینکه جواب میدی،منم دنبال روش حرفه ای این کار هستم چون همون طور که گفتم قصد دارم یه مجموعه آموزشی بسازم و وارد بازار کنم،به خاطر همین انقد حساسم.
    کمتازیا camtasia بهتره ها !!! مشکل فریم ریت تو اسنگ ایت من رو اذیت کرد. کمتازیا کیفیت و فریم ریت رو میشه انتخاب کرد.

ببین اون فیلمی که گذاشتم 3 4 دقه هست و هر دقه شده 1 مگ !!! یعنی اندازه ی یه صدای ام پی تری 128 !!!!

اگه فریم ریت رو میذاشتم رو 30 تا و کیفیت رو بهتر میکردم که معلوم باشه نوشته ها چیه احتمالا هر دقه حدود 5 مگ میشد که باز با اون رزولوشن 1.2 مگا پیکسلی که 3 برابر کیفیت دی وی دی های معمولیه رکورد بالائیه.

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمتازیا camtasia بهتره ها !!! مشکل فریم ریت تو اسنگ ایت من رو اذیت کرد. کمتازیا کیفیت و فریم ریت رو میشه انتخاب کرد.

ببین اون فیلمی که گذاشتم 3 4 دقه هست و هر دقه شده 1 مگ !!! یعنی اندازه ی یه صدای ام پی تری 128 !!!!

اگه فریم ریت رو میذاشتم رو 30 تا و کیفیت رو بهتر میکردم که معلوم باشه نوشته ها چیه احتمالا هر دقه حدود 5 مگ میشد که باز با اون رزولوشن 1.2 مگا پیکسلی که 3 برابر کیفیت دی وی دی های معمولیه رکورد بالائیه.

من فریم ریت رو با camtasia گذاشتم رو 30 و از کدک خودشم استفاده کردم اما هنوز کیفیتش مثله اونی که شما گذاشتید نشده!
    برای من بیشتر کیفیت فیلم مهمه تا حجمش،فوقش یه دی وی دی بیشتر میشه ولی کیفیت فیلمام به جاش بالاس.

در ضمن فرمتی که شما گرفتین MKV هست ولی تو camtasia این فرمت نبود!
    شما avi گرفیتن بعد تبدیل کردین؟ یعنی کیفیت اولیه فیلمی که گرفتین پایین بود بعد اونو بالا بردین؟
    اگه میشه یه توضیح بدید چون من هرکاری کردم موفق نشدم یه فیلم با کیفیت با این نرم افزارای مختلف بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من فریم ریت رو با camtasia گذاشتم رو 30 و از کدک خودشم استفاده کردم اما هنوز کیفیتش مثله اونی که شما گذاشتید نشده!
    برای من بیشتر کیفیت فیلم مهمه تا حجمش،فوقش یه دی وی دی بیشتر میشه ولی کیفیت فیلمام به جاش بالاس.

در ضمن فرمتی که شما گرفتین MKV هست ولی تو camtasia این فرمت نبود!
    شما avi گرفیتن بعد تبدیل کردین؟ یعنی کیفیت اولیه فیلمی که گرفتین پایین بود بعد اونو بالا بردین؟
    اگه میشه یه توضیح بدید چون من هرکاری کردم موفق نشدم یه فیلم با کیفیت با این نرم افزارای مختلف بگیرم
    خب اینجا یه چیزایی نوشتم. لینک دانلود هم تو پست های دیگم گذاشتم.

کد:
    آره خب شما هیچ کدکی پیدا نمی کنید که بتونه با اون حجم و زمان و رزولوشن کیفیتش در حد و اندازه های x264 باشه.

کد:

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینجا یه چیزایی نوشتم. لینک دانلود هم تو پست های دیگم گذاشتم.

کد:
    آره خب شما هیچ کدکی پیدا نمی کنید که بتونه با اون حجم و زمان و رزولوشن کیفیتش در حد و اندازه های x264 باشه.

کد:
    واقعا ممنون از اینکه جواب میدی دوست من.
    اون کدکی که گفتیو باید چیکار کنم؟!
    از کجا دانلود کنم؟
    بعدش گفتی که موقع ضبط کدک مورد استفاده رو همون techsmith camtasia تنظیم کنم که!
    یه چیزی متوجه شدم،من وقتی با camtasia فیلم میگیرم و تنظیماتشو اینجوری میذارم:

بعد از ضبط وقتی تو خود camtasia studio اونو play میکنم کیفیتش عالیه در حد تیم ملی هم متن هم تصویر عالیه ولی وقتی خروجی میگیرم (Avi) و اونو اجرا میکنم کیفیش میاد پایین دوباره
    همونی که خروجی گرفتمو دوباره تو camtasia studio باز میکنم کیفیتش عالیه!
    عجیبه!
    چرا اینجوری میشه؟
    چیکار کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •