تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: مقايسه و بحث در مورد قابليتهاي زبان C در مقابل زبانهايي همچون Phyton

اگه نباشه جاش خالی می مونه netspc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

Edited by sa3er
    جدا شده از:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

**
    عزيزم اول ممنون بابت زحمتي كه داري ميكشي.
    در مورد پست شماره 7 بايد بگم كه:
    1-هميشه نديدن به منظور وجود نداشتن نيست.(خدا رو هم نمیتونی ببینی )
    2-ويندوزي كه جنابعالي داري كار ميكني با c و c plus plus نوشته شده
    3-همون gui که شما ازش دم میزنید و python ازش استفاده میکنه بوسیله توابع low level ایجاد میشه.(توابع low level با اسمبلی و سی نوشته میشه)
    4- اگر سیستم عاملی وجود نداشته باشه پیتونی هم نخواهد بود.(تمام سیستم های عامل با c نوشته شدن)
    5-برای ایجاد وب سایت با زبان c دو راه وجود داره MFC ATL در visual c plus plus و یا استفاده از ISAPI در تمامی vendorها
    6-خواستی پایگاه داده بنویسی از توابع ODBC استفاده کن تا بتون کتابخانه های کوچکتری مثل ADO و یا ADO.net ایجاد کنی
    7- فکر کنم متوجه شدی با C میشه خیلی کارها رو کرد که python نمیکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم
    php و asp و asp.net و دیگر برنامه هایی که میبینی در وب استفاده میشوند زبان برنامه نویسی نیستند technology هستند در واقع بهتره برای این منظور نگاهی به تعاریف cgi و isapi و nsapi داشته باشی.

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    netspc و تمام بقيه دوستان من ديگه حرف هام رو تكرار نخواهم كرد پس با دقت بخونيد :
    جواب نكات 7 گانه شما :
    1. هر چيزي يك كاربردي داره من منظورم از نديدن اين بود يا نيست يا خيلي كمه وقته زباني مثل Php يا asp يا ... صرفا براي نوشتن صفحات وب درست شده ، خيلي پركاربرد هستش و همه جا مي توني مطالبي در موردشون پيدا كني دليل نداره با زباني كه ساخته شده براي برنامه سيستمي اون كار رو انجام بدي
    2.من با ويندوز كار نميكنم ولي مي دونم لينوكس هم با C نوشته شده منهم دارم همين رو مي گم با c سيستم عامل مي نويسن . علاقه داري بسم الله ...
    3.همو ن gui كه من كار مي كنم و يه بابايي با توابع سطح پايين نوشته يه جورايي لازم نيست دوباره بنويسم چون هست !!!! اگه مي خواي خودت بنويسي باز بسم الله ....
    4.الحمد الله هر 2 تاش هست پس منم استفاده مي كنم و روشي رو انتخاب مي كنم كه راحت ترين و قدرتمند ترينه ...
    5.كار هايي كه الان با cgi و perl و python انجام مي دن بر كسي پوشيده نيست ....
    6.جايي كه MySql , linux و python هستش من نمي يام با ADO يا ... كار كنم
    7 . و كاري رو سراغ ندارم كه با c بشه كرد و با python نشه چون تو هر چي تو C بنويسي من خيلي راحت از همون كد خودت تو پايتون استفاده مي كنم و انجامش مي دم .

نتيجه گيري :
    دوستان و منتقدان محترم من با كسي دعوا ندارم ولي تعصب بي جا خوب نيست يادم نمي ياد گفته باشم فقط پايتون من خودم كلي با C و C++ حال مي كنم اما نه همه جا .يه جورايي بايد قبول كنيد اگه مي خواهيد يه تاپيك ديگه راه بندازيم و اونجا اين بحث رو ادامه بديم . C مشكل زياد داره به نظره من قرار نيست همه با زبان سطح پايين همه كارشون رو خودشون انجام بدن . من فكر مي كنم شما يك جور ترس از سختي ياد گرفتن يه زبان برنامه نويسي رو داريد . خوب من اصراري ندارم ولي خوب يه چرخي تو اينترنت بزنيد . به نتايج جالبي مي رسيد . گفتم همه چيز جاي خودش . نمي دونم توضيحاتن كافي هست يا نه
    در ضمن فكر مي كنم يه جورايي دير مي شه پيشنهاد مي كنم هر چه زود تر بيايد تو دنياي Open Source . براي مثال فكر نمي كنم بعد چند سال شما بتونيد به اين آسوني از اين نرم افزار ها دفاع كنيد .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

فكر مي كنم اين جمله من باعث يه سوتفاهم هايي شده . من مي گم دوره ‍C يا پاسكال و ساير زبانهاي سطح پايين به سر اومده يعني چي ؟ يه مدت قبل وقتي كسي مي خواست برنامه اي بنويسه انتخاب معمول C ، پاسكال ، بيسك و ... بود يه جورايي انتخاب هم نبود اجبار بعديش يكي از اينها بود . اون زمونا مجبور بوديم همه چيزو خدمون كنترل كنيم و همه كارمون رو خودمون انجام بديم . هنوز يادم نميره پرو‍ژه هاي چند هزار خطي رو كه گرافيك ساده و وحشتناكش رو مجبور بوديم با توابع و دستورات بسيار قدرتمند و نا مربوط اون زبانها پياده سازي كنيم . و يه جورايي به نظرم بي گاري يه نرم افزار خيلي بيشتر بود منظورم از نرم افزار ، نرم افزار سيستمي نيست . الان اگه يه برنامه پايگاه داده يا تحت شبكه يا .. به شما پيشنهاد بشه انتخاب شما احتمالا Delphi ، VC++ ، VB ، Java يا .. خواهد بود خوب يه سئوال چند سال بعد حاضري چندين ميليون تومن براي يه برنامه مثلا كامپايلر پول بدي ؟؟ اونم تو ايران ؟؟ يه ذره به ويژگي يه يه برنامه يا زبان باز متن نگاه كن و اونا رو با تجاري ها مقايسه كن مثل اينه كه يه كامپيوتر مي خري و بهت ميگن اين پلمپ شده هست در كيس باز نميشه هر مشكلي هم داشت به تو مربوط نيست و هر وقت حالش داشتيم رفعش مي كنيم و اگه ازش راضي نبودي بايد صبر كني جديدش بياد و بعد قبلي بندازي دور و دوباري كلي پول واسه يه جديدش بدي البته يه انتخاب ديگه هم داري سيتمي كه همه چيزش در دسترس هر روز ايراداش رفع مي شه و رايگان تازه خودت اگه خواست مي دوني يه جايي شو عوض كني يا خودت درست كني !!! كدوم انتخاب مي كني ؟
    يه كم در مورد اين مسائل فك كني و زباهاي برنامه نويسي رو بررسي كني به عبارت Python خواهي رسيد . بهت پيشنهاد مي كنم چند تا از درسها رو دنبال كني ...
    راستي حالا كه اينطوري شد تصميم گرفتم هر شب دقيقا ساعت 2 يه درس جديد اضافه كنم
    Last edited by Bayazee; 05-05-2006 at 20:33.

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Thread Split

لطفا در صورت تمايل اينجا بحث رو ادامه بديد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ممنون ساسر بابت divide کردن این تاپ
    اما شما دوست عزیز آقای بیاضی:
    اولاً خیلی زود نتیجه گیری میکنی

ولي من با وي بي شروع كردم
    الان دلفي ، جاوا ، سی , سی شارپ ، وی بی دات نت ، اسمبلی، با پیتون هم وقتی تو یه شرکت مربوط به کار چاپ بود کار کردم مجبور شدم برنامه ای رو دوباره با پیتون بنویسم.
    در ضمن کسی نگفت که حتماً همه با سی برنامه بنویسین جنابعالی با مقدمه ای که بر پیتون نوشتی هرکی ندونه فکر میکنه اگه پیتون نبود کره ماه فتح نمیشد.
    یک چیز دیگه ای که از نوشته های جنابعالی معلومه اینه که شما فکر میکنید منظور از سی اینه شما بری تحت داس و مثلاً با quick c برنامه بنویسی نخیر عزیزم توی ms vs.net 2005 هم میتونی برنامه سی بنویسی فقط باید اینکاره باشی
    روز خوش و بای

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام دوست عزيزترم netspc خوب اولا اين مقدمه يه جورايي مال من نيست اينا مطالبي هستش كه از كتاب هاي مختلفي برداشته شده من سعي مي كنم اسم و لينك همه منابع رو تو تاپيك اصلي بيارم . خوب دوست عزيزم حرف من هم دقيقا همينه هر زباني جاي خودش ولي خوب الان زباني مثل Pascal فوكوس شده و همه يه آشنايي مختصري دارند اما زبان انصافا خوبي مثل پايتون ناشناخته مانده . همين كه شما مي گيد بعد از آشنايي با اين زبانهاي برنامه نويسي مجبور شدم با پايتون برنامه بنويسم نشون دهنده دو تا نكته هست :
    1. شما تعداد زيادي زبان برنامه نويسي بلد هستيد و اين به نظر من هميشه خوب نيست !!! سئوال من اينه چرا ؟؟ اگه نياز بوده كه براي انجام كار هاي متفاوت يك زبان برنامه نويسي ياد بگيريد من براتون راه حل بهتري دارم كه احتمالا هم خودتون رسيديد زبان فوقالعاده سطح بالايي چون پايتون جوابگوي اكثر نياز هاي شما هستش و لازم نيست اين همه زبان رو ياد بگيرد !!!
    2. آخرش شما هم مجبور با استفاده از زبان پايتون شديد !! اگه زبانهاي ديگه كامل و قوي بودند و نياز شما رو براورده مي كردند چرا از پايتون استفاده كرديد ؟؟

و اما !! خواهشا اين طور برداشت نشه كه من كشته مرده پايتون هستم ! نسبت به زبانهاي ديگه اي كه كار مي كنم مي شه گفت رو پايتون خيلي كم وقت گذاشتم و واقعا هنوز تازه كارم ولي چيز هايي ديدم كه ارزش گفتن داره . من با زيبايها و شايد مشكلات زبانهايي چون اسمبلي - ‍C - Pascal - Java - C++ - VB - PHP - Delphi , ... آشنايي دارم و خوب پايتون رو به بقيه ترجيح دادم چون فعلا جوابگوي همه خواسته هام بوده و هر برنامه اي باهاش نوشتم !! كه قبلا مجبور بودم چند تا زبان برنامه نويسي رو بكار بگيرم ووو .....

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    در مورد تعداد زبانهايي كه بلد هستم ، در واقع خودم خواستم یاد بگیرم چون علاقه مند به این مطلب بود(حداقل تو دوران تحصیل به درد میخوره)
    اینکه هر زبانی کجا به درد میخوره؟

ببین این بحث از حالت تکنینکی خارج میشه و بیشتر الان باید در حالت مدیریت اقتصادی و اقتضایی روی اون بحث کرد.
    برای مثال چرا بجای c میان شرکتهای غولی مثل kodak از python استفاده میکنند؟

چندین دلیل داره که مهمترین اون بحث مالی قضیه هست. چون اونور آب شما برای خرید یک پک کامل برنامه نویسی و مدیریت پروژه برای 1000 تا برنامه نویسی سالی حدود 500 میلیون تومان باید خرج کنی!!!! کم پولی نیست برای نمونه میتونی به محصول vs.net team edition از مایکروسافت مراجعه کنی.
    خب خیلی از شرکتها پروژه های بزرگ رو از دل پروژه های بسیار کوچک میکشن بیرون اصلاً در کل همینجوری بوده و خواهد بود برای مثال روند رشد linux و یا windows را مطالعه کنید. و برای همین دلیل نداره که از اول بیان نرم افزارهای total soloution خریداری کنند ولی وقتی پروژه به سوددهی رسید مطمئناً اینکار رو میکنند برای نمونه خود ویندوز.

ولی از نظر تکنیکی :
    ببین python اول از همه interperter داره و نه compiler به درد برنامه هایی میخوره که transaction کمتری دارند و بیشتر self customization هستند مثلاً بازی civ 4 تمامی action کدهای بازی با python هست ولی اصل بازی با c plus plus
    البته compiler هم براش موجوده ولی در اصل برنامه مفسر هست و نه مترجم.
    سرعت پایینتر اجرا و امنیت کم تر برنامه ها نسبت به دیگر تکنولوژیها از جمله دات نت
    اصلاً python الان یه نسخه دات نتی هم داره و این نشون میده python اومده زیر پرچم دات نت و داره از تکنولوژیهای اون بهره میگیره.

عدم دسترسی به بسیاری از توابع winFX و یا دات نت البته در نسخه اصلی و نه نسخه دات نت آن.
    و کلی معایب دیگه.
    و در آخر عدم متمرکز بودن helpdesk و نداشتن IDE قوی مانند vs.net
    راستی میدونی یکی از دلایلی که شرکت سان java2EE رو تولید کرد چی بود به دلیل اینکه IDE خوب نداشت و برنامه نویسان از جاوا استفاده درست نمیکردند در واقع اصلاً جا نیافتد تا وقتی که شرکت سان اومد IDE درست و حسابی را بیرون داد.
    در واقع python تکنولوژی خاصی برای ارائه نداره فقط اینکه مجانی هست و تمامی ویژگیهای یک زبان خوب را دارا میباشد.

راستی در مورد اون برنامه ای که گفتم مجبور شدم با python بنویسم خب به این خاطر بود که اصل برنامه با python نوشته شده بود.

خوشحال شدم و خوشحال میشم نظرات و پیشنهادات و ویژگیهای جدید python را بشنوم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام دوست عزیز و خوبم netspc
    خوب دقیقا یه قسمتی از بحث منم همینه :
    1.زبانهای برنامه نویسی قوی و معمولا تحت سیستم عمل مایکروسافت مشکلاتی دارند که یکی از عمده ترینشون قیمت و بسته بودن سورسش هست
    2.ایران هم به زودی قراره قانون کپی رایت رو اجرا کنه
    3.کسی تو ایران از این پولا خرج نمی کنه
    4.به احتمال خیلی زیاد مجبوریم بریم رو اوپن سورس (لینوکس)
    5.یکی از زبانهای لینوکس که استفاده زیادی هم داره (مثال : anaconda که کار نصب redhat رو انجام می ده با پایتون هستش !! ) و می شه ازش به عنوان شروع برنامه نویسی معادل (++Delphi , VB , VC) یاد کرد .
    اما موضوع interpreter بودن پایتون خوب قبول داره می شه قفط تنها مشکلی که می شه واسه پایتون اسم برد کم بودن سرعت هستش که دلیلش interpreter بودنش ولی این خاصیت به خودی خود عیب نیست بلکه یه حسنه !!!
    1.مثلا با یک چنین زبان اسکریپتی می توان برنامه ای را نوشت و دقیقا همان را روی پلاتفرم دیگری اجرا کرد ولی برنامه هایی کامپایل می شوند نیاز به کامپایل و یا حتی تغییراتی دارند .
    2.زبانهای معروفی مثل Java و Net. هم یه جورایی از این حالت هم دارن یه همچین کاری رو می کنند (منظورم ماشین مجازی هستش )
    3.رو پایتون و مفسرش خیلی کار شده و سعی شده همه مشکلات یا حل بشه یا به کمترین حد ممکنه برسه کد پایتون به bytecode یه جورایی فایل اجرایی و نا کامپایل شده (همیشه) تبدیل می شه و اینوطوری کلی مشکل سرعت کم میشه (pyc) البته می شه کامپایلش هم کرد .
    منظورت رو از ' امنیت کمتر ' نگرفتم اگه منظورت سورس هستش که همش اوپنه . اگه مشکل دیگه ای باشه مطمنا می دونی زبانی مثل C چقدر جای کار داره واسه اکسپلویت و امنیتش کمه (منظورم استعدادش رو داره مثلا تابع gets ) ولی در مورد Net. اطلاعاتی ندارم و نمی دونم امنیت کدوم بهتره موضوع جالبی شد یه نگاهم می ندازم اگه تو هم مقاله ای سراغ داری خوشحال می شم بدونم .
    در مورد اضافه شدن پایتون من با جمله تو موافق نیستم پایتون زیر پرچم هیچ تکنولوژی نرفته و فکر نمی کنم بره !!!
    من این جمله رو استفاده می کنم :
    مایکرو سافت مجبور شد از تکنولوژی اپن سورس و زبان پایتون در تکنولوژی دات نت خودش استفاده کرد اگه تو اینترنت هم چرخی بزنی خیلی به جملاتی شبه به این می رسی
    پایتون یا زبانهای دیگه اپن سورس و تحت یونیکس و لینوکس دلیلی ندارند به توابع دات نت یا تحت سیستم عامل دیگه دست رسی داشته باشند (ولی دسترسی دارند !!)
    اما در مورد IDE یه جند تا می شناسم Wing , PyDEV , و ... پیشنهاد می کنم Wing رو دانلود کن یکی از بهترین محیط های برنام نویسی هستش که سراغ دارم و امکانات فوق العاده ای داره
    نمی دونم منظور شما از تکنولوژی خاص چی هستش ولی اگه یه چیزایی نداشت مایکروسافت دلیلی واسه کارش نداشت .
    یه توضیح دیگه کارها و فعالیت های شما رو دیدم واقعا تبریک می گم خیلی عالی هستش . براتون آرزوی موفقیت می کنم فکر نمی کنم به خاطر کمی اطلاعاتم کمکی بتونم بکنم ولی باز کاری مثل تایپ یا ... داشتیتد در خدمت هستم
    راستی اگه خواستی یه سری هم به اینها بزن :
    این یه مقاله هستش با عنوان Why Python که اولی زبان اصلیه دومی ترجمه همون
    اینم جالبه :
    اینم یه مقایسه بین کلی زبان برنامه نویسی :
    حالا قضاوت با شماست ....!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    در مورد نكته 1 كه گفتي: ببين قيمت رو قبول دارم شايد يك ضعف باشه ولي اين ضغف ، ضغف استراتژیک هست و نه تکنینکی
    در مورد بسته بودن کد : در دنیای حرفه ای و برنامه نویسی commercial ، طبق نظرخواهی هایی که انجام شده و آماری که خیلی راحت میتونی توی فورم های انگلیسی به دست بیاری نتیجه این بوده که برنامه نویس کمتر باید با خود کامپایلر سروکله بزنه و بیشتر به کار اصلی خودش برسه. این امر به سه دلیل هست
    یک مدیریت پروژه
    دو حداقل شدن مشکلات کمپانی با کامپایلر مورد نظر چون کامپایلر برای مثال برای یک شرکت دیگه میباشد و اگر مشکلاتی داشته باشد شرکت سازنده کامپایلر باید مشکلش رو حل کنه
    در آخر پیشرفت سریع پروژه و متمرکز بودن بر روی هدف اصلی.
    (اصلی که در دنیای لینوکس تازه در حال جا افتادن میباشد. {برنامه نویسی مدیریت شده و نه برنامه نویسی هیئتی})
    نکته 2 : آینده اش همچنان مبهم هست نه اینکه اینکار صورت نگیره ولی کی و چطور اون هم مهمه؟؟؟
    نکته 3:اگر قانون copy right رعایت بشه مطمئناً مدیران برای پروژه های خود ارزش قائل میشوند.
    نکته 4 : ر.ک به نکته 2
    نکته 5: تجربه نشون داده که اصولاً سیستم عاملهای NIX* معمولاً سیستم عاملهای بی وفایی هستند و به سلف خود بر نمیگردند برای نمونه به روند رشد و اوج گیری و افول perl و یا kylix نگاه بیندازید(البته هنوز هم استفاده میشوند ولی python هم یکی دیگر از اینگونه حربه ها میباشد).
    در مورد حسن بودن مفسر python بیشتر توضیح بدهید ممنون میشوم؟ البته حسن های جانبی رو میدنم ولی در دنیای واقعی؟؟؟؟

در مورد اینکه این برنامه ها رو میشه روی همه paltformها اجرا کرد خب به این دلیل هست که script based هست و شما باید interperter مخصوص اون سیستم عامل را داشته باشی و اینکه سرعت و امنیت رو باید از دست بدی.(مانند php و asp)
    در مورد byte code بودن فایلهای python بسیار ابتدایی اینکار را انجام میدهد حداقل در مورد تکنولوژیهایی مانند java و دات نت.
    و در ضمن تکنولوژی که مخصوص به مایکروسافت که در دات نت استفاده میشود به گونه ای میباشد که با یکبار اجرای برنامه این برنامه در جایی بنام ga ذخیره شده و در دفعات بعد فقط جاهایی از کد که اجرا نشده کامپایل میشود بقولی flexiable compiler میگویند.

در مورد اینکه python از اسم دات نت بهره جسته هیچ شک نکن . چون در مستندات مایکروسافت جایی رو پیدا نمیکنی که از پروژه python حرفی زده باشه و بگوید ما python را بصورت دات نتی! کردیم
    محض اطلاع الان بیش 30 زبان برنامه نویسی از تکنولوژی دات نت بهره میگیرند (کاری که شرکت سان در مورد جاوا نکرد)
    و اینکه CLR مایکروسافت و dot net framework یک پروژه میباشد که بر اساس اون شما میتوانید زبان برنامه خود را ایجاد کنید و از تکتولوژی دات نت استفاده کنید (همانکاری که python کرد)

اینکه python دلیلی نداره به توابع ویندوز دسترسی داشته باشند ناقض حرف شما در مورد cross platform بودن python هست.
    چرا که امروزه ویندوز xp بیش از 300 سرویس و تکنولوژی آماده را در خود جای داده است آیا این کاستی یک زبان برنامه نویسی نیست که نتواند از این تکنولوژیهای استفاده کند؟؟؟؟؟

در مورد IDE که گفتی wing بابا این هم که فروشیه
    خب بزار یه بررسی اجمالی از IDE مخصوص دات نت داشته باشم.
    ببین دات نت برای خود مایکروسافت هست.شرکت مایکروسافت هم در بسیاری از تکنولوژیهای سردم داره و یا حداقل دستی بر آتش داره برای نمونه در زمینه دیتابیس 4 محصول تجاری بنامهای access,fox pro,sql server,ms crm شما در IDEمخصوص دات نت این اجازه رو داری که خیلی راحت queryهای خودت رو بنویسی و همانجا debug کنی و همانجا دیتابیس خودت رو تغییر بدی.
    در مورد تکنولوژی XML قبلاً کسایی که با XML زیاد سروکله میزند حتماً نام altova XML به گوششون خورده بود! ولی الان دیگر نیازی به خرید محصول جدا برای کار با XML نیست در محیط دات نت همین کار انجام میشه.
    دسترسی به تمامی سرویسهای سیستم عامل در خود IDE انجام پذیر است.
    دسترسی به تکنولوژی WMI که یکی از قویترین بسته هایی هست که از طریق اون میتونی تمامی سخت افزارهای کاربران رو کنترل کنی.
    بی نیاز شدن به محیطها طراحی وب چرا که خود IDE همین محیط را به شما میدهد (البته با محیطهای طراحی گرافیکی اشتباه گرفته نشود)
    دسترسی به بیش 3000 کلاس آماده به کار و تست شده اعم از شبکه و سیستم عامل تا توابع ریاضی
    هوشمند بودن IDE به گونه ای که در هنگامی که کلاسهای چند شکلی ساخته میشود میتواند تمامی sub classها را طبقه بندی کرده و تمامی خواص را به درستی assign کند.(خصوصیتی که در VS نبود)
    و ....
    ولی در مورد wing این خصوصیاتی بود که در سایت نوشته بود:

Syntax highlighting
    Emacs key bindings
    Block indentation
    Indentation guides
    Adapts to file indent style
    Adapts to file EOL style
    Block commenting
    Rectangular selection
    Brace matching
    Visible white space
    Detect and load external changes
    Printing
    Editor splits & tabs
    Keyboard and command macros
    Code folding

Code Intelligence Features
    Goto-definition
    Source index menus
    Auto-completion
    Auto-indent
    Code-aware line wrapping
    Error indicators
    Indentation translator
    Class browser
    Module browser
    Current file browser
    Call tips & documentation (Source Assistant)

Search Features
    Search manager
    Keyboard-driven mini-search
    Incremental search
    Toolbar quick search
    Multi-file search
    Disk search
    Regex and wild card search

Debugger Features
    GUI, Web, and script debugging
    Remote debugging
    Native console I/O
    Exception traceback reporting
    View locals/globals
    Detect unhandled exceptions
    Support input() and raw_input()
    Zope and Plone support
    Integrated debug process I/O
    Alter debug data values
    Interactive debug probe
    Track values by reference
    Evaluate expressions
    Conditional breakpoints
    Ignore-counted breakpoints
    Enable/disable breakpoints
    Process attach/detach
    Inspect sys.modules

Other Features
    Project Manager
    Supports Python 1.5.2 and 2.0 through 2.4
    Integrated Python shell
    Customizable user interface
    Create multiple tool instances
    Graphical preferences editor
    Integrated searchable documentation
    Integrated feedback / bug reporting
    CVS Integration
    Templating / Code Snippets
    Extend IDE with Python Scripting
    Available product source code

میبینید که فقط برروی syntax کار شده ولی مشکل syntax در محصولات VS مایکروسافت حل شده بود و الان IDE مایکروسافت خود یکی پر ارزشمندترین داراییهای مایکروسافت به حساب می آید.

و در آخر در مورد امنیت:
    ببین منظور برنامه نویسی exploit و یا سو استفاده و عدم جلوگیری از آن نیست.
    در کل در زبانهای برنامه نویسی امنیت رو میشه به دو شاخه اصلی تقسیم کرد:
    1- استفاده از امنیت
    2- ایجاد امنیت

در مورد شاخه اول : منظور از ظرفیتهای موجود سیستم عامل در مورد امنیت میباشد برای مثال دات نت کاملاً با AD یکی شده و بصورت کامل از آن پشتیبانی میکند .
    حتی در ایجاد کلاسهای آماده شما بوسیله assembly control panel میتوانید دسترسی برنامه نویسان را به برخی از کلاسها محدود کنید.
    در مورد Global Cache این کاشه بصورت کاملاً امن بوده و هر کار بر GC خود را دارا میباشد.

در مورد شاخه دوم ایجاد امنیت:
    بوسیله توابع بسیار زیاد و آماده اعم از شبکه و AD شما میتوانید محیطهای شبکه و کاری خود را بیش از بیش امن کنید.
    برنامه هایی که تحت وب نوشته میشوند میتوانند بصورت DLL و یا همان Inline کامپایل شده تا دیگر کسی به سورس کد آن هم دسترسی نداشته باشد البته میتوانید محدودیتهای ADرا هم اعمال کنید.

خسته شدم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •