من مرتب دچار سردرد هایی میشم که با خوردن قرص مسکن هیچ تغییری در درد به وجود نمیاد و سردرد همچنان ادامه داره و چند بار توی هفته تکرار میشه مشکلم چیه چیکار کنم؟
من مرتب دچار سردرد هایی میشم که با خوردن قرص مسکن هیچ تغییری در درد به وجود نمیاد و سردرد همچنان ادامه داره و چند بار توی هفته تکرار میشه مشکلم چیه چیکار کنم؟
من خودم سردرد زیاد دارم همراه با حالت تهوع
والا من فعلا این راه ها رو طی کردم
چشم پزشک برای معاینه چشم و ددادن عینک به من
آزمایش کلی خون رفتم , کشف شد کم خونی ناشی از فقر آهن و مراجعه به فوق تخصص خون و دادن یک سری قرص.
چند روز بعدش رفتم دکتر مغز و اعصاب که سی تی اسکن نوشت همراه با قرص و سی تی اسکن رو گرفتم. و هنوز جواب سی تی اسکن رو نگرفتم و نبردم دکتر مغز و اعصاب.
به دندانپزشک مراجعه بکنید برای چک کردن دندان ها(دندان خراب داشته باشید ترمیم کنید و در صورت تشخیص دکتر دندان عقل مزاحم خارج شود)
این یکی رو نرفتم من اما علتش میتونه باشه
مشکلات گوش (مراجعه شود به متخصص گوش و حلق بینی)
البته راه های بالا هر کودومش میتونه مشکل شما رو سهیم باشه درش و یا چند مشکل بالا با هم. چون من برای هر کودوم مقاله ای خوندم از دکتر ها که در سر درد افراد دخیل هستن.
اگر میخواهید خوب شوید پیگیر شوید مخصوصا شما که با مسکن خوب نمیشوید.
این رو من تو یک سایت خوندم.
'گفتم شاید مرتبط باشه با هم
سلام
من حدودا 2 سال پيش كه واسه كنكور مي خوندم سردرد شديد داشتم .
آزمايش كلي دادم .
مشخص شد ميزان آهن بدن بنده 1.6 هستش!!!
اونقدر كم خوني ناشي از فقر آهنم شديد بود كه دكترم درمان رو با آمپول آهن شروع كرد!
بعدش قرص آهن و ... تا يه مدت خوردم كه خوب شدم.
اسم اين ازمايش چيه؟و واسه افسردگي هم كاربرد داره؟آزمايش كلي دادم
یحتمل منظورشون
feritin
tibc
cbc
iron
hb electronics
دوست عزیز همانطور که دوستان گفتند شما باید یکسری بررسی انجام بدهید . بهتره در مرحله اول نزد یک پزشک داخلی مراجعه کنید .
من استامینوفن کدئین خوردم ممکنه میگرن باشه؟ چون من همراهش دیدن جرقه دارم ومتخصص چشم گفت ممکنه میگرن داشته باشی؟
اولش تصاوير رو مبهم ميبيني و حالپ پر مگسي و جرقه بعد خوب ميشه يه سر درد عجيب مخصوصاً يك طرف سر
بعد استفراغ و بعد حالت خواب و قرداش كامل خوب ميشي
اگه اينطوره پس ميگرن داري (من دارم)![]()
فکر کنم میگرن حالت نبض داشته باشه
راستی چشم هاتون ضعیف نبود و مشکل نداشت؟
مشکل چشمی نبود جلوی سرم به شدت درد میاد خیلی هم نسبت به صداها حساس میشم اصلا نمی تونم چیزی گوش کنم موقع سردرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)